Slike Stereo zvočniki za polico

Značilnosti

Vrhunski zvok visoke ločljivosti

Zbirko digitalne glasbe ponesite na novo raven z zvokom visoke ločljivosti. Glasba v zvoku visoke ločljivosti je posneta pri višji bitni hitrosti kot CD-ji z več zvočnimi vzorci na sekundo in višjo bitno hitrostjo vsakega vzorca, zato zagotavlja vrhunsko in popolno glasbeno doživetje. Spremljajte vse dihe in gibe za resnično čustveno doživetje.

3-sistemski zvočniki s 3 pogonskimi enotami za izboljšano jasnost

Zagotovite si globino in popolno jasnost vseh zvočnih posnetkov. Zvočniki za polico s 3 pogonskimi enotami imajo trden 130 mm nizkotonec MRC za dinamične nizke tone, 25 mm visokotonec in 19 mm super visokotonec, zasnovan za poustvarjanje skladb z zvokom visoke ločljivosti. Zvočniki imajo kompaktno obliko in vhodno moč 100 W, zato se popolnoma prilegajo vsakemu prostoru.

Super visokotonci razširijo zvočno kuliso

Občutite, kako glasba napolni prostor z natančnimi in uravnoteženimi toni. Zvočniki so opremljeni s super visokotonci s široko usmerjenostjo. Visokofrekvenčni zvok se natančno razporedi po široki zvočni kulisi, da lahko celo zaznate postavitev inštrumentov, in omogoči pristno doživetje glasbe.

Izboljšan zvočni tlak z manjšo težo

Nizek zvočni tlak je pogosta slabost majhnih visokotoncev in lahko proizvaja neuravnotežen zvok. Ti zvočniki imajo visokotonce z visokim zvočnim tlakom. To je bilo doseženo s številnimi tehnikami zmanjševanja teže, vključno z integracijo močnejšega magnetnega vezja in lažjega CCAW (bakrena obloga, aluminijasta žica) v glasovni tuljavi.

Izjemno natančen visokotonec za pristen zvok

Poslušajte vokale, ki popolno poustvarijo pevčevo energijo in strast. 25 mm glavni visokotonec z mehko kupolo je izdelan iz poliesterskih vlaken za doslednejši in pristnejši zvok. Natančna akustična nastavitev s klobučevino za napredno blaženje zvoka odstranjuje zvočni tlak z zadnje strani visokotoncev in zagotavlja pristne vokale.

130 mm nizkotonec okrepi nizkofrekvenčni zvok

Ta sistem zvočnikov ima vgrajen nov 130 mm nizkotonec za globoke, stabilne nizke tone. Penasta celična membrana, ojačana s sljudo, proizvaja mogočne nizke tone in čudovite podrobnosti za jasne vokale in dialoge v srednjih tonih.

Celična membrana s sljudo za nepopačen zvok

Idealen partner za sodobno glasbo z izrazitimi nizkimi toni. Veliko zvočnikov uporablja papirnate membrane, ki se sčasoma upognejo in poslabšajo, kar popači zvok. Nizkotonci s celično membrano s sljudo so trpežni in obliko ohranijo tudi med premikanjem pri visokem pritisku in visoki hitrosti, zato nizke tone lahko predvajate glasneje in s tem ne zmanjšate kakovosti zvoka.

Bogat zvok s trdnim ohišjem

Odprta lesena ohišja so zgrajena za resonančen zvok. Neželene tresljaje ublaži trdna sestava, ki ima notranje spoje okrepljene s trdno leseno strukturo. Naši oblikovalci so optimirali vrsto in postavitev notranjih materialov za blaženje zvoka, da bi zagotovili nadzor in natančno nastavitev resonančnih tresljajev v ohišju.

Koničasti robovi sprednje plošče ohranijo jasen zvok

Kakovostna zmogljivost temelji na odstranjevanju neželenih šumov z usmerjevalne plošče in ohišja. Robovi sprednje plošče so rahlo koničasti, zato je uklon robov manjši za jasnejšo in pristno zvočno kuliso.

Vrhunske komponente, vrhunski zvok

Slabe povezave lahko močno vplivajo na splošno kakovost zvoka. Zato so ti zvočniki opremljeni samo z vrhunskimi komponentami: visokotonci z indukcijo z zračnim jedrom, silikonska plošča v nizkotoncu, najdebelejši navojni materiali in kakovostni film-kondenzatorji. Poslušajte in uživajte v vsaki podrobnosti zvoka visoke ločljivosti.

Lesena zunanjost za slog in vsebino

Zvočnik ima elegantno črno zunanjost, ki se zlije z večino sodobnih domov. Lesena plast ohrani obliko in prepreči, da bi temperaturne spremembe ali vlaga vplivale na zvok.

Kakovostna struktura za predvajanje jasne glasbe

Zvočniki so zgrajeni na trdni podlagi. Trdno, odprto ohišje zagotavlja bogat, resonančen zvok. Kanal Bass Reflex, ki je nameščen na zadnji strani zvočnika, odstranjuje neželene šume in izboljša reprodukcijo nizkofrekvenčnega zvoka.

Kompaktna zasnova za polico je idealna za majhne prostore

Ti majhni zvočniki za polico so izjemno kompaktni, zato jih preprosto namestite v majhne prostore. Kljub kompaktni velikosti zagotavljajo širok frekvenčni odziv do 53 Hz, zato so idealni za ljudi, ki imajo malo prostora, a se ne želijo odpovedati kakovostnemu zvoku.

Specifikacije

  • 3-sistemski zvočniki za polico s 3 pogonskimi enotami

  • Super visokotonec široke razpršitve razkriva najmanjše podrobnosti zvoka visoke ločljivosti

  • Ohišje Bass Reflex za nizke tone brez motenj

  • Vrhunska zvočna komponenta s trpežnim ohišjem

  • Frekvenčni odziv 53–50.000 Hz

Frekvenčni odziv
53 Hz–50 kHz
Sprednji zvočnik
2
Osrednji zvočnik
0
Prostorski zvok
0

Kaj je v škatli?

Navodila

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju