Igranje s Sonyjevimi televizorji BRAVIA®.

Sonyjevi televizorji BRAVIA® OLED 4K HDR so popolni partnerji za konzole PlayStation®4 in PlayStation®4 Pro. Prepustite se odzivnemu in zabavnemu igralnemu doživetju ob osupljivih podrobnostih, neverjetnem kontrastu, intenzivnih živahnih barvah in čudovitem zvoku.

Narejeno za PlayStation®

af9

AF9

AF9 združuje neprekosljive stopnje črnine, barve in kontrast, ki jih zagotavlja tehnologija OLED z našim najzmogljivejšim procesorjem za slike, X1 Ultimate, ter Sonyjev edinstveni gonilnik plošče Pixel Contrast Booster, zato je slika pristna, kot še nikoli doslej. Sliko, ki je tako dobra, pa je treba dopolniti z doživetjem pristnega in večdimenzijskega zvoka, ki ga za vse vaše priljubljene filme, televizijske oddaje in igre ponuja Acoustic Surface Audio+.

af8

AF8

Ob neprimerljivih stopnjah črnine, barvah in kontrastu, ki jih zagotavljata tehnologija OLED ter naš procesor 4K HDR Processor X1 Extreme, je vsebina na zaslonu televizorja AF8 izjemno pristna, ne glede na to, kaj gledate. S tehnologijo Acoustic Surface Audio je celoten zaslon zvočnik, tako da sta slika in zvok popolnoma usklajena.

BRAVIA® OLED in PlayStation®4 Pro.

Raven igralnega doživetja je višja, če vrhunsko konzolo PlayStation® uporabite z vrhunskim televizorjem BRAVIA® OLED.

Kakovost slike

S procesorjem X1 Ultimate in z gonilnikom plošče Pixel Contrast Booster ne zgrešite zasenčenih drobnih podrobnosti, uživate v pristnih teksturah z dinamičnim kontrastom ter sijočih svetlih delih, zaradi česar so vse podrobnosti v igrah videti resničnejše. Ob odlični kakovosti slike, ki jo ponuja Sonyjev televizor, so podobe takšne, kot so si jih zamislili razvijalci. S kakovostjo grafike konzole PlayStation® se lahko kosa le Sonyjev televizor.

Hiter odziv na hitro akcijo.

Odzivni čas tehnologije OLED, ki je po naravi izjemno kratek, in posebni igralni način skrajšata zapoznitev vnosa, kar pomeni, da lahko vse akcije nadzirate v realnem času.

Popolnoma pristno igralno doživetje

  • Pristen zvok
  • Celovita zasnova
  • Enostavna integracija

What HiFi?

Sony AF9 preseneča na različne načine in je eden od televizorjev z najboljšim zvokom.

HDTV

SONY AF9 preseneča na različne načine

Uživajte ob igranju iger HDR

Sonyjevi televizorji 4K HDR so popolni partnerji za konzole PlayStation®4 in PlayStation®4 Pro. Prepustite se odzivnemu in zabavnemu igralnemu doživetju z intenzivnimi živahnimi barvami.

playstation

Dodatni priporočeni televizorji za najboljše igranje

Poleg naših modelov televizorjev OLED BRAVIA® lahko doživetje igranja iger zase in svojo družino optimizirate na več načinov. Vrhunsko igranje iger ponuja XF90. Ta televizor Full Array LED odlikujejo odlični kontrast in podrobnosti za privlačno igralno doživetje. Z izdelkom XF85/XF87 so na voljo širok razpon velikosti zaslonov, pristne barve in izboljšane podrobnosti, da ne spregledate ostrostrelcev v daljavi. Če je v družini več igričarjev, lahko s televizorjem XF80, ki je odličen za mini igričarje, uživate ob akcijah v ločljivosti 4K Ultra HD na zaslonih manjše velikosti.