ID članka : S700025006 / Nazadnje spremenjeno : 20.09.2012Natisni

Notice for SDXCmicroSDXC memory card and exFAT format used with Sony Tablet

  Obvestilo glede uporabe pomnilniških kartic SDXC/microSDXC in datotečnega sistema exFAT s tabličnim računalnikom Sony Tablet


    
  Upoštevajte, da tablični računalniki Sony Tablet serije S/P ne podpirajo pomnilniških kartic SDXC/microSDXC in datotečnega sistema exFAT.

  Ko v režo za pomnilniško kartico SD/microSD vstavite pomnilniško kartico, formatirano v datotečnem sistemu exFAT (*2), bodo podatki na pomnilniški kartici poškodovani. Ne uporabljajte pomnilniških kartic, formatiranih v datotečnem sistemu exFAT.

  Podatki se bodo poškodovali tudi, če napravo, formatirano v datotečnem sistemu exFAT, priključite na priključek USB (Micro-AB) tabličnega računalnika Sony Tablet serije S. (*3)

  (*1) Pomnilniške kartice SDXC/microSDXC so ob nakupu vnaprej nastavljene na datotečni sistem exFAT.
  (*2) Poleg pomnilniških kartic SDXC/microSDXC tablični računalniki Sony Tablet serije S/P ne podpirajo drugih pomnilniških kartic in drugih zapisovalnih medijev z datotečnim sistemom exFAT.
  (*3) Ko je na priključek USB (Micro-AB) glavne enote tabličnega računalnika Sony Tablet serije S priključen digitalni fotoaparat, v katerem je vstavljena pomnilniška kartica SDXC/microSDXC (pomnilniška kartica z datotečnim zapisom exFAT), bodo poškodovani tudi podatki na pomnilniški kartici v fotoaparatu.  • Registrirajte izdelek

   Pridobite dostop do vseh informacij, imejte izdelek vedno posodobljen in izkoristite odlične ponudbe

  • Skupnost Sony

   Obiščite našo skupnost ter delite svoje izkušnje in rešitve z drugimi Sonyjevimi strankami

  • Stik s podporo

   Obrnite se na Sonyjevo ekipo za podporo

  • Popravila in garancija

   Dogovorite se za popravilo, temu sledite ali se mu celo izognite