STEREO ZVOČNIKI ZA POLICO

Polne specifikacije in funkcije

SS-CS5

PMPC

€ 210,00

(z DDV)

Sprednji zvočnik

Vrsta ohišja sprednjega zvočnika
Bass Reflex
Površina sprednjega zvočnika
Tkanina (mrežica), PP (ohišje)
Največja vhodna moč sprednjega zvočnika
100 W
Ime modela sprednjega zvočnika
SS-CS5
Nazivna impedanca sprednjega zvočnika
6 Ω
Sistem sprednjih zvočnikov
3-sistemski zvočniki s 3 pogonskimi enotami
Enote sprednjega zvočnika: Visokotonec
25 mm kupolasti x 1
Enote sprednjega zvočnika: Nizkotonec
13 cm stožčasti x 1
Vhodni priključek sprednjega zvočnika
Vijačni tip
Občutljivost sprednjega zvočnika
87 dB (2,83 V, 1 m)
Dimenzije sprednjega zvočnika (ŠxVxG)
178 x 335 x 220 mm

Splošne značilnosti

Osrednji zvočnik
0
Frekvenčni odziv
53 Hz–50 kHz
Sprednji zvočnik
2
Prostorski zvok
0

Velikost in teža

Dimenzije (ŠxVxG)
456 x 269 x 408 mm
Teža
10 kg

Kaj je v škatli

  • Navodila
Placeholder

Značilnosti

Slika Stereo zvočniki za polico

Vrhunski zvok visoke ločljivosti

Zbirko digitalne glasbe ponesite na novo raven z zvokom visoke ločljivosti. Glasba v zvoku visoke ločljivosti je posneta pri višji bitni hitrosti kot CD-ji z več zvočnimi vzorci na sekundo in višjo bitno hitrostjo vsakega vzorca, zato zagotavlja vrhunsko in popolno glasbeno doživetje. Spremljajte vse dihe in gibe za resnično čustveno doživetje.

Slika Stereo zvočniki za polico

3-sistemski zvočniki s 3 pogonskimi enotami za izboljšano jasnost

Zagotovite si globino in popolno jasnost vseh zvočnih posnetkov. Zvočniki za polico s 3 pogonskimi enotami imajo trden 130 mm nizkotonec MRC za dinamične nizke tone, 25 mm visokotonec in 19 mm super visokotonec, zasnovan za poustvarjanje skladb z zvokom visoke ločljivosti. Zvočniki imajo kompaktno obliko in vhodno moč 100 W, zato se popolnoma prilegajo vsakemu prostoru.

Slika Stereo zvočniki za polico

Super visokotonci razširijo zvočno kuliso

Občutite, kako glasba napolni prostor z natančnimi in uravnoteženimi toni. Zvočniki so opremljeni s super visokotonci s široko usmerjenostjo. Visokofrekvenčni zvok se natančno razporedi po široki zvočni kulisi, da lahko celo zaznate postavitev inštrumentov, in omogoči pristno doživetje glasbe.

Izboljšan zvočni tlak z manjšo težo

Nizek zvočni tlak je pogosta slabost majhnih visokotoncev in lahko proizvaja neuravnotežen zvok. Ti zvočniki imajo visokotonce z visokim zvočnim tlakom. To je bilo doseženo s številnimi tehnikami zmanjševanja teže, vključno z integracijo močnejšega magnetnega vezja in lažjega CCAW (bakrena obloga, aluminijasta žica) v glasovni tuljavi.

Slika Stereo zvočniki za polico

Izjemno natančen visokotonec za pristen zvok

Poslušajte vokale, ki popolno poustvarijo pevčevo energijo in strast. 25 mm glavni visokotonec z mehko kupolo je izdelan iz poliesterskih vlaken za doslednejši in pristnejši zvok. Natančna akustična nastavitev s klobučevino za napredno blaženje zvoka odstranjuje zvočni tlak z zadnje strani visokotoncev in zagotavlja pristne vokale.

Slika Stereo zvočniki za polico

130 mm nizkotonec okrepi nizkofrekvenčni zvok

Ta sistem zvočnikov ima vgrajen nov 130 mm nizkotonec za globoke, stabilne nizke tone. Penasta celična membrana, ojačana s sljudo, proizvaja mogočne nizke tone in čudovite podrobnosti za jasne vokale in dialoge v srednjih tonih.

Slika Stereo zvočniki za polico

Celična membrana s sljudo za nepopačen zvok

Idealen partner za sodobno glasbo z izrazitimi nizkimi toni. Veliko zvočnikov uporablja papirnate membrane, ki se sčasoma upognejo in poslabšajo, kar popači zvok. Nizkotonci s celično membrano s sljudo so trpežni in obliko ohranijo tudi med premikanjem pri visokem pritisku in visoki hitrosti, zato nizke tone lahko predvajate glasneje in s tem ne zmanjšate kakovosti zvoka.

Slika Stereo zvočniki za polico

Bogat zvok s trdnim ohišjem

Odprta lesena ohišja so zgrajena za resonančen zvok. Neželene tresljaje ublaži trdna sestava, ki ima notranje spoje okrepljene s trdno leseno strukturo. Naši oblikovalci so optimirali vrsto in postavitev notranjih materialov za blaženje zvoka, da bi zagotovili nadzor in natančno nastavitev resonančnih tresljajev v ohišju.

Slika Stereo zvočniki za polico

Koničasti robovi sprednje plošče ohranijo jasen zvok

Kakovostna zmogljivost temelji na odstranjevanju neželenih šumov z usmerjevalne plošče in ohišja. Robovi sprednje plošče so rahlo koničasti, zato je uklon robov manjši za jasnejšo in pristno zvočno kuliso.

Vrhunske komponente, vrhunski zvok

Slabe povezave lahko močno vplivajo na splošno kakovost zvoka. Zato so ti zvočniki opremljeni samo z vrhunskimi komponentami: visokotonci z indukcijo z zračnim jedrom, silikonska plošča v nizkotoncu, najdebelejši navojni materiali in kakovostni film-kondenzatorji. Poslušajte in uživajte v vsaki podrobnosti zvoka visoke ločljivosti.

Slika Stereo zvočniki za polico

Lesena zunanjost za slog in vsebino

Zvočnik ima elegantno črno zunanjost, ki se zlije z večino sodobnih domov. Lesena plast ohrani obliko in prepreči, da bi temperaturne spremembe ali vlaga vplivale na zvok.

Slika Stereo zvočniki za polico

Kakovostna struktura za predvajanje jasne glasbe

Zvočniki so zgrajeni na trdni podlagi. Trdno, odprto ohišje zagotavlja bogat, resonančen zvok. Kanal Bass Reflex, ki je nameščen na zadnji strani zvočnika, odstranjuje neželene šume in izboljša reprodukcijo nizkofrekvenčnega zvoka.

Slika Stereo zvočniki za polico

Kompaktna zasnova za polico je idealna za majhne prostore

Ti majhni zvočniki za polico so izjemno kompaktni, zato jih preprosto namestite v majhne prostore. Kljub kompaktni velikosti zagotavljajo širok frekvenčni odziv do 53 Hz, zato so idealni za ljudi, ki imajo malo prostora, a se ne želijo odpovedati kakovostnemu zvoku.