NW-ZX500

Več načinov za izjemen zvok

Walkman® serije NW-ZX500 s podporo sistema Android™ ter povezavo Wi-Fi za prenos in pretakanje zagotavlja zares pristen zvok iz vseh glasbenih virov.

VRHUNSKI

ZX500 Walkman® serije ZX

NW-ZX507
Slika ZX500 Walkman® serije ZX

PMPC

€ 813,30

(z DDV)
Poglejte, zakaj je ta Walkman® poseben

Oglejte si tehnologijo, ki se skriva za resnično pristnim zvokom.

Logotipa za Hi-Res Audio in Hi-Res Audio Wireless
Visoka kakovost zvoka
Slika vezja
Zasnovano za vrhunski zvok
NW-ZX500 Walkman® črne barve s podporo sistema Android™
Prenašanje in pretakanje prek povezave Wi-Fi
Ikona USB
Uporabnost
Logotip zvoka visoke ločljivosti
Vsak ton po meri ustvarjalcev

Zbirko digitalne glasbe ponesite na novo raven z zvokom visoke ločljivosti. Z zajemanjem in reprodukcijo digitalnega zvoka pri višji hitrosti, kot to omogočajo CD-ji (24 bitov/96kHz in več), je zvok visoke ločljivosti po kakovosti bližje originalnim studijskim posnetkom.

Logotip DSD
11,2 MHz DSD za predvajanja v izvirni kakovosti /PCM 384kHz

Vrhunska kakovost, ki jo zagotavlja DSD za predvajanje v izvirni kakovosti s frekvenco 11,2 MHz, ob uporabi uravnoteženih slušalk in podpori za 384 KHz/32-bitne formate PCM.

Logotip za S-Master HX™
S-Master HX™

Digitalni ojačevalnik S-Master HX™ zmanjša popačenje in šume v širokem frekvenčnem razponu in nudi bogat ter poln zvok.

Logotip za DSEE Ultimate
DSEE Ultimate™

DSEE Ultimate™ uporablja tehnologijo umetne inteligence za reprodukcijo podrobnih akustičnih odtenkov in jasnih visokofrekvenčnih zvokov, ki se med stiskanjem zvoka pogosto izgubijo.

Hi-Res Audio Wireless 

Z našim vrhunskim brezžičnim kodekom LDAC lahko pretakate glasbo, ki jo odlikuje zvok visoke ločljivosti. Trikrat višja bitna hitrost kot pri standardni povezavi BLUETOOTH® omogoča vrhunske glasbene užitke ob poslušanju vse glasbe. 

Logotipa za Hi-Res Audio Wireless in LDAC
Walkman® serije NW-ZX500 z uravnoteženim zvokom
Uravnotežen izhod

Uravnotežen povezovalni kabel premera 4,4 mm ponuja združljive slušalke s popolnoma ločenima levim in desnim kanalom za manj šuma in čistejši zvok.

Zasnovano za vrhunski zvok

Izdelava predvajalnika Walkman® serije NW-ZX500 je natančna in vključuje uporabo materialov ter komponent najvišje kakovosti za izjemno doživetje ob poslušanju.

Okvir iz valjanega aluminija
Okvir iz valjanega aluminija

Trden okvir iz valjanega aluminija je močno odporen proti električnemu šumu, zato so nizki toni, ki jih predvaja NW-ZX500, čisti in mogočni.

Valjani blok iz bakra

V kompaktnem ohišju predvajalnika Walkman so komponente nameščene na valjani blok, izdelan iz bakra. V primerjavi s prejšnjimi modeli so dimenzije ohišja večje, kar pripomore k manjši upornosti bloka in boljši električni ozemljitvi digitalnega razdelka, zato je zvok, ki ga realizira NW-ZX500, še čistejši.

Blok iz bakra pred rezkanjem
PRED REZKANJEM
Blok iz bakra po rezkanju
PO REZKANJEM
Posnetek vezja s prikazom kondenzatorja FT CAP od blizu
Novo razvit FT CAP

Na novo razvit FT CAP (visoko polimerni kondenzator), narejen po meri za Sony in v skladu z zahtevami Sonyjevih inženirjev, poveča napajanje ojačevalnega bloka za uravnotežen zvok. Predvajalnik NW-ZX500 zato lahko zagotovi predvajanje prostorskih vokalov in instrumentacije ter mogočnih nizkih tonov.

Logotipi za Bluetooth®, NFC™ in Qualcomm® aptX™ HD
NFC™ z enim dotikom in Bluetooth® za takojšnjo povezavo

S tehnologijo Near Field Communication (NFC) in brezžično tehnologijo Bluetooth® je povezovanje z glasbo hitro in enostavno. Z napravo s podporo za NFC se dotaknite predvajalnika NW-ZX500 za hitro, brezhibno povezavo in začnite pretakati. Nimate NFC-ja? Brez skrbi. Povežite se s tehnologijo Bluetooth. Na voljo je podpora za LDAC in aptX™ HD.

Ikona funkcije za približevanje zvoka lastnostim vinilk
Funkcija za približevanje zvoka lastnostim vinilk

Digitalnim skladbam lahko povrnete toplino in žlahtnost vinilk in se prepustite obogatenemu zvoku melodij ter dinamike najljubših albumov. Prefinjena reprodukcija nizkofrekvenčne resonance, drsenje gramofonske ročke in površinski šum ponujajo pristno doživetje ob poslušanju.

Logotip za MQA™
Predvajanje in dekodiranje datotek MQA™

Master Quality Authenticated je oblika zvočnega zapisa, ki stisne velike datoteke studijske kakovosti brez zvočnih izgub, zato lahko zlahka uživate ob poslušanju zvoka visoke ločljivosti v predvajalniku Walkman®.

Podpora za Wi-Fi za neposredno prenašanje in pretakanje

Predvajalnik NW-ZX500 s podporo sistema Android™ vključuje podporo za Wi-Fi, zato je načinov za poslušanje glasbe na voljo še več. Pretakajte priljubljene skladbe in prenašajte priljubljene glasbene aplikacije neposredno v predvajalniku Walkman ali pa ga povežite z računalnikom in dostopajte do svoje glasbene zbirke.

Stranski pogled na NW-ZX500 s prikazom vrat USB Type-C™
Vrata USB Type-C™

NW-ZX500 vključuje vrata USB Type-C™ za enostavno povezljivost z vrsto naprav.

Slika kasete
Uporabniški vmesnik v slogu kasetnika

NW-ZX500 se ponaša s posebnim uporabniškim vmesnikom in ohranjevalnikom zaslona s podobo kasetnika. Podoba kasetnika, ki se prikaže na zaslonu predvajalnika Walkman®, se razlikuje glede na kodek glasbe, ki jo poslušate.

Ikona časa delovanja baterije 20 ur
Čas delovanja baterije 20 ur

Na voljo imate do 20 ur predvajanja datotek mp3 s hitrostjo 128 kb/s ali pa do 18 ur predvajanja zvoka visoke ločljivosti formata FLAC s frekvenco 96 Khz.

Walkman serije NW-ZX500 z veliko ploščo na dotik
Večja plošča na dotik za enostavno uporabo

3,6-palčna plošča na dotik na predvajalniku NW-ZX500 je za 16 odstotkov večja od plošče na dotik na predhodniku, NW-ZX300. Upravljanje in poslušanje glasbe še nikoli ni bilo tako enostavno.

Stranski pogled na Walkman serije NW-ZX500 s prikazom reže za kartico SD
Razširljiv pomnilnik za neskončne sezname glasbe

Poleg integriranega pomnilnika velikosti 64 GB lahko uporabite tudi režo za kartico SD, tako da lahko na pot vzamete tudi najobsežnejše glasbene zbirke.

Kompaktna in priročna velikost

Walkman serije NW-ZX500 ponuja visokokakovosten zvok v kompaktni napravi, zato vas priljubljena glasba lahko spremlja povsod. 

Vrhunska zasnova

Ukrivljeno ohišje predvajalnika NW-ZX500 s premazom iz visokokakovostnega aluminija je zasnovano tako, da ga udobno držite v dlani in enostavno spustite v žep.

Stranski pogled na Walkman serije NW-ZX500 z najpomembnejšimi gumbi
Intuitivne stranske tipke

Gumbi za predvajanje, začasno zaustavitev, spreminjanje izbrane skladbe in nastavitev glasnosti so priročno in enostavno dostopni na stranskem delu.

Tako pristno. Tako resnično.

Prepustite se zvoku, ki je tako resničen, kot bi bili na koncertu v živo ali z umetnikom v studiu. S tehnologijo 360 Reality Audio je glasba pristna in resnična, kot še nikoli doslej. S serijo NW-ZX500 series doživite zvok s tehnologijo 360 Reality Audio.

Specifikacije in funkcije

NW-ZX500 podpira zvok visoke ločljivosti in ob natančnem inženiringu zagotavlja resnično pristen zvok iz najrazličnejših glasbenih virov. S sistemom Android™ in povezavo Wi-Fi lahko pretakate priljubljene skladbe in prenašate priljubljene glasbene aplikacije neposredno v predvajalniku Walkman, lahko pa do svoje glasbene zbirke dostopate tako, da ga povežete z računalnikom. Poslušanje priljubljenih skladb še nikoli ni bilo tako enostavno.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX™ za čist zvok

  • DSEE HX™ z višanjem ločljivosti povrne kakovost stisnjenih datotek

  • 4,4 φ uravnotežen izhod za manjši šum in čistejši zvok

  • Glasbo pretakajte in prenašajte s priljubljenimi aplikacijami v sistemu Android prek povezave Wi-Fi

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju