Najnovejši natečaji

Albert Dros

Natečaj za krajinsko fotografijo α Universe

Sony Europe B.V. in α Universe z veseljem napovedujeta natečaj krajinske fotografije v Instagramu za uporabnike fotoaparatov serije Sony α v teh državah: Nemčija, Združeno kraljestvo, Francija, Italija, Španija, Nizozemska, Švica, Poljska, Norveška, Avstrija, Švedska, Belgija, Danska, Finska, Grčija, Romunija, Estonija, Litva, Latvija, Madžarska, Bolgarija, Irska, Češka republika, Slovaška in Turčija.

Zmagovalno fotografijo bo izbrala skupina strokovnjakov za fotografijo, zmagovalec pa bo prejel objektiv Sony G Master.

V natečaju sodelujete tako, da objavite svojo fotografijo v Instagramu. Upoštevali bomo fotografije, objavljene v Instagramu od 1.st novembra 2019 do 15.th decembra 2019.

NATEČAJI

 Sony World Photography Awards za 2020

The Sony World Photography Awards je eden od najbolj znanih in vsestranskih fotografskih natečajev na svetu.

Prijava na natečaj je brezplačna, prijavijo pa se lahko fotografi, ne glede na svoje izkušnje, od vzhajajočih zvezd, starih od 12 do 19 let, do navdušenih ljubiteljev in študentov ter uveljavljenih profesionalcev. Natečaj vključuje različne kategorije za vse – od arhitekturne, dokumentarne, krajinske, portretne, športne, ulične fotografije, fotografije življenja v divjini, potovalne fotografija, fotografije kultur in še več.