Sony predstavlja nov prenosni sistem za domači kino, ki vsak prostor napolni s prostorskim zvokom

HT-AX7_personal_room_360SSM-Large.jpg
  • Pričarajte kinematografski zvok kjer koli s tehnologijo 360 Spatial Sound Mapping.
  • Z edinstvenim Sonyjevim mešalnikom zvoka pretvorite stereo v prostorski zvok.
  • Bogat zvok, ki napolni vaš prostor in vsakdan.
  • Narejen za premikanje med prostori in uživanje zdoma.

Sony z navdušenjem predstavlja prenosni sistem domačega kina HT-AX7, ki prinaša nov način uživanja v razvedrilu. Njegov prostorski zvok namreč pričara popolno doživetje kjer koli v vašem domu.

Tri zvočnike preprosto razporedite okrog sebe in že lahko uživate v navdušujoči izkušnji zvoka – ne samo v dnevni sobi, temveč tudi v spalnici, na balkonu oziroma povsod, kjer to želite.

Kinematografski zvok, kjer koli

Potopite se v doživetje prostorskega zvoka s Sonyjevo tehnologijo 360 Spatial Sound Mapping. Slednja ustvari številne navidezne zvočnike spredaj, zadaj in nad vami ter vas popolnoma obda s prostorskim zvokom. Z enostavno postavitvijo treh zvočnikov okrog sebe lahko na ta način doživite podobne občutke kot v kinodvorani, pri čemer se vam ni treba ukvarjati z zapletenim napeljevanjem kablov po prostoru.

Poleg tega je sistem HT-AX7 opremljen tudi s Sonyjevim algoritmom za napredno mešanje zvoka, ki lahko stereo zvočni zapis pretvori v tridimenzionalni prostorski zvok. Mešalnik deluje tako, da v realnem času analizira zvok in loči posamezne zvočne objekte. Te nato porazdeli med več zvočnih kanalov in ustvari doživetje obkroženosti z zvokom. Ko vklopite učinek zvočnega polja, boste torej tudi z 2-kanalnimi vsebinami doživeli zvok, podoben prostorskemu.

Bogat zvok, ki napolni vaš prostor in vsakdan

Trije zvočniki sistema HT-AX7, ki jih postavite v vogale sobe, napolnijo vaš prostor in vsakdan z bogatim zvokom ter popestrijo vse, kar počnete – od vsakdanjih gospodinjskih opravil do domačih zabav. Z njimi boste še bolj uživali v priljubljeni glasbi in drugih zvočnih vsebinah.

Brez kakršnih koli posebnih nastavitev jih enostavno razporedite po prostoru, vklopite učinek zvočnega polja in že lahko uživate v doživetju prostorskega zvoka brez ovir. Popolnoma brezžično povezovanje namreč poskrbi, da se vam ni treba ukvarjati z zapletenim nameščanjem.

Enostavno prenosljiv

Do 30-urna avtonomija baterije[i] in brezžična povezljivost s tehnologijo Bluetooth® poskrbita, da lahko zvočni sistem HT-AX7 odnesete v vsak prostor svojega doma ter ga povežete s svojimi najljubšimi napravami. Za razliko od tradicionalnih sistemov domačega kina, pri katerih morate sedeti pred televizorjem, vam prenosna zasnova sistema HT-AX7 omogoča povsem nov način uživanja v vsebinah, in to z vsako napravo, ki podpira povezavo Bluetooth.

Poleg tega boste v poslušanju uživali brez žic in kablov, ki bi motili uporabo in videz vašega prostora, elegantno in vsestransko oblikovani sistem HT-AX7 pa se s stilskim videzom popolnoma zlije z vsako opremo prostora. Odstranljiva in lahka zadnja zvočnika – prenašate ju lahko z eno samo roko – ob tem poskrbita, da ju lahko priročno postavite, kamor koli želite.

Nič drugega kot zabava

Nastavitev zvočnega sistema HT-AX7 je nadvse enostavna z aplikacijo Sony | Home Entertainment Connect. Ko prenesete aplikacijo, vas ta vodi skozi začetne nastavitve in odpravljanje morebitnih težav, nato pa zagotavlja popolno upravljanje glasnosti, zvočnega polja in še mnogo drugega neposredno prek pametnega telefona.

Povezovanje naprav z zvočnim sistemom HT-AX7 poteka popolnoma gladko zahvaljujoč tehnologiji Bluetooth®. Prav tako se zadnja zvočnika samodejno povežeta z osrednjo enoto, zato preprosto razporedite zvočnike po sobi, pritisnete gumb za predvajanje in že se lahko potopite v zvok. ​

Z mislijo na okolje

Sonyjevi izdelki za domači zvok so zasnovani ne le za izjemno doživetje zvoka, temveč tudi z mislijo na okolje.

Sony se je zavezal, da bo v svojih izdelkih in embalaži uporabljal manj plastike. Ohišje zvočnika tako obdaja tkanina, izdelana iz 100 % recikliranih plastenk PET[ii], trdni deli ohišja pa vsebujejo tudi reciklirano plastiko[iii].

Za embalažo posameznega izdelka je uporabljen material Original Blended Material, ki ga uporablja samo Sony.[iv] Izdelan je iz bambusa, vlaken sladkornega trsa in recikliranega papirja, s čimer smo lahko iz embalaže odstranili plastiko.

Vse to pomaga zmanjšati ekološki odtis ter hkrati ohraniti vrhunsko akustično zmogljivost in elegantno obliko izdelka. Za več informacij obiščite spletni naslov https://www.sony.net/electronics/eco-hav.

Cena in razpoložljivost

Zvočni sistem HT-AX7 bo na voljo od avgusta 2023 dalje po predvideni maloprodajni ceni 550 evrov.

 

Prejmite posodobitve v vaš poštni nabiralnik

S klikom na "Naročite se" potrjujem, da sem prebral/a in se strinjam z Pravilnik o zasebnosti.