Novice

Alpha 7 IV
Sporočilo za javnost
Sony Alpha 7 IV prinaša več kot le 'osnove' – tukaj so slikovni senzor polnega formata z ločljivostjo 33 milijonov točk ter izjemno uporabne funkcije za fotografiranje in snemanje
21 okt., 2021
Sony je danes predstavil tri nove izdelke v svoji ponudbi za fotografe in snemalce — fotoaparat z izmenljivim objektivom ALPHA 7 IV (model ILCE-7M4) z novo razvitim senzorjem polnega formata z ločljivostjo 33 milijonov točk (približno, efektivnih) ter novi bliskavici HVL-F60RM2 in HVL-F46RM.
WF-C500
Sporočilo za javnost
Sony širi ponudbo brezžičnih slušalk z modeloma WF-C500 in WH-XB910N
18 okt., 2021
Sony z novima modeloma brezžičnih slušalk WF-C500 in WH-XB910N spreminja način poslušanja glasbe – povsem usklajeno z vašimi željami!
 FE 70-200mm F2.8 GM OSS II​
Sporočilo za javnost
Sony Electronics z novim objektivom FE 70-200mm F2.8 GM OSS II nadaljuje s postavljanjem novih meril izjemnosti
14 okt., 2021
Sony Electronics je predstavil najnovejši objektiv v ponudbi serije G Master. To je model FE 70-200mm F2.8 GM OSS II, ki prinaša izjemno kombinacijo ločljivosti in mehkobe neostrine ter neprekosljivo zmogljivost samodejnega ostrenja, značilno za Sonyjeve objektive G Master.
Bravia PS5
Sporočilo za javnost
Sony predstavlja televizorje BRAVIA XR™, ki se 'popolno ujemajo s PlayStation®5'
08 okt., 2021
Sony najavlja, da so njihovi televizorji BRAVIA XR1 'popoln par za PlayStation®5'. Gre za televizorje BRAVIA XR, ki so posebej zasnovani za popolno ujemanje z igralno konzolo PlayStation 5 (PS5™) ter za ustvarjanje izjemne izkušnje igranja s popolno sliko in zvokom.
zv e10
Sporočilo za javnost
Sony predstavlja novi vlogerski fotoaparat ZV-E10 z izmenljivim objektivom, namenjen vlogerjem in ustvarjalcem video vsebin
27 jul., 2021
Sony je danes predstavil prvi vlogerski fotoaparat z izmenljivim objektivom serije Alpha – ZV-E10. Novi fotoaparat, ki je v celoti zasnovan za vlogerje in snemanje vlogov, združuje Sonyjevo napredno tehnologijo upodabljanja, izjemno uporabnost ter skupek posebej razvitih funkcij, prilagojenih za ustvarjalce video vsebin.
HT-A7000
Sporočilo za javnost
Obkrožite se s popolnim realizmom – s Sonyjevim novim vrhunskim 7.1.2-kanalnim zvočniškim modulom HT-A7000
20 jul., 2021
Sony danes predstavlja vrhunski zvočniški modul HT-A7000, s katerim boste odkrili povsem novo raven popolnega doživetja realističnega zvoka.
SEL35F14GM_lens
Sporočila za javnost
Sony predstavlja novost med objektivi polnega formata serije G Master™ – nepogrešljivi FE 35mm F1.4 GM
15 jun., 2021
Sony je danes najavil prihod objektiva FE 35mm F1.4 GM (model SEL35F14GM) –najnovejšega člana priznane serije objektivov G Master polnega formata. Novinec prinaša kakovost slike najvišjega razreda, čudovito mehkobo neostrine (bokeh) ter izjemno lahko in kompaktno zasnovo, kar odpira široke možnosti izražanja.
WF-1000XM4
Sporočilo za javnost
Samo vi in vaš svet. Sony predstavlja nove resnično brezžične slušalke WF-1000XM4
08 jun., 2021
Sony predstavlja najnovejše resnično brezžične slušalke WF-1000XM4 iz priznane Sonyjeve družine slušalk 1000X, ki že sicer vodilno tehnologijo odpravljanja šumov[1] dvigujejo na še višjo raven. Izdelane so tako, da se prilegajo vsakemu ušesu ter omogočajo osebno prilagojeno izkušnjo za vsako situacijo.
Rome city project
Sporočilo za javnost
Sony is taking part in a pilot project at The Smart City in Rome
27 maj, 2021
Junija bodo trije sklopi pilotskega projekta usmerjeni k zmanjševanju zastojev in izpustov izpušnih plinov zaradi iskanja parkirnih mest; zniževanju števila nesreč, ki vključujejo pešce; in sprostiti gnečo na mestnih avtobusih. Slikovni senzor Sony IMX500 je prvi slikovni senzor z vgrajeno obdelavo z umetno inteligenco, ki že na samem čipu izvede ustrezno varovanje zasebnosti in omogoča uporabo na že obstoječi infrastrukturi.
TIPA Awards
Sporočilo za javnost
Sony nagrajen s kar petimi nagradami TIPA 2021
20 maj, 2021
Strokovna žirija Technical Image Press Association (TIPA), ki združuje urednike svetovno poznanih fotografskih revij iz kar 26 držav, je Sony nagradila s kar petimi nagradami in s tem ponovno prepoznala inovacije in zmogljivost na področju digitalne fotografije in mobilne industrije.
SRS-XP700_Room-Large
Sporočila za javnost
Živite glasno! Sony predstavlja tri nove zmogljive brezžične zvočnike nove serije X
21 apr., 2021
Življenje je treba zajeti s polno žlico. Povišajte glasnost do maksimuma in preplešite noč ob jasnem in bogatem zvoku. Danes predstavljena nova družina zvočnikov serije X podjetja Sony vam omogoča kar najbolje izkoristiti vsak trenutek, doživeti izkušnje, ki bodo z vami ostale za vedno, in živeti glasno.
sony-camera
Sporočila za javnost
Sony predstavlja kompaktni, ultra širokokotni objektiv z veliko zaslonko FE 14mm F1.8 G Master™ Prime
20 apr., 2021
Sony še naprej širi ponudbo objektivov serije E, tokrat s kompaktnim, ultra širokokotnim objektivom 14mm F1.8 GM (model SEL14F18GM) z veliko odprtino zaslonke F1.8, ki bo uporabnikom omogočil, da posnamejo svet okrog sebe iz nove perspektive. Pokrajina, arhitektura, zvezdnato nebo in notranji prostori bodo z njim dobili novo dimenzijo.
SWPA_Photo
Sporočila za javnost
Znani zmagovalci svetovnega fotografskega natečaja Sony World Photography Awards za leto 2021
15 apr., 2021
Svetovna fotografska organizacija (World Photography Organisation) z veseljem razglaša skupne zmagovalce prestižnega fotografskega natečaja Sony World Photography Awards 2021. Naziv Fotograf leta, spremljajočo denarno nagrado ter komplet Sony za digitalno fotografiranje v skupni vrednosti 25.000 ameriških dolarjev, prejme priznani dokumentarist Craig Easton iz Združenega kraljestva za svojo serijo Bank Top.
Xperia 1 III-sony
Sporočila za javnost
Nova modela Xperia 1 III in Xperia 5 III prinašata inovativno fotografsko funkcionalnost in prvi variabilni teleobjektiv na mobilnem telefonu na svetu, ki mu družbo delata senzor Dual PD in 4K HDR OLED zaslon s frekvenco osveževanja 120Hz
14 apr., 2021
Sony danes predstavlja dva nova člana svoje družine telefonov vrhunskega razreda Xperia 1 in 5, in sicer modela Xperia 1 III in Xperia 5III.Obe napravi ponujata bogat nabor lastnosti, ki skupnost Xperia povezujejo z njihovimi strastmi. Ne glede na to, ali jih druži strast do fotografije, zvoka, filmov, igric ali snemanja, bo naslednja generacija modelov vrhunskega razreda Xperia 1 in 5 uporabniško izkušnjo obogatila s svojimi številnimi novostmi.
Xperia 10 III-sony
Sporočila za javnost
Xperia 10 III je tu: Prednosti 5G sedaj na voljo množičnemu trgu v elegantnem, zmogljivem in vodoodpornem telefonu
14 apr., 2021
Sony ponosno predstavlja mobilni telefon Xperia 10 III, najnovejšega člana popularne družine Xperia 10 ter prvi model v tej družini, ki ponuja povezljivost 5G.Xperia 10 III s številnimi zabavnimi funkcijami ponuja zmogljivejšo baterijo[i] in stilsko, kompaktno ter lahko ohišje, ki je odporno na vodo. Xperia 10 III je izjemen mobilni telefon srednjega razreda, zasnovan z namenom ponuditi zmogljivost, hitrost in prenosljivost.
BRAVIA_Core_Homecreen
Sporočila za javnost
BRAVIA CORE na televizorje Sony BRAVIA XR prinaša najboljša filmska doživetja
06 apr., 2021
Tehnologija BRAVIA CORE™ je bila izdelana v sodelovanju s filmskim podjetjem Sony Pictures Entertainment (SPE) in predstavlja stičišče zabave in tehnologije ter kupcem nove družine televizorjev Sony omogoča ogled celovečernih filmov in drugih vsebin v najvišji kakovosti.
Lens
Sporočila za javnost
Sony predstavlja tri nove visoko zmogljive objektive polnega formata iz družine G Lens
23 mar., 2021
Sony je obsežno ponudbo objektivov serije E danes dopolnil s tremi izjemnimi objektivi družine G Lens™. To so FE 50mm F2.5 G (model SEL50F25G), FE 40mm F2.5 G (model SEL40F25G) in FE 24mm F2.8 G (model SEL24F28G). Vsi trije prinašajo visoko kakovost slike ter čudovit učinek mehkobe neizostrenih delov. Skupaj z lahko in kompaktno zasnovo so tako idealni za fotografe in snemalce, ki želijo ustvariti izstopajoče posnetke in si zagotoviti enostavno mobilnost.
ht-s40r tv
Sporočila za javnost
Uživajte v osupljivem prostorskem zvoku z novim Sonyjevim zvočnim sistemom HT-S40R
18 mar., 2021
Sony je predstavil HT-S40R, nov zmogljiv zvočni sistem, ki je kot nalašč za ustvarjanje resničnega kinematografskega zvoka v vašem domu. HT-S40R prinaša 600 W mogočnega in resničnega 5.1-kanalnega prostorskega zvoka z dodatnima brezžičnima zadnjima zvočnikoma, ki vdihneta življenje prav vsakemu filmu.
SRS-XB13_speaker
Sporočila za javnost
Sony predstavlja SRS-XB13 - kompakten zvočnik z mogočnim zvokom EXTRA BASS
17 mar., 2021
Sony predstavlja SRS-XB13 – kompakten in prenosen brezžični zvočnik z mogočnim prostorskim zvokom.
SEL50F12GM_LENS
Sporočila za javnost
Sony s predstavitvijo objektiva FE 50mm F1.2 G Master™, ki je 60. objektiv serije E, dodatno okrepil sistem Alpha
16 mar., 2021
Sony je danes predstavil najnovejšo dopolnitev serije objektivov polnega formata G Master – objektiv FE 50mm F1.2 GM (model SEL50F12GM), ki prinaša izvrstno ločljivost in dramatično mehak videz neizostrenih delov slike (bokeh), značilen za izdelke serije G Master. Poleg tega se ponaša tudi z vrhunskimi možnostmi samodejnega ostrenja, profesionalnim upravljanjem in zanesljivostjo ter kompaktno in lahko zasnovo.
ECMLV1_ECMW2BT
Sporočila za javnost
Sony predstavil brezžični mikrofon ECM-W2BT in kompakten kravatni stereo mikrofon ECM-LV1
09 mar., 2021
Sony je danes predstavil nova mikrofona – brezžični mikrofon ECM-W2BT, združljiv z večvmesniškim nastavkom, ter kompakten kravatni stereo mikrofon ECM-LV1.
FX3_front
Sporočila za javnost
Sony predstavil videokamero FX3 polnega formata, ki prinaša kinematografsko sliko in izboljšano upravljanje
23 feb., 2021
Sony je pred kratkim uradno predstavil videokamero FX3 (model ILME-FX3). Ta združuje najboljše lastnosti vodilne Sonyjeve digitalne filmske tehnologije ter napredne funkcije brezzrcalnih fotoaparatov serije Alpha™, s katerimi lahko ustvarjalcem ponudi izjemen kinematografski videz.
SEL2470GM_front
Sporočila za javnost
Revolucionarni fotoaparat Alpha 1 označuje začetek novega obdobja profesionalnega upodabljanja
26 jan., 2021
Sony, ki velja za vodilno globalno podjetje na področju tehnologije slikovnih senzorjev in digitalnega upodabljanja, je najavil prihod novega revolucionarnega brezzrcalnega fotoaparata polnega formata Alpha 1, ki s kombinacijo inovativnih novih funkcij še dodatno utrjuje Sonyjevo zavezanost vodilni vlogi na tem področju.
Sony Logo
Sporočila za javnost
#SonyCES 2021: Preoblikovanja naše prihodnosti s tehnologijami jutrišnjega dne
11 jan., 2021
Podjetje Sony Corporation ("Sony") bo na sejmu CES 2021 predstavilo najnovejše izdelke in storitve, ki temeljijo na filozofiji »preoblikovanja naše prihodnosti s tehnologijami jutrišnjega dne«. Sonyjev nastop na sejmu med 11. in 14. januarjem 2021 (PST) se bo v celoti odvil v digitalni obliki na spletnem naslovu https://square.sony.com/
360RA_ Logo_von_Sony
Sporočila za javnost
Sony bogati ekosistem tehnologije 360 Reality Audio
08 jan., 2021
Sony je danes najavil razširitev ponudbe svojih storitev in izdelkov za tehnologijo 360 Reality Audio, vključno z dodatnimi zmogljivostmi za pretakanje videov in orodij za ustvarjanje vsebin.S temi prizadevanji želi Sony tudi v prihodnje širiti ekosistem te prostorske zvočne tehnologije.
SRS-RA5000
Sporočila za javnost
​Spremenite način poslušanja glasbe doma – s Sonyjevima novima brezžičnima zvočnikoma SRS-RA5000 in SRS-RA3000
08 jan., 2021
Sony je predstavil nova brezžična zvočnika za uporabo doma. To sta SRS-RA5000 in SRS-RA3000, ki prinašata vrhunsko in popolno izkušnjo poslušanja za vsak prostor vašega doma. Opremljena s Sonyjevimi edinstvenimi tehnologijami za prostorski zvok ustvarjata ambientalno zvočno podobo, ki napolni celoten prostor.
BRAVIA XR - world's first cognitive intelligence TV - line-up
Sporočila za javnost
Sony Europe najavil nove televizorje BRAVIA XR 8K LED, 4K OLED in 4K LED z novim »kognitivnim procesorjem« XR
07 jan., 2021
Sony Europe je danes najavil prve televizorje s kognitivno inteligenco na svetu. Novi televizorji BRAVIA XR spadajo v serijo televizorjev MASTER Series Z9J 8K LED, MASTER Series A90J in A80J OLED, ter X95J in X90J 4K LED.
Sign up to receive Sony press releases by email
You have successfully signed up for Sony press release emails
Done!
Invalid email