Uživajte v osupljivem prostorskem zvoku z novim Sonyjevim zvočnim sistemom HT-S40R

ucrYTTAmd

Sony je predstavil HT-S40R, nov zmogljiv zvočni sistem, ki je kot nalašč za ustvarjanje resničnega kinematografskega zvoka v vašem domu. HT-S40R prinaša 600 W mogočnega in resničnega 5.1-kanalnega prostorskega zvoka z dodatnima brezžičnima zadnjima zvočnikoma, ki vdihneta življenje prav vsakemu filmu.

Zvok, da osupnete

Fantastična zvočna izkušnja paličnega zvočnika, globokotonca in dveh brezžičnih zadnjih zvočnikov predvaja dinamičen zvok, ki bo napolnil vaš prostor.

HT-S40R ponuja skupno 600 W moči, 5.1-kanalen resničen prostorski zvok in tehnologijo Dolby Audio🄬, s čimer proizvaja resnično mogočen zvok, ki vas postavi v središče dogajanja. Ne glede na to, ali ste popolnoma zatopljeni v najnovejšo serijo ali pa uživate v starih favoritih, boste lahko slišali vse podrobnosti in se tako še dodatno vživeli v vsak prizor.

Pozabite na kable in se osredotočite na zvok

Novi HT-S40R vam omogoča sistem za domači kino nastaviti tako kot si želite z minimalno uporabo kablov. Brezžičen ojačevalnik za oba brezžična zadnja zvočnika pomeni, da med sprednjim in zadnjim delom naprave ni motečih kablov in tako ponuja uživanje v kinematografskem zvoku brez nepotrebne dodatne navlake.

Število kablov v vaši dnevni sobi lahko še dodatno zmanjšate z uporabo televizorja Sony BRAVIA, ki podpira brezžično povezavo televizorja in sistema za domači kino.

HT-S40R pa ne bodo fantastično zveneli le filmi, ampak tudi glasba. Brezžična povezava Bluetooth® je idealna za pretakanje glasbe iz pametnega telefona, lahko pa uporabite tudi povezavo USB.

Fantastičen videz v vsaki dnevni sobi

V center zvočnika HT-S40R smo postavili obliko. Tanek in kompakten paličasti zvočnik, nevsiljivi globokotonec in brezžična zadnja zvočnika omogočajo, da se HT-S40R popolnoma prilega televizorjem BRAVIA in nevsiljivo polepša vašo dnevno sobo. Palični zvočnik in brezžična zadnja zvočnika lahko obenem pritrdite na steno, brezžični ojačevalnik pa lahko namestite kamor koli želite – stoječe na polici ali pritrjen na steno.

Enostavna namestitev

HT-S40R pride že pripravljen za uporabo. Vse, kar morate storiti, je, da paličasti zvočnik povežete z globokotoncem, zadnja zvočnika z brezžičnim ojačevalnikom z uporabo priloženih kablov, globokotonec povežete s televizorjem[1] inže ste pripravljeni na uživanje v resničnem 5.1-kanalnem prostorskem zvoku. Na voljo so priključki HDMI ARC, optični in analogni vhod.

Dodatne nastavitve zvoka

Sistem ima štiri zvočne načine; kino, glasba, standardni in samodejni zvok; preprosto izberite tistega, ki je primeren za tip zvoka, ki ga želite poslušati. Po potrebi lahko izberete tudi nočni in glasovni način, ločena nastavitev glasnosti globokotonca pa še dodatno izpopolni vašo izkušnjo poslušanja.

HT-S40R bo naprodaj od maja 2021 po priporočeni maloprodajni ceni okoli 400 EUR.

[1]Optični kabel je priložen hkrati z evropsko ali britansko vtičnico. Kabel HDMI je naprodaj ločeno.

Prejmite posodobitve v vaš poštni nabiralnik

S klikom na "Naročite se" potrjujem, da sem prebral/a in se strinjam z Pravilnik o zasebnosti.