Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

INZONE M9

Uživajte v igranju s 4K Full Array LED
MONITORJI ZA IGRANJE IGER

INZONE M9 | 27-palčni monitor za igranje 4K IPS 1 ms 144 Hz HDR

INZONE M9
Slika INZONE M9 | 27-palčni monitor za igranje 4K IPS 1 ms 144 Hz HDR

PMPC

€ 1.099,00

(z DDV)
Dobitnik nagrade
Visok kontrast okrepi vsako podrobnost

Postanite del dogajanja in raziščite neverjetno podrobne svetove. Naš monitor za igranje INZONE M9 s funkcijami 4K HDR, Full Array Local Dimming, IPS in več kot 95 % DCI-P3 pokritostjo napolni prizore z neverjetnim kontrastom in barvami. Poleg tega se boste lahko hitreje odzivali s 144-herčno hitrostjo osveževanja in IPS 1 ms GtG (Grey to Grey). 

Kakovost slike

Ločljivost 4K
Certifikat DisplayHDR™ 600
Funkcija Full Array Local Dimming
Popoln za PlayStation®5

Hitrost

144-herčna hitrost osveževanja
Združljivost s funkcijo NVIDIA® G-SYNC®
Spremenljiva hitrost osveževanja
1 ms GtG

Realističen kontrast in podrobnosti poživijo svetove v igrah
Lokalna zatemnitev LED za kontrast, nič ne ostane skrito 

S funkcijo Full Array Local Dimming se luč ugasne točno tam, kjer je potrebna za več globine v sencah in poudarkih. Opazite rivale, ki vas čakajo v temi, in jasneje razberite dobro osvetljene predmete. Izboljšan kontrast po celotnem zaslonu odpre vaš pogled na igro kot nikoli doslej.

Štirje zamaknjeni zasloni INZONE M9 od leve proti desni prikazujejo: robote v futurističnem mestu, prazen običajni TV-zaslon, bolj podroben prikaz robotov v futurističnem mestu, zaslon Full Array Local Dimming s prikazom točk osvetlitve
Posnetek zaslona z roboti v mestu z robotom na levi z zamegljenimi podrobnostmi in robotom na desni z ostrimi podrobnostmi v 4K
Ne sprejemajte manj kot izjemno ostre podrobnosti 4K

Monitorji za igranje 4K imajo štirikrat toliko slikovnih pik kot monitorji Full HD. Ne glede na to, ali imate radi streljanje, dirkanje ali igranje vlog, boste uživali v brezhibni sliki z jasnimi podrobnostmi in večjo gostoto slikovnih pik.

Certifikat DisplayHDR™ 600, resnično vizualno vzdušje

S funkcijo DisplayHDR™ 600 monitor INZONE M9 reproducira prizore v živahnih barvah z bogatim in natančnim kontrastom in visoko najvišjo svetlostjo 600 nitov. Zdaj si lahko ogledate spektakularne poudarke tako, kot so to želeli ustvarjalci iger.

Logotip za certifikat DisplayHDR™ 600
Živahne in realistične barve z več kot 95 % DCI-P3 

Z več kot 95-% pokritostjo spektra DCI-P3 monitor za igranje INZONE M9 4K HDR zagotovi razširjen barvni razpon z več kot milijardo bogatih in živahnih barv. Več odtenkov ustvari osupljive prizore za vzdušja polno igranje.

TBC
Gladek, hiter in tekoč – ta zaslon je narejen za akcijo
Slika 6 zamaknjenih prikazov robotov v futurističnem mestu zgoraj in 14 zamaknjenih prikazov robotov v futurističnem mestu spodaj ponazarja prednost 144-Hz osveževanja
Natančno merjenje, hitrejše streljanje s 144-Hz osveževanjem

Izostrite svoje čute in se hitreje odzovite. Hitrost osveževanja 144 Hz vam daje prednost v delčku sekunde, kar je velika razlika pri natančnem sledenju nasprotnikom. 

Uživajte v hitri akciji z zaslonom IPS 1 ms GtG 

Povzdignite svoje igranje na povsem nov nivo na zaslonu IPS z izjemno hitro odzivnostjo 1 ms GtG. Ker ni učinka zamaknjene slike in zameglitve, boste imeli povsem jasen pregled nad dogajanjem, da se boste lahko bliskovito hitro odločili in se takoj odzvali. 

Vesoljska ladja leti nad mestom. Slika na levi ponazarja zamaknjeno sliko, slika na desni pa ponazarja izboljšano jasnost
Vesoljska ladja leti skozi mesto. Slika na levi ponazarja zakasnitev prikaza, slika na desni pa ponazarja odsotnost tovrstne motnje
Odpravite zakasnitve prikaza z NVIDIA® G-SYNC® in VRR

Monitor INZONE M9 ponuja skladnost s standardoma NVIDIA® G-SYNC® in HDMI 2.1, kar pomeni, da z dinamičnim prilagajanjem hitrosti osveževanja uskladi prikaz s spremenljivim št. sličic iz naprav za igranje. Tako odpravi motnje v prikazu in zakasnitve za bolj gladko in tekoče igranje.

Zasnovano za prileganje vašemu načinu igranja

Igrajte na svoj način z vsestranskim dizajnom, ki se prilagaja vašemu načinu igranja. Edinstveno stojalo z nizko globino zagotavlja udobje med igranjem ter hkrati optimizira prostor na mizi za pripomočke.

Dejanski videz se lahko razlikuje.

Posnetek monitorja INZONE M9 od zgoraj s prikazom različnih položajev tipkovnice in podloge za miško
Popolna integracija z vašo opremo za igranje

Okrog zaslona ali pod njega enostavno postavite tipkovnico pod kotom in veliko igričarsko podlogo za miško. Monitor ne zaseda veliko prostora na mizi, zato vas ne bo oviral pri igranju.

Oglejte si monitor INZONE M9
Perfect for PlayStation®5

INZONE M9 seznanite s konzolo PS5™ za fantastično izkušnjo igranja. Izkoristite potencial svojega monitorja INZONE s funkcijami, ki so pripravljene posebej za konzole PS5™.

Enostavna povezava z sistemom za igranje in nadzor nad njim

Izboljšajte svojo platformo za igranje in hitro priključite vse zunanje naprave. Raznolike možnosti, ki vključujejo vrata HDMI 2.1, DisplayPort™ 1.4 in USB Type-C (dodatni način delovanja DisplayPort) vam omogočajo povezljivost, ki jo potrebujete.

[1] izhod za slušalke x1 (3,5 mm priključek)/[2] USB Type-A x3 (sprejemni tok)/[3] USB Type-B x1 (povratni tok)/[4] USB Type-C x1 (DP Alt Mode, povratni tok/[5] DisplayPort x1 (razl. 1.4)/[6] HDMI x2 (razl. 2.1)

Shema z monitorjem INZONE M9 v sredini, osebnim računalnikom na levi, prenosnikom na desni ter tipkovnico in miško spodaj
Nadzorujte dva računalnika z enim kompletom opreme

Takoj lahko uživate v igranju, ne da bi morali preklopiti kable po koncu dela. Zahvaljujoč samodejnem stikalu KVM (USB-vozlišče s samodejnim preklopom) lahko z eno tipkovnico, miško in slušalkami, ki so priključeni v monitor, upravljate največ dva računalnika.

Nadzor nastavitev monitorja prek program. opreme 

Hitro in enostavno prilagodite nastavitve monitorja s samo nekaj miškinimi kliki prek računalniškega programa. Poleg prilagajanja nastavitev lahko posameznim aplikacijam in igram dodelite tudi točno določen način slike in profile zvoka slušalk.

Izostrite svoje čute s slušalkami za igranje INZONE

Naše slušalke INZONE izboljšajo vašo izkušnjo igranja, da boste v celoti izkoristili vse svoje sposobnosti.

Logotip načrta Pot do ničnega vpliva
Z mislijo na trajnost

Pri družbi Sony se aktivno prizadevamo zmanjšati škodljiv vpliv svojih izdelkov in praks na okolje. Naši monitorji za igranje INZONE niso zgolj lepi na pogled, so tudi prijazni do okolja.

Specifikacije in funkcije

Raziščite svetove iger, polne neverjetne globine in podrobnosti. Naš 27-palčni monitor za igranje INZONE M9 s funkcijami 4K HDR, Full Array Local Dimming, IPS in več kot 95 % DCI-P3 pokritostjo napolni prizore z neverjetnim kontrastom in barvami. Poleg tega se boste hitreje odzivali s 144-herčno hitrostjo osveževanja in IPS 1 ms GtG.