Najnovejši natečaji

 

 

 

ženska v rdeči obleki stoji na belem zidu
Natečaj za najboljše ‘poletne’ fotografije

Poletje nudi množico odličnih priložnosti za fotografiranje. Morda se že ob svitu odpravljate na fotografiranje meglene pokrajine, morda uživate v fotografiranju mehko osvetljenih portretov ali pa fotografirate izmuzljive živali v divjini – veseli bomo vaše interpretacije besede 'poletje'.

Delite svoje fotografije na temo poletja prek našega računa Alpha Universe v Instagramu in si zagotovite možnost, da osvojite eno od odličnih nagrad, vključno s Sonyjevo najnovejšo in najboljšo opremo. Prijava na tekmovanje velja za fotografije, ki bodo objavljene v Instagramu od 23. julija 2021 do 5. septembra 2021. Komisija fotografskih strokovnjakov bo izbrala tri zmagovalne fotografije.

Logotip SWPA 2022
Sony World Photography Awards 2022

Družba Sony skupaj z organizacijo World Photography Organisation z veseljem začenja 15. natečaj Sony World Photography Awards. Ker družba meni, da bi moral biti fotografski medij čim bolj demokratičen, se lahko fotografi z vsega sveta natečaja udeležijo brezplačno.

Od leta 2007 je družba z natečajem Awards nagradila nekaj najbolj vznemirljivih in talentiranih fotografov na svetu ter predstavila širok nabor žanrov, stilov in pogledov. Štirje natečaji pokrivajo različne vrste fotografije, tako boste gotovo lahko izbrali natečaj, ki je najbolj primeren za vas.

Prislužite si lahko denarne nagrade v vrednosti do 25.000 USD, poleg tega pa še najrazličnejšo Sonyjevo opremo!

Predhodni zmagovalci natečaja

Spremljajte nas v Instagramu Spremljajte Alpha Universe v Instagramu

Spremljajte α Universe v Instagramu, kjer najdete najnovejše namige, zgodbe in podatke o natečajih