Slike Sonnar T* FE 35 mm F2,8 ZA
Slike Sonnar T* FE 35 mm F2,8 ZA

Poln format – ostro, široko in svetlo

Širokokotni glavni objektiv Sonnar T* FE 35 mm F2,8 ZA (SEL35F28Z)

Svetli 35 mm glavni objektiv Carl Zeiss®, ki je idealen za širokokotne in bližinske posnetke, zagotavlja vrhunske slike od roba do roba. Priloženo senčilo je skladno s kompaktno obliko objektiva, na prah in vlago odporna zasnova pa vam omogoča brezskrbno fotografiranje na prostem.

Objektiv polnega formata serije E

Ta objektiv skupaj s fotoaparatom polnega formata serije E Sony zagotavlja veliko zmogljivost v izjemno kompaktnem ohišju, ki je enostaven za uporabo.

Izdelek družbe ZEISS

Družba ZEISS AG, ki je bila ustanovljena leta 1846, je legendaren proizvajalec optike za fotoaparate. Njihovi objektivi slovijo po izjemnih jasnosti, svetlosti, ločljivosti in kontrastu. Ta ima priznani premaz ZEISS T*, ki odpravlja notranje odseve ter tako zmanjšuje odsev in bleščanje.

Krožna zaslonka za zameglitev

Tekoča zameglitev

Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 7 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.

Prefinjena optična zmogljivost

Asferični elementi objektiva zmogljivost optimirajo tako, da ohranjajo visok kontrast (tudi pri široko odprti zaslonki) ter zmanjšujejo motnje in ploskost površine slike.

Hitro samodejno ostrenje

Notranji mehanizem za ostrenje v zadnjem delu odpravlja gibanje ohišja objektiva, kar omogoča kompaktnejšo zasnovo, odzivnejše samodejno ostrenje in krajšo najmanjšo razdaljo ostrenja.

Specifikacije in funkcije
  • Fonticon_Zeiss_logo

    35 mm glavni objektiv polnega formata ZEISS

  • Svetla najširša zaslonka F2,8

  • Protiodsevna plast ZEISS T* zmanjšuje bleščanje

  • Krožna zaslonka s 7 ploščicami za čudovite učinke zameglitve

  • Na prah in vlago odporna zasnova

Najmanjša razdalja ostrenja
0,35 m (1,15 ft)
Največje razmerje povečave (x)
0,12x
Premer filtra (mm)
49 mm
Teža
120 g (4,3 oz.)

Kaj je v škatli?

Senčilo objektiva (ALC-SH129: v obliki pokrova), Sprednji pokrov objektiva, Zadnji pokrov objektiva

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Ocene

Mnenja strokovnjakov