Skoči na vsebino
Slike Slušalke 1AM2
Slike Slušalke 1AM2
Slike Slušalke 1AM2
Slike Slušalke 1AM2

Značilnosti

Z zvokom visoke ločljivosti glasbo poslušajte tako, kot si je zamislil izvajalec 

Zbirko digitalne glasbe ponesite na novo raven z zvokom visoke ločljivosti. Glasba v zvoku visoke ločljivosti je digitalno posneta pri višji bitni hitrosti kot CD-ji, zato je po kakovosti bližje originalnim studijskim posnetkom in v glasbi uživate, kot si je zamislil izvajalec.

Polimerska membrana s prevleko iz aluminija za natančnejši zvok

Polimerska membrana s tekočimi kristali in aluminijem zagotavlja skladnejši in natančnejši zvok po celotnem frekvenčnem razponu kot običajna pogonska enota LCP. Visoke frekvence, ki so edinstveno del zvoka visoke ločljivosti, so zaradi dodane stabilnosti še posebej izboljšane, izguba energije med prenosom v ohišje slušalk pa je bolj enotna, kar zagotavlja pristno izvedbo. 

Širok frekvenčni razpon za zvok polnega razpona

Širokopasovni frekvenčni razpon (od 3 Hz do 100 kHz) je idealen za številne sodobne glasbene zvrsti. Tako širok frekvenčni odziv omogoča še bolj napredne oblike zvočnega zapise, ki zahtevajo veliko večji spektrum. Omogočena je natančna reprodukcija brez trdih omejitev ali napak frekvence, zato je glasba bolj življenjska in pristna.

Mrežica vzorcev za tekoče izjemno visoke tone

Mrežice varujejo natančnost membrane slušalk in so zasnovane posebej za prepuščanje izjemno visokih frekvenc brez obarvanja zvoka. Vzorec mrežice temelji na Fibonaccijevem zaporedju, da ne pride do dvigovanja ali prekinitve katere koli frekvence. Rezultat tega je tekoč, prefinjen zvok čez frekvenčni razpon.

Priložen je kabel za slušalke z uravnoteženo povezavo

V nasprotju z običajnimi kabli za slušalke, pri katerih si kanala delita ozemljitveno žico, uravnoteženi povezovalni kabel s 4,4 Φ popolnoma ločuje levi in desni zvočni signal. S tem je kar najbolj zmanjšana izguba pri prenosu signala, zaradi katere bi prišlo do padca kakovosti zvoka, kar zagotavlja manj popačenja in prekrivanja.

S srebrom prevlečeni iz bakra brez kisika

Pri izdelku MDR-1AM2 smo uporabili s srebrom prevlečene kable iz bakra brez kisika, zasnovane za čim manjši upor in posledično čim manjšo izgubo signala med prenosom. Rezultat je manjša izguba kakovosti zvoka, bolj natančne podrobnosti in bolj ušesu prijazni visoki toni.

Udarni basi z nadzorom ritmičnega odziva

Vgrajen nadzor ritmičnega odziva izboljša značilnosti nizkih tonov ter omogoča natančen ritem.

Ušesne blazinice z blaženjem pritiska za popolno udobje

Mehke, ušesne blazinice iz umetnega usnja z blaženjem pritiska se povsem prilegajo ušesom za udobno nošenje. Gladki materiali in brezhibni šivi zagotavljajo udobje in trpežnost za več ur poslušanja.

Prilegajoča struktura z zaprtim hrbtnim delom zatesni zvok

Prilegajoča struktura z zaprtim hrbtnim delom se povsem prilega ušesom, zato slišite samo glasbo brez zunanjih motenj. Zaradi natančne akustike se zvok izključno odbija proti vašim ušesom, zato vedno slišite tudi najmanjše podrobnosti. Čutili boste vsak takt, saj zasnova z zaprtim hrbtnim delom poudari nizke tone v glasbi.

Izjemno lahka zasnova za več ur udobja

Izjemno lahka zasnova izdelka MDR-1AM2 sprosti pritisk na ušesa, zato je poslušanje udobno tudi ure in ure. 

Vrtljiva zasnova za enostavno potovanje

Slušalke lahko povsod vzamete s seboj. Zaradi vrtljive zasnove jih enostavno pospravite, ko ste na poti. Ušesne čašice lahko povsem zložite in enostavno pospravite v potovalko ali v priloženo torbico.

Specifikacije
Zaradi napredne zasnove akustike in materialov te slušalke z zvokom visoke ločljivosti odlikuje zmogljivost predvajanja bistvenih elementov vsake posamezne skladbe, kar pomeni, da poslušate glasbo, ki je bliže originalnemu studijskemu izdelku. Od mogočnih nizkih tonov do naraščajočih vokalov, reprodukcija zvoka vedno zagotavlja pristno doživetje poslušanja.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Odzivna pogonska enota iz polimerov s tekočimi kristali za jasen zvok

  • Združljive s pametnim telefonom z vgrajenim daljinskim upravljalnikom/mikrofonom

  • Udarni basi z nadzorom ritmičnega odziva

  • Vrtljive ušesne čašice za prenašanje

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju