Sony BRAVIA® XG95 TV – vodilni
v igri

Sony BRAVIA® XG95 Full Array LED TV
Funkcije

Velik zaslon, dinamično športno razvedrilo

Oglejte si vsak trenutek akcije v ločljivosti 4K HDR. Sony BRAVIA®, zasnovan za ogled na velikem zaslonu, bo pritegnil vašo pozornost.

Avtorske pravice: Mine Kasapoglu

Svetlo in jasno, tudi pri izjemni hitrosti

Športni dogodki so lahko na nekaterih zaslonih videti nekoliko zamegljeni. Toda naša tehnologija X-Motion ClarityTM skrbi za čist in jasen prikaz hitrih prizorov – zadnji zavoj pred ciljno črto ali odločilni zadetek z 20 metrov. Svetlost in podrobnost so ohranjene pri vsakem dogodku, tako da ne boste zamudili ničesar.

SIMULIRANA SLIKA

Vrhunski pogled z vsake smeri

Na tem širokokotnem televizijskem zaslonu so barve živahne in resnične tudi s strani. Naša tehnologija X-Wide Angle reproducira sence in odtenke na zaslonu TRILUMINOS™, ki jih ne spregledate z nobenega kota.

Nagrajeni LED-televizor 4K – izdelan za prvake

Vstopite v svet vrhunskega realizma

Naš procesor za slike X1 UltimateTM je naš najbolj zmogljiv procesor doslej. Zaznava več sto predmetov na zaslonu ter pametno uravnava svetlost, podrobnosti in barvo. Rezultat je izredno realističen prikaz dogodka.

X1 Ultimate
X1 Ultimate

SIMULIRANA SLIKA

XG95 Full Array LED TV z lokalno zatemnitvijo 

Številni LED-televizorji so ‘robno osvetljeni’. To pomeni, da vir svetlobe prihaja iz pasu LED-lučk na dnu ali obeh straneh plošče. To ni primerno za prikaz odločilnih športnih trenutkov. Svetli predeli niso dovolj svetli, temni pa so videti bolj sivi ali modrikasti.

Tudi televizorji z ‘neposredno osvetlitvijo’ imajo lahko enako težavo. Pas LED-lučk je postavljen neposredno za ploščo, tako da svetloba prehaja skozi zaslon. Slika je sicer nekoliko bolj svetla, vendar pa lahko povzroči moteči ‘sij’ okoli svetlih objektov na temnem ozadju, barva na teh temnih območjih je manj natančna in televizor bo zaradi tega debelejši.

Full Array LED
OBIČAJNI LED-TELEVIZOR Z ROBNO OSVETLITVIJO
Full Array LED
FULL ARRAY LED

SIMULIRANA SLIKA

LED-osvetlitev polnega razpona z lokalno zatemnitvijo prikaže športne dogodke v pravi luči. Lučke LED so nameščene okoli celotnega zaslona, vsak predel pa je nadzorovan v resničnem času. Na sliki so vedno natančni temni in svetli odtenki, zato je športno dogajanje prikazano na realističen in živ način.

*Simulirane slike.

Glejte, poslušajte in doživite.

Doživite vsako zmago s sliko in zvokom, ki ne zaostajata za resničnostjo. Čudovite podrobnosti slik 4K so sinhronizirane s tehnologijo Sound-from-Picture RealityTM ter nudijo nepozabno zvočno-vizualno doživetje.

Slika in zvok sta natančno usklajena z zmagovito ekipo

S tehnologijo Acoustic Multi-AudioTM sta obstoječim zvočnikom polnega razpona dodana dva visokotonca za pozicioniranje zvoka, ki skupaj z drugimi ustvarita izkušnjo Sound-from-Picture RealityTM. Ta sinhronizacija zvoka in slike nudi bolj potopno izkušnjo ogleda. Ne glede na to, ali spremljate tekmo na stadionu ali tekmovalce ob ciljni črti, s tehnologijo Acoustic Multi-AudioTM boste v samem središču dogajanja.

Uživajte v vzdušju

V načinu Audio Sport Mode lahko vdušje s stadiona podoživite v svoji dnevni sobi.

Ustvarjen za zmage

Zaradi minimalistične zasnove televizorja XG95 lahko vso pozornost namenite tistemu, kar je pomembno – igri.

Povlecite

Za popoln užitek ob spremljanju dogajanja poleg tega priporočamo televizije BRAVIA® OLED.

Nagrajeni AG9

Naš najbolj zmogljiv procesor za slike X1™ na osupljivem 77-palčnem zaslonu televizorja 4K Ultra HD nudi več kot 8 milijonov posamično nadzorovanih samosvetlečih slikovnih pik OLED – popoln televizor za športne navdušence.

Oglejte si si našo ponudbo televizorjev BRAVIA®

Naši televizorji, od 4K LED XG85 do 4K OLED AG8, so natančno zasnovani tako, da omogočajo najbolj pristno doživetje športnih dogodkov.