Popolnoma novo doživetje zvoka 

Skupaj s partnerji ustvarjamo vrhunsko doživetje zvoka.

Kaj dobite, ko združite vodilne svetovne blagovne znamke in Sonyjevo napredno tehnologijo senzorjev? Dobite izjemno izkušnjo uporabe slušalk, ki bodo zvok prilagodile vam, kjer koli že boste. Ne glede na to, ali poslušate glasbo, delate ali pa se sproščate – s slušalkami boste uživali v zvoku, ki vam bo všeč. Za začetek Sonyjeve slušalke z vgrajenimi senzorji seznanite z združljivimi aplikacijami.

Izkoristite vse zmogljivosti najljubših storitev
Quick Access

Enostavno upravljanje za hiter dostop do glasbe.

Spotify Tap TM

Vsebina aplikacije Spotify Tap  bo pravi balzam za vaša ušesa. Nadenite si slušalke in z enim tapom zaženite predvajanje skladb. Vsebino bomo nadaljevali tam, kjer ste zadnjič ostali. Ali vam skladba ni všeč? Z dodatnim tapom dobite priporočilo za novo skladbo, izbrano posebej za vas. Kamor koli vas bo že odpeljal dan, predvajanje Spotify Tap je najbolj preprost način, da najljubšo glasbo vzamete s seboj, na voljo pa je v nekaj sekundah.

Endel Quick Access

Aplikacija Endel se vam pomaga osredotočiti, sprostiti in zaspati. Ustvarja zvočne kulise, ki se prilagajajo vašemu srčnemu utripu, gibanju, dnevnemu času in vremenu. Nastavite Endel Quick Access tako, da zažene zadnjo zvočno kuliso. Z nekaj tapi slušalk lahko nadaljujete poslušanje zvočne kulise, ki ste jo nazadnje poslušali. 

Če želite preizkusiti serijo Endel × Sony Linkbuds, pridobite celovit dostop do storitve Endel za ves mesec.

Zvok AR

Prekrivanje virtualnega zvoka in zvoka resničnega sveta.

Microsoft Soundscape

Sony in Microsoft sta združila moči in razvila tehnologijo, s katero lahko ljudje lažje krmarijo v tem svetu. Veliko Sonyjevih slušalk podpira aplikacijo Microsoft Soundscape. Edinstvena integracija omogoča inovativne izkušnje za bogatejšo navigacijo s 3D-zvokom, senzorji, vgrajeni v Sonyjeve slušalke, pa omogočajo pristno izkušnjo prostoročnega upravljanja .

Preprosta nastavitev z aplikacijo "Sony | Headphones Connect" 

1. Namestite aplikacijo Sony | Headphones Connect v telefon.
2. Upoštevajte navodila v aplikaciji, da nastavite posamezno storitev.
 

Slika ikone in aplikacije Headphones Connect