POPOLNOMA BREZŽIČNO

Popolnoma brezžične slušalke WF-C500

WF-C500
Slika Popolnoma brezžične slušalke WF-C500

orangegreenwhiteblack

PMPC

€ 100,00

(z DDV)
Oglejte si slušalke WF-C500
Večji užitek ob poslušanju

S tehnologijo Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) so skladbi dodane visoke frekvence in pojemanje zvoka ob zaključku skladbe. Glasbo lahko tudi prilagodite svojemu okusu z nastavitvijo izenačevalnika v aplikaciji Sony | Headphones Connect.

Logotip za DSEE

Poskrbite za bolj naraven zvok svoje glasbe

Pri stiskanju glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zvoku dodajo podrobnosti in globino. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku.

Vaš zvok na vaš način

Prilagodite zvok svojim željam. Izbirajte med vnaprejšnjimi nastavitvami in poiščite kakovost zvoka, ki ustreza žanru glasbe, ki ga poslušate. Ali pa shranite svoje nastavitve s funkcijo izenačevalnika po meri v aplikaciji Sony│Headphones Connect.

Slika prikazuje prilagoditev zvoka s funkcijo izenačevalnika v aplikaciji Sony Headphones Connect
Majhne in lahke z odličnim prileganjem

Te kompaktne slušalke se dobro prilegajo vašim ušesom. Zaradi zaokrožene oblike brez robov so prijetne za uporabo, vi pa se lahko popolnoma posvetite glasbi.

Ergonomska zasnova površine

Po izdelavi naših prvih ušesnih slušalk (MDR-E252) leta 1982 smo preučili ogromno količino podatkov z vsega sveta glede oblike ušes. Slušalke WF-C500 so rezultat teh naših raziskav. Združujejo obliko, ki se prilega ušesni votlini, in novo ergonomsko zasnovo površine za stabilnejše prileganje.

Slika prikazuje, kako se ušesni čepek WF-C500 dobro prilega ušesu.
Torbica priročne velikosti

Cilindrična polnilna torbica je zelo majhna in preprosta za prenašanje v žepu ali torbi, tako da lahko slušalke povsod vzamete s seboj. S prosojnim pokrovom in teksturo zamrznjenega stekla ima torbica razkošen videz in je prijetna na otip.

Posnetek ušesnih čepkov WF-C500 črne barve s sprednje strani
Preprosto upravljanje z gumbi

Z gumbi na slušalkah WF-C500 predvajate in zaustavite skladbe ali preskakujete med njimi ter prilagodite glasnost, poleg tega pa lahko z njimi v pametnem telefonu enostavno dostopate do glasovnega pomočnika in prostoročno sprejemate klice.

Ikona prostoročnega telefoniranja
Preprostejše prostoročno klicanje

S prostoročnim telefoniranjem je pogovor sproščen, z vgrajenim mikrofonom pa tudi bolj razločen. Telefona vam sploh ne bo treba jemati iz žepa.

Ikona za združljivost z glasovnim pomočnikom
Združljivost z glasovnim pomočnikom

S pritiskom gumba vzpostavite povezavo z glasovnim pomočnikom pametnega telefona, tako da lahko dobite navodila za pot, predvajate glasbo ali komunicirate s stiki.

Ikona aplikacije Fast
Poiščite slušalke z aplikacijo Fast Pair

Z aplikacijo Fast Pair lahko slušalke seznanite z napravami Android™. V enem pojavnem navodilu omogočajo slušalke WF-C500 hitro seznanjanje z napravami Android™ prek povezave Bluetooth®. Slušalke lahko preprosto poiščete tako, da jih pokličete ali preverite njihovo zadnjo znano lokacijo v pametnem telefonu. 

Ikona aplikacije Swift Pair
Povežite PC z aplikacijo Swift Pair

Swift Pair poveže slušalke WF-C500 prek povezave Bluetooth® s PC-jem Windows 10. Ko izberete način seznanjanja, se v bližnjih napravah s sistemom Windows 10 prikažejo pojavna navodila za seznanjanje.

Ikona za čas delovanja baterije za 10 ur + 1 uro
Celodnevno poslušanje in polnjenje v nekaj minutah

S priročno polnilno torbico napolnite slušalke za kar 20 ur poslušanja. Če pa jih morate na hitro napolniti, dobite z 10-minutnim polnjenjem do ene ure dodatnega časa predvajanja.

Ikona za IPX4
Kapljice potu – nič hudega

Te slušalke so vodoodporne z oceno IPX4, zato se lahko kljub potenju in pljuskom vode nemoteno prepustite ritmu glasbe.

Ikona za eno slušalko
Ena slušalka za večopravilnost

Če želite poslušati glasbo, kljub temu pa sodelovati v pogovoru, odstranite eno slušalko iz polnilne torbice in jo uporabljajte kot običajno.

TBC

(A) Običajni prenos BT s preklapljanjem iz L v D. (B) WF-C500 – istočasni BT prenos L/D.

Stabilna in zanesljiva povezljivost Bluetooth® 

Čip Bluetooth®, ki istočasno prenaša zvok v levo in desno uho, skupaj z optimizirano zasnovo antene zagotavlja stabilno povezavo in izjemno doživetje ob poslušanju. Majhna zakasnitev zvoka pa omogoča tudi prijetno gledanje.

Odobrene slušalke za osebno prilagojeno izkušnjo

Z odobrenimi slušalkami za tehnologijo 360 Reality Audio in aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko optimizirate izkušnjo z analizo oblike posameznega ušesa in uživate v vrhunski glasbi.

slika treh posod s trajnostnimi materiali
Z mislijo na trajnost

Naši izdelki niso le lepi na pogled, so tudi prijazni do okolja. V materialu embalaže slušalk WF-C500 ni uporabljene plastike, kar odraža Sonyjevo predanost zmanjšanju škodljivega vpliva njihovih izdelkov in praks na okolje.

Specifikacije in funkcije

Odkrijte svobodo povezljivosti Bluetooth® z našimi kompaktnimi, popolnoma brezžičnimi slušalkami WF-C500 s tehnologijo Bluetooth®. Kombinacija visokokakovostnega zvoka in dolgega časa delovanja baterije, prilagoditve zvoka, preproste uporabe in odpornosti na vodo zagotavlja vrhunski glasbeni užitek kjer koli.
  • Tehnologija DSEE™ obnovi visoke frekvence in pojemanje, ki se izgubita med stiskanjem

  • Natančno nastavite zvok s Sonyjem | Aplikacija Headphones Connect

  • Čas delovanja baterije 10 ur, skupno 20 ur s polnilno torbico

  • Zaščita proti pršenju in znoju z oceno IPX4

  • Po želji lahko uporabljate tudi le en ušesni čepek

POGONSKA ENOTA
5,8 mm
FREKVENČNI ODZIV (KOMUNIKACIJA BLUETOOTH®)
20 Hz–20.000 Hz (vzorčenje 44,1 kHz)
DSEE
Da
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju