WF-1000XM3

Samo glasba. Nič drugega.

Zaustavite zunanji svet – čas je za vas in vašo glasbo. Brez hrupa, brez žic, brez motenj. Le vrhunski zvok, napredno odpravljanja šumov in več ur čistega užitka pri poslušanju.

POPOLNOMA BREZŽIČNO

Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WF-1000XM3

WF-1000XM3
Slika Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WF-1000XM3

platinumsilverblack

PMPC

€ 255,00

(z DDV)
Glavne značilnosti slušalk WF-1000XM3
Napredno odpravljanja šumov

Popolnoma brezžične slušalke WF-1000XM3 se ponašajo z najnaprednejšo tehnologijo za odpravljanje šumov in s procesorjem QN1e za odpravljanje šumov visoke ločljivosti. To pomeni, da se lahko popolnoma prepustite glasbi.

Posnetki izdelka in razširjen prikaz slušalk WF-1000XM3
Tehnologija dveh senzorjev šumov

Dvojni mikrofoni – en obrnjen naprej, drug nazaj – na površini slušalk zajamejo več okoljskega zvoka iz okolice, naj gre za hrup v letalu, hrup mestnega prometa ali klepet v pisarni. 

Procesor QN1e za odpravljanje šumov visoke ločljivosti

Ko zajame okoljski zvok, se posebni procesor QN1e za odpravljanje šumov visoke ločljivosti loti dela. Poleg tega, da odpravi veliko več šuma na skoraj vseh frekvencah, pa tudi porabi manj energije.

Podrobnost vezja s predstavitvijo procesorja QN1e za odpravljanje šumov visoke ločljivosti
Izjemna kakovost zvoka

Ušesne slušalke WF-1000XM3 z odpravljanjem šumov se ponašajo z napredno tehnologijo, zato ponujajo doživetje ob poslušanju zvoka brez šumov in kakovost zvoka, ki vas osupne.

Bližnji posnetek ušesnega čepka slušalk WF-1000XM3 prikazuje 6-mimilentrsko zvočniško enoto
6-milimetrska zvočniška enota

V slušalkah je nameščena drobna, a zmogljiva 6-milimetrska zvočniška enota, ki zagotavlja bogat, jasen in širok zvok.

Logotip Sonyjevega procesorja QN1e za odpravljanje šumov visoke ločljivosti
Procesor QN1e za odpravljanje šumov visoke ločljivosti

Vsestranski procesor QN1e za odpravljanje šumov visoke ločljivosti združuje digitalno odpravljanje šumov, 24-bitno obdelavo zvočnega signala in digitalno-analogni pretvornik z ojačevalnikom za slušalke. In rezultat? Osupljiv zvok z minimalnim popačenjem.

Logotip DSEE HX
DSEE HX zviša ločljivost digitalne glasbe

Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) zviša ločljivost stisnjenih digitalnih glasbenih datotek, s čimer kakovost zvoka približa zvoku visoke ločljivosti. 

Popolnoma brezžična tehnologija

Z brezžično tehnologijo Bluetooth® in ergonomsko zasnovo za celodnevno udobje slušalke z odpravljanjem šumov WF-1000XM3 ponujajo popolno brezžično svobodo.

Odlične za TV-oddaje, gledanje filmov in še več

Gledate videovsebine v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku? Napredna brezžična povezava v slušalkah WF-1000XM3 sinhronizira vsebino na zaslonu z zvokom v slušalkah, zato je gledanje prijetnejše.

Slušalke WF-1000XM3, magnetni etui za polnjenje in pametni telefon Xperia na okrogli leseni mizi ob knjigi in očalih, stekleni čaši in keramični vazi
Slika, ki ponazarja istočasen prenos zvoka v levo in desno uho z novim čipom Bluetooth

(A) WF-1000X – BT-prenos s preklapljanjem iz L v D.
(B) WF-1000XM3 – istočasni BT-prenos v L/D

Stabilna in zanesljiva povezljivost Bluetooth®

Čip Bluetooth, ki istočasno prenaša zvok v levo in desno uho, skupaj z optimizirano zasnovo antene zagotavlja stabilno povezavo in izjemno doživetje ob poslušanju. Nizka latenca zvoka pa omogoča tudi prijetno gledanje.

Optimizirana zasnova antene

Postavitev antene Bluetooth® slušalk je optimizirana za širšo pokritost. Tako se ohranja močan signal in neprekinjeno pretakanje vsebin.

Slika, ki prikazuje optimizirano zasnovo antene slušalk WF-1000XM3.
Narejene za zanesljivo in stabilno prileganje
Slika ponazarja ergonomsko strukturo Tri-hold slušalk WF-1000XM3.
Ergonomsko zasnovana struktura Tri-hold

Ušesni čepki z odpravljanjem šumov so oblikovani ergonomsko in v stiku s tremi različnimi točkami na ušesu zagotavljajo tesno ter udobno prileganje.

Slika, ki prikazuje površino z velikim trenjem slušalk WF-1000XM3.
Gumijasta površina z velikim trenjem

Gumijasta površina z velikim trenjem poskrbi za tesno in stabilno prileganje ušesnih čepkov v ušesih ter preprečuje, da bi nepričakovano zdrsnili ven.

Posnetek slušalk WF-1000XM3 s polnilnim etuijem, kablom USB-C in izborom ušesnih čepkov.
Vse, kar potrebujete

Z ušesnimi čepki s trojnim udobjem 3 velikosti in dolgimi hibridnimi silikonskimi ušesnimi čepki 4 velikosti boste našli ušesne čepke za svoja ušesa, ki nudijo zvok najvišje kakovosti in minimizirajo zunanji hrup. Priložen je polnilni kabel USB-C.

Ikona 24-urnega časa delovanja baterije
Do 24 ur poslušanja   

Če jih povsem napolnite, slušalke delujejo 6 ur, priročen polnilni etui pa lahko uporabite še za 3 polnjenja, tako da jih lahko uporabljate ves dan. To pomeni, da lahko v poslušanju brez šuma uživate 24 ur. Če funkcijo odpravljanja šumov izklopite, lahko poslušanje še podaljšate – če jih povsem napolnite, je na voljo 8 ur delovanja, z dodatnimi 3 polnjenji s pomočjo polnilnega etuija pa si zagotovite do 32 ur predvajanja.

Ikona za 10-minutno hitro polnjenje/90-minutno predvajanje.
Hitro polnjenje, ko ga potrebujete

Včasih potrebujete glasbo takoj. Če so vaše slušalke torej tik pred tem, da se izpraznijo, jih lahko s hitrim 10-minutnim polnjenjem v polnilnem etuiju napolnite za 90 minut predvajanja. 

Slika na temo življenjskega sloga, ki prikazuje ušesne čepke slušalk WF-1000XM3 ob nameščanju v magnetni polnilni etui.
Priročen magnetni polnilni etui

Namestite slušalke z odpravljanjem šumov nazaj v polnilni etui, kjer se zaradi magnetne notranjosti zaskočijo na svojem mestu. S kablom USB-C lahko hitro in preprosto napolnite etui in že ste pripravljeni na nov dan.

Slika roke in prsta, ki se dotika gumba
Govorite z enim dotikom s hitro pozornostjo.

Če želite na hitro spregovoriti z nekom, ne da bi sneli slušalke, lahko zmanjšate raven glasnosti tako, da z blazinico prsta prekrijete čepek. Intuitivno upravljanje z dotikom na konicah prstov – na primer tapnite levo levi ušesni čepek, da iz odpravljanja šumov preklopite na zvok okolice. Vsakemu čepku lahko prek aplikacije Sony | Headphones Connect dodelite druge možnosti upravljanja, na primer Pomočnik Google, Amazon Alexa in upravljanje glasnosti.

Adaptive Sound Control se samodejno prilagodi temu, kar počnete

V aplikaciji Sony | Headphones Connect je na voljo Adaptive Sound Control, pametna funkcija, ki samodejno zazna vašo dejavnost – ko na primer potujete, hodite ali čakate – in prilagodi nastavitve okoljskega zvoka določeni situaciji. Nastavitve lahko tudi prilagodite svojim željam.

Slika prilagodljivega kontrolnika za zvok z ikono taksija in avtobusom z označeno besedo »Transport« in funkcijo odpravljanja šumov
Potovanja

Potujte brez motenj in se popolnoma predajte glasbi brez šumov iz ozadja.

Slika prilagodljivega kontrolnika za zvok s prikazom ikon hoje z označeno besedo »Hoja« in funkcijo zvoka iz okolice 20
Peš

Zavedajte se vsega okrog sebe, od uličnih do pisarniških zvokov, a kljub temu uživajte v glasbi.

Slika prilagodljivega kontrolnika za zvok s prikazom ikon sedenja in stanja z označeno besedo »Ostati« in funkcijo odpravljanja šumov
Čakanje

Med čakanjem poslušajte pomembna obvestila ob zmanjšanih drugih šumih iz ozadja.

Slušalke, ki se odzovejo na vas

Senzor bližine v posameznem ušesnem čepku zazna, ali uporabljate en čepek ali oba in temu primerno prilagodi predvajanje.

Slika osebe, ki iz ušesa odstranjuje ušesni čepek
Začasna zaustavitev predvajanja glasbe

Ko snamete en ušesni čepek, se predvajanje glasbe samodejno zaustavi na obeh straneh.

Slika osebe, ki si v uho vstavlja ušesni čepek
Nadaljevanje predvajanja

Ko pa vrnete ušesni čepek v uho, se glasba samodejno začne znova predvajati.

Logotip aplikacije Sony | Headphones Connect
Popoln nadzor nad poslušanjem

V aplikaciji Sony | Headphones Connect lahko s kontrolnikom okoljskega zvoka prilagodite glasnost zvoka iz ozadja, na voljo pa imate tudi možnost, da slišite le glasove. Medtem lahko z izenačevalnikom prilagodite ravni tako, da ustrezajo vaši glasbi.

Z glasovnim pomočnikom je uporaba izdelka pametnejša

Google Assistant in Amazon Alexa ter Siri

Hitro organizirajte svoj dan s pomočjo svojega priljubljenega pomočnika. Prepustite se razvedrilnim vsebinam, povežite se s prijatelji, poiščite informacije, poslušajte glasbo in obvestila, nastavite opomnike ter še veliko več.

Logotipa za vgrajeni storitvi Pomočnik Google in Alexa
Ikona prostoročnega klicanja
Jasnejše prostoročno klicanje

Z enostavnim, prostoročnim telefoniranjem je pogovor sproščen. Slušalke WF-1000XM3 ponujajo jasnejši glas, klic pa lahko prevzamete ob uporabi enega ali obeh ušesnih čepkov. Tako jih lahko izmenično polnite oz. jasno slišite klic v hrupnem okolju.

Sodoben klasičen slog

Izdelek se v celoti ponaša z elegantnim in preprostim slogom – od slušalk s čistim in minimalističnim izgledom do polnilnega etuija z vrhunsko površino, prijetno na dotik.

Posnetek polnilnega etuija WF-1000XM3 v različnih barvah.
Izbira barve

Slušalke WF-1000XM3 in prenosni etui so na voljo v različnih barvah, ki dopolnjujejo vaš slog.

Odobrene slušalke za osebno prilagojeno izkušnjo

Z odobrenimi slušalkami za tehnologijo 360 Reality Audio in aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko optimizirate izkušnjo z analizo oblike posameznega ušesa in uživate v vrhunski glasbi.

Osebno kinematografsko doživetje

S televizorjem BRAVIA XR™ in brezžičnim oddajnikom WLA-NS7

Prepustite se razburljivemu doživetju tehnologij Dolby Atmos® in 360 Spatial Sound, ki prilagodi zvok vašim ušesom, s televizorjem BRAVIA XR in temi slušalkami z brezžičnim oddajnikom WLA-NS7.  

Moški sedi na zofi v dnevni sobi in posluša glasbo prek slušalk z brezžičnim oddajnikom
360 Spatial Sound Personalizer

S Sony | 360 Spatial Sound Personalizer lahko uživate v doživetju zvoka, posebej prilagojenem vam. Aplikacija posname in analizira obliko vašega ušesa, zato lahko te slušalke ob vzpostavitvi povezave s TV-ji BRAVIA XR ustvarijo lastno polje prostorskega zvoka.

Brezžični oddajnik WLA-NS7 s slušalkami na mizici, povezan s televizorjem BRAVIA TV, nameščenim na steni
Doživetje tehnologije Dolby Atmos

Ko je brezžični oddajnik Sony WLA-NS7 povezan s televizorjem BRAVIA XR, slušalke ustvarijo optimalno razporeditev navideznih zvočnikov povsod okrog vas za doživetje tehnologije Dolby Atmos. Potopite se v prizor in se vživite v dogajanje.

Artist_connection
Preizkusite vzorčno glasbo tako, da prenesete aplikacijo Artist Connection

Specifikacije in funkcije

Popolnoma brezžične slušalke WF-1000XM3 združujejo napredno odpravljanje šumov, zvok visoke kakovosti, funkcije pametnega poslušanja, povezljivosti Bluetooth® in NFC, celodnevno delovanje baterije ter dolgotrajno udobje ob poslušanju.
  • Digitalno odpravljanje šumov s procesorjem QN1e za odpravljanje šumov HD in tehnologijo dveh senzorjev šumov

  • Popolnoma brezžična zasnova z brezžično tehnologijo BLUETOOTH®

  • Čas delovanja baterije do 24 ur za celodnevno poslušanje

  • Funkcija hitre pozornosti vam omogoča preprost klepet, ne da bi morali odstraniti slušalke

  • Sodobna klasična zasnova s stabilno namestitvijo v ušesih

POGONSKA ENOTA
6 mm, izbočeno (glasovna tuljava CCAW)
DSEE HX
Da
FREKVENČNI ODZIV (KOMUNIKACIJA BLUETOOTH®)
20–20.000 Hz (vzorčenje 44,1 kHz)
FREKVENČNI ODZIV (AKTIVNO DELOVANJE)
-
PASIVNO DELOVANJE
-
NFC
Da (torbica)
DOLŽINA KABLA
-
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Nagrade

Nagrade