NAGLAVNI TRAK

Brezžične slušalke WH-XB910N

WH-XB910N
Slika Brezžične slušalke WH-XB910N

blueblack

PMPC

€ 200,00

(z DDV)
WH-XB910N – posnetek pod kotom
WH-XB910N – posnetek s sprednje strani
WH-XB910N – posnetek s strani
WH-XB910N – posnetek od zadaj
WH-XB910N – stranski posnetek z zloženimi slušalkami
WH-XB910N – v torbici z odprtim pokrovom
WH-XB910N – posnetek pod kotom
WH-XB910N – posnetek s sprednje strani
WH-XB910N – posnetek s strani
WH-XB910N – posnetek od zadaj
WH-XB910N – stranski posnetek z zloženimi slušalkami
WH-XB910N – v torbici z odprtim pokrovom
Začutite base kot v klubu

Približajte se glasbi, ki jo imate radi. Z izjemnimi basi in izboljšano funkcijo odpravljanja šumov naše slušalke WH-XB910N poustvarijo občutek priljubljenih festivalov in klubov.

Oglejte si slušalke WH-XB910N
Logotip tehnologije EXTRA BASS
EXTRA BASS™ za impresivno globok in izrazit zvok

Slušalke z odstranjevanjem šumov WH-XB910N izboljšajo vse vaše nizke frekvence. Na ohišju slušalk je poseben kanal za nizke tone, izboljšali smo nepredušnost v prostoru med zvočniškimi enotami in bobniči, zato je zvok natančen, ritem izrazit, zven vsake skladbe pa na ta način še boljši. Te brezžične slušalke kljub temu ohranjajo čist zvok in ponujajo lepo bogato ter lepo zaokroženo doživetje ob poslušanju. 

Vrhunska izkušnja glasbe s tehnologijo odpravljanja šumov

S tehnologijo dveh senzorjev šumov nudijo slušalke WH-XB910N funkcijo odpravljanja šumov na naslednjo raven. Zdaj lahko res izklopite svet okoli sebe in se popolnoma prepustite užitku glasbe. 

Slušalke WH-XB910N črne barve na mizi ob kavi in pametnem telefonu
Kristalno jasni klici

Zaradi tehnologije natančnega zajemanja glasu, ki ju omogočata dva vgrajena mikrofona ter napredna obdelava zvočnega signala, omogočajo slušalke WH-XB910N klice izredne razločnosti.

Izboljšajte svojo priljubljeno glasbo

Pri stiskanju glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zvoku dodajo podrobnosti in globino. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku.

Logotip za DSEE

Slika prikazuje prilagoditev zvoka s funkcijo izenačevalnika v aplikaciji Sony Headphones Connect
Vaš zvok na vaš način

Prilagodite zvok svojim željam. Izbirajte med vnaprejšnjimi nastavitvami in poiščite kakovost zvoka, ki ustreza žanru glasbe, ki ga poslušate. Ali pa shranite svoje nastavitve s funkcijo izenačevalnika po meri v aplikaciji Sony│Headphones Connect.

Bolj naraven zvok okolice

WH-XB910N z dvema mikrofonoma s tehnologijo »feedforward« in »feedback« zajame več zvoka iz vaše okolice. Izkusite lahko naravno izkušnjo poslušanja, hkrati pa obdržite stik s svojo okolico. Z aplikacijo Sony | Headphones Connect zvok okolice nastavite tako, da odpravite šume, hkrati pa slišite pomembne zvoke.

Bližnji posnetek ohišja slušalk WH-XB910N s prikazanimi gumbi
Bližnji posnetek naglavnega traku in desnega ohišja slušalk WH-XB910N
Zvok prilagodi temu, kar počnete

Prilagodljiv kontrolnik za zvok je pametna funkcija, ki zazna, kje ste in kaj počnete, nato pa prilagodi nastavitve okoljskega zvoka in zagotovi popolno doživetje ob poslušanju.

Mrežni zemljevid ulic s prikazanimi oznakami za dom, šolo in pisarno
Zapomni si vaše najljubše lokacije

Prilagodljiv kontrolnik za zvok sčasoma prepozna lokacije, ki jih pogosto obiskujete, na primer svojo pisarno, telovadnico ali priljubljeno kavarno, in zvok prilagodi okolju.

Ikona za 30-urno delovanje baterije in ikona za 10-minutno hitro polnjenje za 4,5 ure predvajanja
Celodnevno poslušanje in polnjenje v nekaj minutah

Ker znaša čas delovanja baterije do 30 ur, boste imeli dovolj energije za večdnevna potovanja. Če morate izvesti hitro polnitev, lahko z 10-minutnim polnjenjem prek omrežnega napajalnika dobite do 4,5 ure dodatnega časa za predvajanje.

Gumbi na dosegu prstov

Preklopite skladbo, nastavite glasnost ter sprejemajte ali opravljajte klice tako, da tapnete ploščo na dotik ob strani slušalk ali podrsnete po njej. Ali morate hitro prisluhniti glasovom ali zvokom iz vaše okolice? Z dlanjo preprosto prekrijte ohišje. Tako nemudoma znižate glasnost predvajanja glasbe in slišite zvok iz okolice.

Upravljanje s prsti na desni strani slušalk pri slušalkah WH-XB910N
Logotipa za vgrajeni storitvi OK Google in Alexa
Združljivost s storitvama Pomočnik Google in Alexa

Prepustite se razvedrilnim vsebinam, povežite se s prijatelji, poiščite informacije in veliko drugega. Storitev Alexa zaženete tako, da izgovorite “Alexa”.

Ikona aplikacije Fast
Poiščite slušalke z aplikacijo Fast Pair

Z aplikacijo Fast Pair lahko slušalke seznanite z napravami Android™. V enem pojavnem navodilu omogočajo slušalke WH-XB910N hitro seznanjanje z napravami Android™ prek povezave Bluetooth®. Slušalke lahko preprosto poiščete tako, da jih pokličete ali preverite njihovo zadnjo znano lokacijo v pametnem telefonu. Prejeli boste celo obvestilo, ko bateriji slušalk zmanjkuje energije, tako da boste vedeli, kdaj jih morate napolniti.

Ikona aplikacije Swift Pair
Povežite PC z aplikacijo Swift Pair

Swift Pair poveže slušalke WH-XB910N prek povezave Bluetooth® s PC-jem Windows 10. Ko izberete način seznanjanja, se v bližnjih napravah s sistemom Windows 10 prikažejo pojavna navodila za seznanjanje. 

Moški sedi pri mizi, dela s prenosnikom in posluša glasbo prek slušalk WH-XB910N
Preprosto preklapljajte med napravama

Slušalke WH-XB910N z večtočkovno povezavo je mogoče hkrati seznaniti z dvema napravama s tehnologijo Bluetooth®. Ko prispe klic, slušalke vedo, katera naprava zvoni in samodejno vzpostavijo povezavo z ustrezno napravo. S preprostim dotikom gumba lahko slušalke hitro in preprosto preklapljate med obema napravama.

Tako udobne, da boste pozabili, da jih imate na glavi
Popolno prileganje odlično ujame glasbo

Nastavite drsnik na najbolj udoben položaj in uživajte v več urah udobnega poslušanja. Šum izgine, glasba pa ostane z vami za vrhunsko akustično izkušnjo.

Celodnevna glasba, celodnevno udobje 

Naše slušalke WH-XB910N imajo mehke in ovalno oblikovane ušesne blazinice, tako da boste lahko v svoji najljubši glasbi uživali brez prekinitev. Udobno sintetično usnje in uretanska pena zagotavljajo optimalno strukturo ušesne blazinice in mere za vrhunsko prilagajanje.

Slušalke WH-XB910N črne barve, zložene
Zložljiva zasnova za vsakdanjo priročnost

Ušesne čašice se zložijo navznoter, zato jih lahko priročno spravite v kompaktno torbico.

Slušalke WH-XB910N črne barve v torbici z odprtim pokrovom
Prenosna torbica za preprosto prenašanje

Priložena prenosna torbica je trpežna in vključuje kabel za poslušanje glasbe z žično povezavo.

Odobrene slušalke za osebno prilagojeno izkušnjo

Z odobrenimi slušalkami za tehnologijo 360 Reality Audio in aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko optimizirate izkušnjo z analizo oblike posameznega ušesa in uživate v vrhunski glasbi.

slika treh posod s trajnostnimi materiali
Z mislijo na trajnost

Naši izdelki niso le lepi na pogled, so tudi prijazni do okolja. V materialu embalaže slušalk WH-XB910N ni uporabljene plastike, kar odraža Sonyjevo predanost zmanjšanju škodljivega vpliva njihovih izdelkov in praks na okolje.

Specifikacije in funkcije

Prepustite se basom, ki bi bili v klubu, in začutite pristno izkušnjo glasbenega festivala z izboljšanim odpravljanjem šumov in brezžično svobodo. Te slušalke Bluetooth® so udobne za uporabo, zato lahko z njimi ves dan nemoteno uživate v priljubljeni glasbi, zaradi večtočkovne povezave in kristalno jasnim zvokom med klici pa lahko hkrati obdržite stik s prijatelji.
  • Zvok EXTRA BASS™ in digitalno odpravljanje šumov

  • Tehnologija DSEE™ obnovi visoke frekvence in pojemanje, ki se izgubita med stiskanjem

  • Čas delovanja baterije do 30 ur za celodnevno poslušanje

  • Preprosto prostoročno klicanje in glasovni pomočnik z besedo za aktivacijo

  • Brezžična svoboda s tehnologijo Bluetooth® in večtočkovno povezavo

POGONSKA ENOTA
40 mm
VHODI
Stereo mini vtičnica
FREKVENČNI ODZIV
7 Hz–25.000 Hz (JEITA)
FREKVENČNI ODZIV (KOMUNIKACIJA BLUETOOTH®)
20 Hz–20.000 Hz (vzorčenje 44,1 kHz) 20 Hz–40.000 Hz (vzorčenje LDAC 96 kHz 990 kb/s)
FREKVENČNI ODZIV (AKTIVNO DELOVANJE)
7 Hz–25.000 Hz
PASIVNO DELOVANJE
Da
DOLŽINA KABLA
Pribl. 1,2 m
DSEE
Da
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju