UBP-X800M2

Kinematografsko vzdušje doma

Privoščite si pravo kinematografsko doživetje s predvajalnikom 4K Ultra HD Blu-ray. 4K UHD zagotovi sliko s filmskega platna, tehnologiji Dolby Atmos in DTS:X pa poskrbita za izvirno vzdušje kinematografa.

Ikona tehnologije 4K HDR
Višanje ločljivosti na 4K v realnem času

Zaradi višanja ločljivosti na 4K lahko ob vseh vsebinah v ločljivosti 4K Ultra HD Blue-ray in 4K uživate ob gledanju slike najvišje kakovosti.

Vodoravno in navpično okrepljeno ohišje
Ustvarjeno za čist zvok

Z zvokom visoke ločljivosti in višanjem ločljivosti DSEE HX uživajte v popolnoma jasnem zvoku.

HDMI, USB, digitalni koaksialni izhod, Wi-Fi, LAN.
Vsestranska povezljivost

Na voljo sta dva priključka HDMI za ločen video- ali zvočni izhod, USB, digitalni koaksialni izhod, Wi-Fi, LAN.

Ikona zvoka visoke ločljivosti
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Še bolj se približajte resničnosti

4K Ultra HD Blu-ray

Prepustite se dogajanju vsakega filma in nanizanke. 4K Ultra HD Blu-ray prikazuje vse tako podrobno, kot še nikoli doslej, zato imate občutek, da gledate resnični svet.

Poiščite Inferno v 4K Ultra HD

Ikona tehnologije HDR
HDR10

Signal HDR10 vsebuje do 100-krat več svetlosti kot standardni (SDR) signal, kar močno poveča najvišjo raven svetlosti, pri čemer se ohranijo globoki odtenki črne z visoko stopnjo podrobnosti. Vse to zagotavlja popolnoma novo doživetje ob gledanju.

Ikona tehnologije DOLBY VISION
DOLBY VISION™

Poživite prizore z osupljivimi poudarki, globljimi temnimi odtenki in živahnimi barvami. Dolby Vision™ je HDR-rešitev, ki vam v vašem domu zagotavlja tridimenzionalno in privlačno kinematografsko doživetje. 

Hybrid log gamma
Hybrid-Log Gamma

Slike v standardnem dinamičnem razponu in visokem dinamičnem razponu so združene v en sam video signal, ki ga je mogoče predvajati kot SDR na zaslonih SDR ali kot HDR na zaslonih, ki podpirajo HLG HDR.

Vse barve v naravi

Podpora za nove barvne prostore BT.2020 pomeni dostop do širšega razpona barv kot z običajnimi televizijski signali. Z izredno širokim barvnim prostorom ustvarjalci barv zagotovijo veliko bolj nasičene in bolj naravne barve, od globokovodnih modrih do naravnih zelenih in živahnih rdečih.

Barvni prostor BT. 2020
BARVNI PROSTOR BT.2020
Barvni prostor REC. 709
BARVNI PROSTOR REC.709
Bogatejša slika na katerem koli zaslonu.

Oglejte si filme 4K HDR tudi na televizorjih brez tehnologije HDR ter uživajte v več sencah in poudarjenih podrobnostih. S pretvorbo HDR-SDR se izredno široko območje svetlosti tehnologije HDR pametno prilagodi sliki SDR, pri čemer je tudi pri običajnih televizorjih SDR ohranjena izjemna kakovost slike.

1: splošni pretvornik SDR | 2: Sonyjev pretvornik SDR

Zvok, ki vas odpelje
nekam drugam

Resnični kinematografski zvok s tehnologijama Dolby Atmos in DTS:X

Poslušajte bučanje ob udaru strele, zavijanju sirene in hupanju vozil vse okoli sebe z osupljivo čistostjo zvoka, ki ga zagotavljata Dolby Atmos in DTS:X – vodilna zvočna kodeka v uporabi v kinematografih povsod po svetu. 

Film Ghostbusters je zdaj na voljo v 4K Ultra HD

Logotip tehnologije Dolby Atmos
Dolby Atmos

Tehnologija Dolby Atmos obdela zvoke kot ločene objekte in jih spusti skozi tipične kanale, da se lahko prosto gibljejo okoli vas in celo nad vami. Tako ustvari prostorski zvok, ki vas preplavi.

Logotip tehnologije DTS:X
DTS:X

DTS:X ustvari neomejeno število zvočnih objektov, ki se v realnem času prilagodijo zvočnikom, s čimer je učinek vsake glasbe iz filma kar največji.

Enakovredna vsebina v domačem kinu 

Predvajalnik UBP-X800M2 povežite s sprejemnikom STR-DN1080 in si zagotovite izjemno izkušnjo domačega razvedrila. Lepota je v detajlih: od prefinjenega dizajna pa vse do izboljšane kakovosti slike in zvoka.

Ponazoritveni grafikon zvoka visoke ločljivosti

3,2-krat več prenesenih podatkov

Optimalno doživetje vsake skladbe

Tako kot pri videoposnetkih ločljivosti HD in 4K so tudi skladbe z zvokom visoke ločljivosti veliko višje kakovosti kot datoteke mp3 in celo CD-ji. Slišite lahko vsak dih, vsak udarec bobna, vsako noto.

Višanje ločljivosti DSEE HX

Ločljivost frekvence in dinamičnega razpona formata mp3s ter druge stisnjene glasbe – celo na CD-jih – lahko zvišate do kakovosti, ki je blizu visoke ločljivosti. Tako bo vaše doživetje izvirnega posnetka popolno.

Višanje ločljivosti DSEE HX
Vodoravno in navpično okrepljeno ohišje izdelka UBP-X800M2
Edinstveno Sonyjevo ohišje

Naše edinstveno, vodoravno in navpično okrepljeno ohišje zagotavlja trdno strukturo, ki odpravlja mikro tresljaje, kakor tudi učinkovito električno zaščito, tako da se lahko vi popolnoma sprostite ob zvoku in sliki najvišje kakovosti.

Hladilnik in trdi disk

Hladilnik in trdi disk sta narejena iz kakovostnih materialov, zato je kakovost zvoka višja, diski in ohišje izdelka UBP-X800M2 pa se po dolgih urah gledanja filmskih paketov drugega za drugim ne segrevajo. 

Hladilnik in trdi disk
Predvaja vse

Zmogljivost predvajanja predvajalnika UBP-X800M2 precej presega plošče 4K UHD Blu-ray. Gledate, poslušate in pretakate lahko skoraj vse, vključno z večino oblik zapisa videoposnetkov in zvoka najvišje visoke ločljivosti ter priljubljenimi storitvami za pretakanje.

Logotipi združljivih plošč
Najboljši predvajalnik

Si želite plesati na pesmi iz svoje super zbirke svočnih CD-jev? Nič zato. Če imate ploščo, jo bo predvajalnik UBP-X800M2 skoraj zagotovo lahko predvajal.

Logotipi združljivih oblik zvočnih zapisov
Skoraj neomejeni zvočni užitki

UBP-X800M2 podpira številne 24-bitne zvočne formate vrhunske kakovosti, od AAC in WAV do DSD (11,2 MHz) in veliko drugih.

Logotipi združljivih oblik pretakanja
Pretakajte in predvajajte vse

Predvajajte filme prek povezave USB in domačega omrežja. Ta predvajalnik Blu-ray podpira vse najbolj priljubljene vrste videodatotek, zato lahko uživate v vseh najljubših filmih.

Pravi dom za najboljšo opremo

Vsestranska povezljivost za vse napredne naprave

Če vse zmogljivosti AV-tehnologije združite, dobite predvajalnik UBP-X800M2. Idealen je za predvajanje domačih videoposnetkov in glasbe, poleg tega pa omogoča visokokakovostne povezave za vse tehnofile.

Vse razvedrilo na enem mestu

Zagotovite si stabilno in hitro pretakanje iz številnih storitev. Predvajalnik UBP-X800M2 ponuja videopretakanje z ločljivostjo do 4K, saj vključuje brezžično povezljivost z dvopasovno tehnologijo MIMO, ki zagotavlja močen signal – tudi ko ste že skoraj izven dosega svojega brezžičnega omrežja.

Nemoteno gledanje vsebine s slušalkami

Film 5th Wave je zdaj na voljo v 4K Ultra HD

Še bolj se prepustite najljubšim vsebinam

Brezžični zvok s tehnologijo BLUETOOTH® za nemoteno gledanje

Izboljšajte učinek kinematografskih trenutkov in si jih oglejte nemoteno. UBP-X800M2 podpira prenos zvoka s tehnologijo Bluetooth®, zato si lahko s priljubljenimi slušalkami s tehnologijo Bluetooth® privoščite nemoteno gledanje vsebine brez kablov.

Poslušajte razločen dialog

Istočasen prenos zvoka s tehnologijama HDMI in Bluetooth®

Uživajte v čistem zvoku glasbe iz filma in dialogov od blizu in daleč. Predvajalnik UBP-X800M2 omogoča istočasno pošiljanje zvoka v televizor s tehnologijo HDMI, v brezžični zvočnik pa s tehnologijo Bluetooth®.

Par gleda televizijo, eden je blizu televizorja, drugi pa dlje stran

Film Magnificent Seven je zdaj na voljo v 4K Ultra HD

Logotip LDAC
LDAC

LDAC prenaša 3-krat več podatkov kot običajne povezave Bluetooth® in zagotavlja visokokakovosten zvok.

Specifikacije in funkcije

Privoščite si pravo kinematografsko doživetje s predvajalnikom 4K Ultra HD Blu-ray. 4K UHD zagotovi sliko s filmskega platna, tehnologiji Dolby Atmos in DTS:X pa poskrbita za izvirno vzdušje kinematografa.
  • 4K UHD Blu-ray za prikaz vsebine, ki so vizualno neprekosljivo čiste

  • Uživajte v več podrobnostih z zvokom visoke ločljivosti DSEE HX

  • Struktura proti tresljajem za čistejši zvok

  • Predvajajte skoraj kateri koli format plošče ali datoteke

  • Osupljiva slika z višanjem ločljivosti na 4K do 60p

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju