Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Preberite prepis besedila tega videoposnetka

BRAVIA XR MASTER Series A90J

Povsem novi OLED z odlično svetlostjo in človeško inteligenco

Oglejte si naš doslej najboljši televizor OLED, ki ga poganja revolucionarni procesor Cognitive Processor XR™. Uživajte v neprimerljivem kontrastu z izjemno svetlostjo in čistimi črninami z neopaznim robom.

VSI TELEVIZORJI

A90J | BRAVIA XR | MASTER Series| OLED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

A90J Series
Slika A90J | BRAVIA XR | MASTER Series| OLED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

Cene se začnejo pri:

PMPC

€ 2.166,70

(z DDV)

139 cm (55 palcev)

XR-55A90J

PMPC

€ 2.166,70

(z DDV)

164 cm (65 palcev)

XR-65A90J

PMPC

€ 3.225,70

(z DDV)

210 cm (83 palcev)

XR-83A90J

PMPC

€ 6.552,60

(z DDV)
Prvi televizor na svetu s kognitivno inteligenco

BRAVIA XR™ z genialnim procesorjem Cognitive Processor XR dviguje raven slike in zvoka. Razume, kako ljudje vidijo in slišijo, ter zagotavlja novo doživetje, ko se potopite v dogajanje.

Revolucionarne slike OLED, kot jih zazna človeško oko

Doživite osupljiv kontrast na našem najboljšem televizorju OLED z globokimi, naravnimi in pristnimi slikami. Revolucionarni procesor televizorja z analizo človeške perspektive v trenutku navzkrižno analizira in optimizira več sto tisoč elementov. Ta tehnologija skupaj z našo edinstveno ploščo OLED nudi čisto črnino in najsvetlejše slike.

Spremenite vsak zvok v vrhunsko zvočno izkušnjo

Napredna zvočniška tehnologija v zaslonu s procesorjem Cognitive Processor XR vsak vir zvoka spremeni v potopno zvočno izkušnjo. Uživajte v bolj jasnem in natančnem zvoku, kar koli gledate. Uživajte v razvedrilni vsebini na popolnoma nov način z usklajenim zvokom in sliko.

Na tisoče filmov in oddaj na dosegu vašega glasu

S svojim glasom hitro poiščite vsebino, ki jo želite gledati. Poiščite vsebino z glasom. Za več priporočil recite: "Show me sci-fi adventure TV shows"

Prinesite kinem. izkušnjo domov, uživajte v filmih, vključ. v BRAVIA XR
Popoln za PlayStation®5
Reciklirajte. Obnovite. Zmanjšajte.

Naši televizorji BRAVIA XR niso le lepi na pogled, so tudi prijazni do okolja. Pri izdelavi zadnjih pokrovov modelov z velikimi zasloni smo uporabili do 40 % trajnostnega materiala.

XR Picture
Najsvetlejše slike OLED doslej z izjemnimi črninami in pristno globino

XR OLED Contrast Pro prilagodi svetlost za bolj svetle predele in globlje temnejše odtenke, tako da nobena podrobnost ni več zakrita s senco ali izgubljena zaradi prekomerne osvetlitve. Temperaturni senzor zazna temperaturo zaslona, Sonyjeva plošča za difuzijo toplote pa razprši toploto. Ta OLED TV A90J uporablja procesor Cognitive Processor XR za predvidevanje temperature in natančen nadzor svetlobe za hkratno osvetlitev slikovnih pik na svetlih predelih, s čimer je zagotovljena najboljša učinkovitost delovanja.

Široka paleta naravno čudovitih barv

Uživajte v naravnih barvah, ki so všeč človeškim očem. Po zaslugi procesorja Cognitive Processor XR naš edinstveni zaslon dostopa do širše barvne palete in reproducira posamezno barvo s pristnimi finimi odtenki. Zaradi bogatejših odtenkov in nasičenosti so sence na cvetovih živahne, teksture pa realistične. Blede barve so videti resnične.

Podrobnost cvetlic s prikazom finih senc in odtenkov na cvetnih listih
Slika lisice s tehnologijo 4K clarity
Poustvarjanje izgubljene teksture, pameten način

Ne glede na vsebino ali vir boste v razvedrilnih vsebinah uživali v ločljivosti blizu 4K s tehnologijo XR 4K Upscaling. Cognitive Processor XR dostopa do veliko podatkov ter pametno poustvarja izgubljene teksture in podrobnosti za vrhunsko sliko. Oglejte si podrobnosti, npr. kožuh živali in ostri robovi skale.

Pametna obdelava za prizore s hitro premikajočimi se predmeti

Spremljanje športnih dogodkov in akcijskih prizorov je odslej še boljše. Naš procesor Cognitive Processor XR s tehnologijo XR Motion Clarity™ navzkrižno analizira podatke za zagotavljanje brezhibnih, jasnih in čistih akcij brez zameglitev.

Sika deskarja, ki prikazuje podrobnost vala brez zameglitve
Spoznajte slikovne tehnologije
 
Zvok XR
Slika pevca na koncertu
Zaslon je zvočnik, zvok se odlično ujema z dogajanjem

XR Sound Position zagotavlja pristen zvok slike ter zvočno izkušnjo, usklajeno z našim dojemanjem sveta. Ko je zaslon televizorja BRAVIA XR 4K OLED zvočnik, se zvok natančno ujema s prizori na zaslonu, kar ponuja popolno potopitveno doživetje.

Vaše razvedrilne vsebine z zvišanim prostorskim zvokom 3D

S televizorji BRAVIA XR so vse vsebine, ki jih gledate, obogatene s pristni prostorskim zvokom. XR Surround ustvari prostorski zvok, ki prihaja s strani in od zgoraj, zato lahko doživite 3D-zvok brez zvočnikov v stropu ali zvočnikov, ki so usmerjeni navzgor.

Prizor iz dnevne sobe, ki prikazuje zvočni učinek tehnologije XR Surround
Najboljše s Sonyjevim zvokom

Naši najnovejši TV-ji BRAVIA s povezano Sonyjevo zvočno opremo nudijo pristno zvočno-vizualno izkušnjo z vrhunsko sliko XR in kakovostjo zvoka.

Slika ženske na polni ulici, ki prikazuje, kako Voice Zoom 2 olajša poslušanje govora
Voice Zoom™ 2 za boljši glas in razločnejše dialoge

Televizijski dialogi so lahko razločnejši, ne da bi povečali glasnost. Čeprav je govor težko slišen, zazna Voice Zoom 2 vrsto glasu, ga analizira in izboljša njegovo jasnost. 

Odkrijte zvočno tehnologijo
 
Funkcije pametnega televizorja
Vsebine iz pametnega telefona na velikem zaslonu

Hitro in preprosto prikažite najljubše videoposnetke, fotografije, igre in drugo vsebino iz naprav s sistemom iOS ali Android na velikem zaslonu. 

Slika pretakanja vsebine iz pametnega telefona v TV
Upravljajte naprave s pametnim daljinskim upravljalnikom

Vse povezane naprave lahko upravljate z našim pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor z oddajami in filmi.

Slika s ponazoritvijo, kako je vse povezane naprave mogoče upravljati z enim pametnim daljinskim upravljalnikom
Odkrijte več pametnih funkcij
 
Zasnova
Čudovita zasnova za potopitveno doživetje ob gledanju

Z minimalistično zasnovo z eno ploščo in neopaznim robnim okvirjem je zaslon vpet v eno stekleno ploščo, ki je naravno elegantna in zagotavlja, da se osredotočite na sliko. Ta televizor je lepega videza in čudovitega zvoka na stojalu ali na steni.

Dejanski videz je odvisen od velikosti televizorja.

Povlecite
Slika prikazuje 3-smerno stojalo za več položajev
Prestižno trismerno večpozicijsko stojalo za vse postavitve TV-ja

3-smerna postavitev omogoča izbor postavitve, ki postavlja v središče vas. Ozek dizajn je primeren za ozke prostore, nastavitev zvočniškega modula pa omogoča vrhunski zvok.

Bližnji posnetek dizajna brez roba
Čudovit neopazen rob – manj roba, več slike

Ta televizor, ki je zasnovan brez okvirja, ima dovršen videz, ki minimizira motnje, zaradi česar se vaše oči osredotočijo na pomembne zadeve – sliko. 

Slika zadnjega dela televizorja z urejenimi kabli
Brez motenj, dodelana estetika

Kabli so lepo skriti na držalih, zato ni nobenega zapletanja, televizor pa je od spredaj, zadaj in od strani videti lep in urejen.

Detajl brušenega aluminija z osvetlitvijo iz ozadja
Daljinski upravljalnik z osvetlitvijo iz ozadja

Vrhunsko zasnovan daljinski upravljalnik iz brušenega aluminija s tanko površino vzbudi lep občutek v dlaneh, v temi pa je viden

Prvovrstna slika in zvok ne glede na okolje

Zleknite se in uživajte v vznemirljivem doživetju ob gledanju. Naša edinstvena optimizacijska tehnologija s svetlobnimi in barvnimi senzorji samodejno prilagaja sliko ter zvok vašemu okolju.

Uživajte v razvedrilu, kot si je to zamislil režiser

S širokim naborom tehnologij, ki ohranijo vizijo ustvarjalcev, med drugim način Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced in Dolby Vision®, lahko ta TV poustvari dramo in vznemirjenje v skladu z vizijo režiserja. Podpira tehnologijo Calman, ki omogoča izredno urejanje posnetkov. 

Logotip pomožne tehnologije
Pomožna tehnologija v storitvi Google TV

Naši TV-ji so opremljeni s podporno tehnologijo za uporabnike z omejitvami sluha, vida ali gibanja.

Bodite med prvimi, ki bo izvedel vse o razburljivi novi tehnologiji, ki se skriva za najnovejšimi televizorji BRAVIA, ter vse o prednaročilih in o tem, kdaj bodo televizorji na voljo v trgovinah.

Specifikacije in funkcije

Naš najboljši televizor OLED, ki ga poganja revolucionarni procesor Cognitive Processor XR™ z neprimerljivo svetlostjo in čistimi črnimi odtenki.

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok