SRS-RA5000

Glasba, ki vas obdaja z vseh strani

Vrhunski brezžični zvočnik SRS-RA5000 z ambientalnim zvokom, ki zapolni prostor, bo spremenil vaše doživetje ob poslušanju glasbe doma.

POPOLNOMA BREZŽIČNI ZVOČNIKI

Vrhunski brezžični zvočnik SRS-RA5000 z ambientalnim zvokom, ki zapolni prostor

SRS-RA5000
SRS-RA5000

PMPC

€ 650,00

(z DDV)
Dobitnik nagrade
Red Dot winner 2021 best of the best logo awarded to Xperia PRO
Kaj je ambientalni zvok, ki zapolni prostor?

Ambientalni zvok, ki zapolni prostor, je popoln spremljevalec, ne glede na to, ali berete, kuhate, delate oziroma se pogovarjate s prijatelji. Podobno kot glasba v ozadju v vaši priljubljeni kavarni je tudi ta zvok umirjen in nemoteč ter razpršen vodoravno in navpično za ustvarjanje prijetnega vzdušja v vseh prostorih doma.

Običajen zvok, ki zapolni prostor
OBIČAJEN ZVOK, KI ZAPOLNI PROSTOR
Ambientalni zvok, ki zapolni prostor
AMBIENTALNI ZVOK, KI ZAPOLNI PROSTOR
360 Reality Audio ali Immersive Audio Enhancement

Posnetki 360 Reality Audio vključujejo podatke o lokaciji tridimenzionalnega zvoka, s čimer zagotavljajo vrhunski ambientalni zvok, ki zapolni celoten prostor. Nič hudega, če ti podatki niso na voljo. Z učinkovitim, edinstvenim Sonyjevim algoritmom Immersive Audio Enhancement se vaši priljubljeni stereo posnetki predvajajo v ambientalnem zvoku, ki zapolni vsak kotiček prostora.

360 Reality Audio
Prikaz notranjosti zvočnika SRS-RA5000 s sedmimi pogonskimi enotami
S sedmimi pogonskimi enotami boste zagotovo zaslišali razliko

Trije navzgor usmerjeni zvočniki razpršijo glasbo navpično, trije stranski zvočniki pa vodoravno. Dopolnjuje jih nizkotonec, ki zapolni prostor z bogatimi in globokimi nizkimi toni.

Oglejte si sestavne dele zvočnika SRS-RA5000
Pametna in preprosta uporaba

Zvočnik RA5000 zaradi enostavne nastavitve in uporabe dopolnjuje vaš slog tako brezhibno, kot se prilega vašemu domu.

Logotip Bluetooth
Brezžični zvok s tehnologijo Bluetooth®

S tehnologijo Bluetooth®[ seznanite zvočnik in pametni telefon ali tablični računalnik ter začnite brezhibno pretakati svojo glasbeno zbirko.

Ikona omrežja Wi-Fi
Povezljivost Wi-Fi

S povezavo Wi-Fi prek zvočnika dostopate do priljubljenih internetnih storitev za pretakanje, v telefonu pa nadzirate seznam predvajanja.

Logotip za Spotify Connect™
Združljivo z aplikacijo Spotify Connect™

Z aplikacijo Spotify Connect™ v napravi, ki jo uporabljate za popolno daljinsko upravljanje, lahko Spotify predvajate neposredno prek zvočnika.

Logotip Chromecast built-in
Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Glasba v več prostorih

RA5000 lahko preprosto dodate v skupino zvočnikov v aplikaciji Google Home ali Amazon Alexa. Z aplikacijo ali prek zvočnika Pomočnika lahko predvajate različne skladbe v posameznih prostorih hiše ali pa isto glasbo v vseh prostorih.

Slika predvajanja sinhronizirane glasbe več prostorih
ISTA GLASBA
Slika predvajanja različne glasbe več prostorih
RAZLIČNA GLASBA
Slika glasovnega upravljanja
Glasovni nadzor

Ali imate napravo z vgrajeno aplikacijo Google Assistant built-in ali Alexa? Uporabite jo za glasovno upravljanje zvočnika RA5000. RA5000 dodajte v skupino zvočnikov z aplikacijo Google Home ali Amazon Alexa, nato pa enostavno povejte, kaj želite narediti – predvajati glasbo, spremeniti glasnost ali uporabiti številne druge funkcije.

Prilagodite nastavitve v aplikaciji Sony |Music Center

Prenesite aplikacijo Sony | Music Center v pametni telefon in brezžično upravljajte glasbo. Poleg izbire seznamov predvajanja ali uvrščanja naslednje skladbe v čakalno vrsto lahko prilagodite tudi nastavitve, kot je izenačevalnik.

Logotip aplikacije Sony | Music Center
Slika prikazuje nastavitev glasnosti
Samodejna prilagoditev glasnosti

Nekatere skladbe so lahko preglasne, druge pa pretihe, zato morate morda nenehno nastavljati glasnost. RA5000 reši težavo tako, da analizira posamezne skladbe in jih predvaja z enakomerno glasnostjo, zato vam ni treba niti migniti s prstom.

Brezžična povezava s televizorjem

Želite izboljšati zvok v TV-ju? Združljivi TV BRAVIA® prek Bluetooth® brezžično pošlje zvok v RA5000 za še vznemirljivejše doživetje ob gledanju. Krajša zakasnitev pomeni, da je zvok, ki ga slišite, natančno sinhroniziran z vsebino, prikazano na zaslonu.

SRS-RA5000, ki je brezžično povezan s televizorjem Sony Bravia
Samodejno umerjanje zvoka
Umerjanje zvoka

RA5000 lahko ne glede na to, kam ga postavite, z notranjim mikrofonom in edinstvenim Sonyjevim algoritmom umerite za optimalno doživetje zvoka. Enostavno pridržite tipko Immersive Audio Enhancement na ohišju, da zaženete umerjanje zvočnika RA5000.

Podpira zvok visoke ločljivosti

Z zvokom visoke ločljivosti, ki presega kakovost nosilcev zvoka CD, slišite tudi najbolj fine odtenke zvoka studijske kakovosti. Strast do glasbe združuje vse sestavne dele od signala do zvočnika, zato se zdi, da izvajalec nastopa pred vami. 

Logotip za zvok visoke ločljivosti

Specifikacije in funkcije

Novo doživetje ob poslušanju glasbe doma z zvočnikom SRA-RA5000, vrhunskim brezžičnim zvočnikom za ambientalni zvok, ki zapolni prostor.
  • Ambientalni zvok, ki zapolni prostor

  • Izboljšava pristnega zvoka

  • Preprosto pretakanje glasbe prek povezave Wi-Fi ali Bluetooth®

  • Samodejna prilagoditev glasnosti ohrani dosledne ravni glasnosti vseh skladb

  • Umerjanje zvoka za preprosto nastavitev

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Nagrade

Nagrade