WH-1000XM5

VAŠ SVET. IN NIČ DRUGEGA.

Slušalke WH-1000XM5 z dvema procesorjema, ki upravljata osem mikrofonov, funkcijo Auto NC Optimizer za samodejno optimizacijo odpravljanja šumov glede na pogoje uporabe in okolje ter novo pogonsko enoto z vrhunskim odpravljanjem šumov postavljajo nove mejnike na področju poslušanja brez odvračanja pozornosti in jasnost klicev.

NAGLAVNI TRAK

Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-1000XM5

WH-1000XM5
Slika Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-1000XM5

blueplatinumsilverblack

PMPC

€ 420,00

(z DDV)

Prijavite se za posodobitve in časovno omejene ponudbe. Kliknite spodnjo povezavo, da jih ne zamudite.

Oglejte si slušalke WH-1000XM5
Naša najboljša tehnologija odpravljanja šumov je odslej še boljša

Oglejte si, kako te Sonyjeve slušalke z odpravljanjem šumov združujejo našo najboljšo tehnologijo odpravljanja šumov doslej z vrhunskim zvokom za resnično izjemno izkušnjo poslušanja.

Logotip za Digital NC


Najboljše odpravljanje šumov
Razširjen prikaz slušalk WH-1000XM5 s prikazom notranjih komponent


Vrhunski zvok in klici
Diagram prenosnega računalnika in pametnega telefona


Preprosta povezava naprav
Diagram prsta, ki pritiska tipko


Pametne, intuitivne in inteligentne
Najboljše odpravljanje šumov

Naše brezžične slušalke WH-1000XM5 z odpravljanjem šumov z več mikrofoni zadržijo več visoko- in srednjefrekvenčnih šumov kod kdaj koli prej – od zvoka letal do glasov ljudi. S funkcijo Auto NC Optimizer pa je odpravljanje šumov samodejno optimizirano glede na pogoje uporabe in okolje.

Oglejte si prednosti odpravljanja šumov
Tehnologija zaznavanja šumov z več senzorji 

S štirimi mikrofoni na vsaki čašici je to naš največji korak naprej na področju odpravljanja šuma. Zvok iz okolice je zajet še natančneje, kar občutno zmanjša visokofrekvenčni šum. S funkcijo Auto NC Optimizer je učinkovitost odpravljanja šuma vedno samodejno optimizira glede na pogoje uporabe in dejavnike zunanjega okolja, kot je atmosferski tlak.

Posnetek čašic od blizu, ki prikazuje več lokacij senzorjev
Dvojna slika, na kateri sta drug ob drugem čip procesorja za odpravljanje šumov HD QN1 in čip integriranega procesorja V1
Vrhunsko odpravljanje šumov

Integrirani procesor V1, posebej razvit pri Sonyju, izkorišča vse zmogljivosti našega procesorja za odpravljanje šumov HD QN1. Ta kombinacija tehnologije nadzoruje osem mikrofonov in zagotavlja kakovost odpravljanja šumov brez primere.

Posebej zasnovana 30-milimetrska pogonska enota

Posebej zasnovana 30-milimetrska pogonska enota z mehkim robom izboljša odpravljanje šumov, da boste lahko uživali v zvoku brez hrupa iz okolice. Kupola iz kompozitnega materiala iz ogljikovih vlaken je lahka in toga, izboljšana pa tudi razločnost zvoka, zlasti v visokem frekvenčnem razponu.

Posnetek novo razvite 30-milimetrske pogonske enote od blizu
Vrhunski zvok, zasnovan do popolnosti

Posebej zasnovana 30-milimetrska pogonska enota z lahko in togo kupolo iz kompozitnega materiala z ogljikovimi vlakni izboljša občutljivost visokih frekvenc za bolj naravno kakovost zvoka. Sonyjeve tehnologije vključujejo spojke brez svinca, ki vsebujejo zlato za odlično prevodnost, kondenzator za vrhunski zvok in enakomerno porazdelitev moči ter optimizirano vezje za izboljšano razmerje med signalom in šumom.

Logotipa za zvok visoke ločljivosti in brezžični zvok visoke ločljivosti
Uživajte v tehnologiji High-Resolution Audio s kabli in brez njih 

Slušalke WH-1000XM5 s tehnologijo LDAC podpirajo zvok visoke ločljivosti in brezžični zvok visoke ločljivosti. Tehnologija LDAC prenaša približno trikrat več podatkov kot običajni zvok Bluetooth® za izjemen zvok visoke ločljivosti.

Logotip funkcije DSEE Extreme
Sprotna restavracija vseh stisnjenih datotek 

DSEE Extreme™ s tehnologijo Edge-AI (umetna inteligenca) zviša ločljivost digitalne stisnjene glasbe. Dinamično prepozna inštrumente, glasbene zvrsti in posamezne elemente vsake skladbe ter tako obnovi kakovost zvoka, izgubljeno zaradi stiskanja.

Najboljši klici v panogi

Naša tehnologija natančnega snemanja glasu uporablja štiri mikrofone z oblikovanjem snopov in algoritem za zmanjševanje šumov, ki temelji na umetni inteligenci. Na ta način natančno izolira vaš glas. Na novo razvita struktura za zmanjšanje šumov vetra zmanjšuje šum vetra med klici. Tako boste razločno slišali in bili slišani, kjer koli boste.

Več mikrofonov, osredotočenih na vaš glas

Te slušalke so opremljene s štirimi mikrofoni z oblikovanjem snopa in so umerjene tako, da zaznavajo samo vaš glas. Zaradi izboljšanega razmerja signalom in šumom ujamejo vsako besedo, tudi če je v okolici veliko šuma.

Slušalke WH-1000XM5 z več poudarjenimi lokacijami mikrofona
Graf, ki prikazuje ravni glasnosti klicev in učinek algoritma za zmanjšanje šumov
Izjemno jasni klici brez šumov

S tehnologijo natančnega zaznavanja zvoka z napredno obdelavo zvočnega signala lahko oseba na drugi strani telefonske linije jasno sliši vaš glas, tudi če ste v hrupnem okolju. Naš algoritem za zmanjševanje šumov je bil razvit s strojnim učenjem z UI ter več kot 500 milijoni vzorcev glasov za zmanjševanje okoliškega šuma in jasnega zajemanja glasu v različnih okoljih.

1 = s šumom
2 = brez šuma

Zasnova brez šuma za udobno celodnevno uporabo

Lahke so čudovito obdelane z novo razvitim »mehkim usnjem«. Ta material ponuja udobno prileganje in manjši pritisk na ušesa, hkrati pa ne prepušča zunanjih zvokov. Zaradi naše zasnove brez šumov z brezstopenjskim drsnikom, enostavnim zlaganjem in obešanjem boste slušalke WH-1000XM5 nosili z užitkom.

Enostavno upravljanje

Z našimi pametnimi funkcijami boste odslej lahko lažje dostopali do razvedrilne vsebine in v ves dan uživali v njej. Tako lahko na primer zgolj s pritiskom gumba na slušalkah predvajate glasbo in nadzorujete glasnost, ne da bi morali uporabiti telefon. Poleg tega zaznajo, kdaj govorite, in lahko začasno ustavijo glasbo. Uporaba teh slušalk je povsem enostavna, zato bodo neopazno postale del vašega življenja.

Adaptive Sound Control se samodejno prilagodi temu, kar počnete

Prilagodljiv kontrolnik za zvok je pametna funkcija, ki zazna, kje ste in kaj počnete, nato pa prilagodi nastavitve okoljskega zvoka ter poskrbi za popolno doživetje ob poslušanju. Ko je aktivirana, se prilagodljiv kontrolnik za zvok nauči prepoznavati lokacije, ki jih pogosto obiskujete, kot je vaše delovno mesto ali najljubša kavarna, in prilagodi zvok okoliščinam.

Priročne s funkcijo "Spregovori in klepetaj"

Ko začnete pogovor, funkcija Speak-to-Chat samodejno ustavi glasbo in vključi zvok iz okolice. To je priročno, če želite obdržati slušalke na ušesih ali pa se pogovarjati prostoročno. Ta pametna funkcija z mikrofoni, vgrajenimi v slušalke, in napredno obdelavo zvočnega signala prepozna vaš glas in se nanj odzove. Ko nehate klepetati, se glasba začne samodejno znova predvajati.

Ženska s slušalkami WH-1000XM5 med pogovorom
Hiter dostop do priljubljene glasbe in zvočnih kulis

Bližnjica do vaše glasbe s preprostimi tapi – brez potrebe po dotikanju pametnega telefona. V glasbi boste lahko uživali brez posebnega truda.

Eksplozijska risba notranjih delov slušalk WH-1000XM4.
Slika logotipa Spotify Tap
Slika logotipa Amazon Music Play Now
Slika logotipa Endel

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Glasba brez prekinitev z zvočnimi obvestili

S samodejnim predvajanjem dobite glasbo in zvočna obvestila, ko jih potrebujete. Glasba se predvaja ob želenem času, na primer ko si nadenete slušalke ali pa se odpravite na sproščujoč sprehod, ter izboljša vaše razpoloženje. Zvočno opozorilo vas opomni na vse pomembne dogodke, da lahko telefon varno pustite v žepu. Vzpostavite povezavo z aplikacijami Spotify, Endel in glasbenimi aplikacijami 1 ter poslušajte svojo najljubšo glasbo in sproščujoče zvočne kulise. Aplikacija Auto Play je v beta različici, zato se njene funkcije lahko spremenijo in izboljšajo 2 3 4.

Slika dveh glav, ena brez slušalk s simbolom začasne prekinitve, druga s slušalkami s simbolom predvajanja
Takojšnji premor. Takojšnje predvajanje. 

Ko slušalke snamete, se glasba preneha predvajati – kapacitivni senzor prepozna, kdaj jih nosite. Pomaga tudi izboljšati natančnost zaznavanja. Ko si slušalke znova nadenete, se predvajanje glasbe samodejno nadaljuje.

Logotip vgrajenih funkcij OK Google in Alexa
Upravljajte z glasom

Če želite aktivirati želenega glasovnega pomočnika, recite "Hey Google" ali "Alexa".Poslušajte glasbo, povežite se s prijatelji, prejmite obvestila, nastavite opomnike in še več. Z glasom lahko upravljate tudi funkcije slušalk, kot je odpravljanje šumov, poslušate e-pošto v Microsoft Outlooku in se pridružite srečanjem v aplikaciji Microsoft Teams s storitvijo Google Assistant ali Siri.

Poslušajte na varen način z aplikacijo Sony | Headphones Connect

Preverite, ali glasbo poslušate na varen način, tako, da podatke o zvočnem tlaku, ki jih zabeležijo vaše slušalke, primerjate s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije (WHO). Prejmite obvestila prek operacijskega sistema, ko je glasnost previsoka.

Logotip funkcije Headphones Connect
Večtočkovna povezava

Za popolno priročnost lahko te slušalke Bluetooth® hkrati povežete z dvema napravama Bluetooth. Ko prispe klic, slušalke vedo, katera naprava zvoni in samodejno vzpostavijo povezavo z ustrezno napravo. S preprostim dotikom gumba lahko slušalke hitro in preprosto preklapljate med obema napravama.

Logotip za Fast Pair
Poiščite svoje slušalke s funkcijo hitre seznanitve

Slušalke WH-1000XM5 podpirajo Googlovo novo funkcijo hitre seznanitve. Z zvočnim signalom ali preverjanjem zadnje znane lokacije v Googlovi aplikaciji Poišči mojo napravo v pametnem telefonu lahko preprosto preverite, kje ste pustili slušalke.

Diagram prenosnega računalnika z valovi seznanjanja na desni strani
Preprosto seznanjanje z računalnikom

S funkcijo hitrega seznanjanja lahko hitro in preprosto slušalke seznanite s prenosnim, namiznim ali tabličnim računalnikom s sistemom Windows11 ali Windows 10. Ko izberete način seznanjanja, se v bližnjih napravah s sistemom Windows11 ali Windows 10 prikaže pojavno okno z navodili za seznanjanje.

Energija za dan in hitro polnjenje

Ker znaša čas delovanja baterije kar 30 ur, boste imeli dovolj napajanja tudi za dolge izlete. Z omrežnim napajalnikom, združljivim z USB-PD, pa lahko že po 3 minutah napolnite baterijo za 3 ure delovanja.

Slika 30 ur delovanja baterije in 10 minut hitrega polnjenja za 5 ur uporabe
Ženska s slušalkami WH-1000XM5 na ulici se dotika čašice, da aktivira nastavitve upravljanja na dotik
Vse na dosegu prstov

Slušalke WH-1000XM5 vključujejo intuitivne nastavitve upravljanja na dotik – s pritiskom na gumb na levi strani lahko na primer preklopite s funkcije odpravljanja šumov na ambientalni zvok, s ploščo na dotik na desni strani pa lahko predvajate ali ustavljate glasbo, preskakujete skladbe, spreminjate glasnost in še veliko več 

Prihranite prostor z zložljivo torbico

Slušalke lahko brez težav prenašate v mehki torbici podobnega dizajna. Torbico brez slušalk lahko zložite in jo preprosto shranite v torbico.

Ženska s slušalkami spravlja torbico za slušalke v svojo torbico
Slušalke WH-1000XM5 s torbico, kablom za slušalke in polnilnim kablom USB
Kaj je v škatli

V embalaži slušalk WH-1000XM5 boste našli torbico za prenašanje slušalk, kabel za slušalke (približno 1,2 m) in polnilni kabel USB.

Okolju prijazno

Embalaža slušalk WH-1000XM5 ne vključuje plastike in je zasnovana v skladu z načeli nizke toksičnosti ter ponovne uporabe za namene večje družbene odgovornosti. Škatla izdelka je izdelana iz recikliranih in trajnostnih materialov, razvitih posebej za Sony. Pri slušalkah WH-1000XM5 so uporabljeni tudi reciklirani materiali iz avtomobilov.

Slika embalaže slušalk WH-1000XM5 ob okolju prijazni embalaži
Odobrene slušalke za osebno prilagojeno izkušnjo

Z odobrenimi slušalkami za tehnologijo 360 Reality Audio in aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko optimizirate izkušnjo z analizo oblike posameznega ušesa in uživate v vrhunski glasbi.

Logotip aplikacije Artist Connection
Preizkusite vzorčno glasbo tako, da prenesete aplikacijo Artist Connection
Osebno kinematografsko doživetje 

S televizorjem BRAVIA XR™ in brezžičnim oddajnikom WLA-NS7.

Prepustite se razburljivemu doživetju tehnologij Dolby Atmos® in 360 Spatial Sound, ki prilagodi zvok vašim ušesom, s televizorjem BRAVIA XR in temi slušalkami z brezžičnim oddajnikom WLA-NS7.  

Slika osebe, ki posluša z zaprtimi očmi, druga oseba se preteguje, tretja pa je v vozičku in slika
Dostopnost

Verjamemo, da bi tehnologija morala spodbujati interaktivnost, ustvarjalnost in zabavo v svetu ter zagotoviti večjo vključenost. Z vključitvijo v ljudi usmerjene in vključujoče zasnove v naše zvočne izdelke, vsem uporabnikom zagotovimo našo izkušnjo Kando ne glede na njihova leta, sposobnosti ali okolje.

Specifikacije in funkcije

Naše izjemno udobne slušalke WH-1000XM5 postavljajo nove mejnike na področju poslušanja brez odvračanja pozornosti in izjemne razločnosti klicev. Dva procesorja upravljata več mikrofonov za neprekosljivo odpravljanje šumov, funkcija Auto NC Optimizer pa samodejno optimizira odpravljanje šuma glede na pogoje uporabe in okolje. Posebej zasnovana 30-milimetrska pogonska enota nudi vrhunsko kakovost zvoka za vašo razvedrilno vsebino.
  • Procesor za odpravljanje šuma HD QN1, integrirani procesor V1 in več mikrofonov za poslušanje brez odvračanja pozornosti

  • Popolnoma samodejna osebna optimizacija odprave šuma in optimiziranje atmosferskega tlaka

  • Posebej zasnovana 30-milimetrska pogonska enota za izjemen zvok

  • Vrhunski klici brez šumov z 2x2 mikrofoni z oblikovanjem snopa in sistemom za zmanjševanje šumov (z UI)

  • Udobna in lahka zasnova v usnju za mehko prileganje

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju