Sony predstavlja 3.1-kanalni zvočniški modul HT-S2000 s tehnologijo Dolby Atmos®, ki zagotavlja kinematografsko doživetje prostorskega zvoka

For_SNS_room_B_master-Large.jpg

Sony je predstavil najnovejši zvočniški modul HT-S2000. Gre za 3.1-kanalni zvočniški modul s tehnologijami Dolby Atmos® in DTS:X® ter Vertical Surround Engine in S-Force PRO Front, ki prinaša doživetje kinematografskega prostorskega zvoka. Zahvaljujoč novo razvitemu mešalniku zvoka omogoča tridimenzionalno prostorsko izkušnjo tudi pri predvajanju stereo vsebin. Njegov sredinski zvočnik skrbi za jasne dialoge, medtem ko vgrajeni dvojni globokotonec napolni prostor z globokimi basi. Hkrati je zvočniški modul HT-S2000 tudi prva naprava, združljiva z novo aplikacijo Sony | Home Entertainment Connect.

Vseobsežno doživetje prostorskega zvoka

Zvočniški modul HT-S2000 s tehnologijama Vertical Surround Engine in S-Force PRO Front Surround ustvarja vznemirljiv kinematografski prostorski zvok, ki ga omogočata formata Dolby Atmos® in DTS:X®. Zahvaljujoč edinstvenim Sonyjevim virtualnim tehnologijam omogoča vseobsežno doživetje zvoka, pri čemer zanj ne potrebujete dodatnih zvočnikov. Tehnologija navpičnega prostorskega zvoka Vertical surround poskrbi za zvok nad vami, tehnologija S-Force Pro pa za zvok, ki prihaja s strani. Na ta način se z zvočniškim modulom HT-S2000 tudi doma počutite kot v kinodvorani.

S Sonyjevim novo razvitim mešalnikom zvoka lahko tridimenzionalni zvok doživite ne le pri vsebinah, posnetih v načinu prostorskega zvoka, temveč tudi pri stereo vsebinah, kot so videoposnetki in glasba, predvajana z interneta ali brezžičnih naprav Bluetooth®. Sonyjeva edinstvena tehnologija namreč v realnem času analizira zvočni zapis ter ga razdeli na posamezne sestavne dele, kot so vokal, zvočni učinki in glasbeni inštrumenti. Te nato predvaja na prostorski način, s čimer iz skoraj vsake vsebine ustvari navdušujoče vseobsežno doživetje zvoka.

Jasni dialogi ter udarni in bogati basi

HT-S2000 je opremljen z namenskim srednjim zvočnikom za jasne dialoge in dvojnim globokotoncem za udarne base, vsi zvočniki skupaj pa ustvarijo jasen zvok s širokim razponom, ki napolni celoten prostor. Ključ do večje jakosti zvoka z manj popačenja in jasnejšimi dialogi pri tem skriva v Sonyjevi zvočniški tehnologiji X-Balanced. ​ ​

Nova aplikacija Home Entertainment Connect

Nastavljanje in uporaba zvočniškega modula sta z novo aplikacijo Home Entertainment Connect enostavnejša kot kdaj koli1. Aplikacija uporabnika vodi skozi začetne nastavitve, pomaga pri odpravljanju težav ter omogoča popoln nadzor nad jakostjo zvoka, zvočnimi polji in še mnogo drugega – naravnost iz pametnega telefona. Obenem ponuja tudi koristne informacije, kot so priporočila za nove funkcije, obvestila o novih posodobitvah programske opreme in drugo.

Izpopolnjeno doživetje domačega kina

Zvočniškemu modulu lahko dodate izbirni brezžični globokotonec SA-SW5 ali SA-SW32 in še dodatno obogatite nizke tone. Za še večjo razsežnost prostorskega zvoka in izpopolnjeno kinematografsko doživetje pa lahko dodate izbirne brezžične zadnje zvočnike SA-RS3S2. Če zvočniški modul povežete z združljivim televizorjem BRAVIA™ 3, se bodo njegove nastavitve samodejno pojavile v meniju hitrih nastavitev BRAVIA, kar še dodatno olajša njegovo upravljanje.

Z mislijo na trajnost

Sonyjevi izdelki za domači zvok so zasnovani ne le za izjemno doživetje zvoka, temveč tudi z mislijo na okolje. Sony se je zavezal, da bo v svojih izdelkih in embalaži uporabljal manj plastike. V izdelku HT-S2000 je tako pri številnih sestavnih delih uporabljena posebej razvita reciklirana plastika4, ki omogoča doseganje izjemne akustike. Hkrati je za manjšo uporabo plastike približno 95 % embalaže izdelane iz recikliranega papirja in materialov, izdelanih iz papirja5.

Cena in razpoložljivost

Zvočniški modul HT-S2000 je na voljo od julija dalje po priporočeni maloprodajni ceni 499 evrov.

– KONEC –

O podjetju Sony

Podjetje Sony Corporation je v skupini Sony Group odgovorno za razvedrilo, tehnologijo in storitve. Njegova vizija vključuje skrb za čustva ali Kando ter ustvarjanje občutka brezskrbnosti ali po japonsko Anshin. To želi Sony z raziskovanjem novih tehnologij in izzivov prinesti ljudem in družbi po vsem svetu, ter tako omogočiti uživanje v ustvarjenih izdelkih in storitvah s področij, kot so domača zabava in zvok, upodabljanje ter mobilne komunikacije.

Za več informacij obiščite osrednje spletno mesto http://www.sony.net, za več informacij o Sony Slovenija pa www.sony.si.

1 Aplikacijo lahko prenesete iz trgovin Google Play in App Store. Omrežne storitve, vsebine, operacijski sistem in programska oprema izdelka so podvrženi pogojem uporabe in se lahko kadar koli spremenijo, prekinejo ali ukinejo ter lahko zahtevajo plačilo, registracijo in podatke o kreditni kartici.

2 Razpoložljivost izdelkov se lahko razlikuje glede na državo ali regijo. 

3 Integriran uporabniški vmesnik deluje z združljivimi modeli televizorjev. Več na https://www.sony.net/hav_faq.

4 Glede na čas proizvodnje za izdelavo delov morda ne bo uporabljena reciklirana plastika. 

5 Ne velja za premaze in lepilne materiale.

 

 

Prejmite posodobitve v vaš poštni nabiralnik

S klikom na "Naročite se" potrjujem, da sem prebral/a in se strinjam z Pravilnik o zasebnosti.