WH-1000XM4 

SAMO GLASBA.
NIČ DRUGEGA.

Ko uporabljate slušalke WH-1000XM4, vas obdaja samo glasba. To je enostavnejši način za čistejši zvok z manj šuma, ki s pametno tehnologijo za poslušanje samodejno prilagodi vaše doživetje.

NAGLAVNI TRAK

Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-1000XM4

WH-1000XM4
Slika Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-1000XM4

blueplatinumsilverblack

PMPC

€ 380,00

(z DDV)
Prepustite se svoji glasbi

Odkrijte, kako slušalke WH-1000XM4 našo najnaprednejšo tehnologijo odpravljanja šumov združijo z izjemno kakovostjo zvoka in nizom pametnih funkcij za edinstveno glasbeno doživetje.

Oglejte si slušalke WH-1000XM4
Glavne značilnosti
Slušalke z odpravljanjem šumov na vlaku
Napredno odpravljanja šumov
Vrhunski zvok na platformi
Vrhunski zvok
Slušalke s pametno tehnologijo v restavraciji
Pametna tehnologija poslušanja
Napredno odpravljanja šumov

Slušalke WH-1000XM4 odpravljajo še več visoko- in srednje frekvenčnega zvoka, zato ponujajo napredno funkcijo odpravljanja šumov ne glede na to, ali ste na dolgem poletu ali pa zgolj sedite v kavarni.

Tehnologija, s katero je to mogoče

Tehnologija z dvema senzorjema hrupa, ki vključuje dva mikrofona v vsaki čašici, zajema okoliški šum in prenaša podatke v procesor QN1 za odpravljanje šuma visoke ločljivosti, ki nato v realnem času z novim algoritmom obdela odpravljanje šumov v najrazličnejših akustičnih okoljih. Skupaj z novo tehnologijo Bluetooth® Audio SoC (System on Chip) zazna glasbene signale in signale šuma ter jih prilagodi, tako kot tudi akustične značilnosti med zvočniško enoto in ušesi, in sicer več kot 700-krat na sekundo.

Čip s procesorjem QN1 za odpravljanje šumov visoke ločljivosti
Optimiziranje odpravljanja šumov

Slušalke WH-1000XM4 vključujejo dve tehnologiji za maksimalno zmogljivost odpravljanja šumov: osebna funkcija optimizacije odpravljanja šumov, zasnovana posebej za vas, in optimiziranje atmosferskega tlaka, zasnovana posebej za potovanja z letalom.

Kontrolnik okoljskega zvoka

Z aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko prilagodite okoliški zvok, da med poslušanjem glasbe na poti odpravite šum in hkrati ne preslišite pomembnih zvokov, kot so obvestila za potnike.

Bližinski posnetek leve čašice slušalk Wh-1000xm4
Brezžična svoboda, vrhunski zvok

LDAC prenaša približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava BLUETOOTH®, kar omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v izjemni kakovosti, ki je kar najbližje doživetju ob poslušanju z žično povezavo.

Razširjen prikaz delov v slušalkah WH-1000Xm4
Zvok, ki mu lahko verjamete

Vgrajeni analogni ojačevalnik, integriran s procesorjem QN1 za odpravljanje šumov visoke ločljivosti, omogoča najboljše razmerje med signalom in šumom z nizko stopnjo popačenja in izjemno kakovost zvoka v prenosnih napravah. Zmogljive 40-mm zvočniške enote z membranami s polimernimi tekočimi kristali (LCP) poskrbijo za kakovostne močne ritme in frekvence do 40 kHz.

Sprotna restavracija vseh stisnjenih datotek

DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) z umetno inteligence Edge-AI sproti zvišuje ločljivost stisnjenih datotek z digitalno glasbo. Z dinamičnim prepoznavanjem instrumentacije, glasbenih žanrov in elementov vsake skladbe, kot so vokali ali interludiji, obnovi zvok visokega razpona, ki se je izgubil med stiskanjem, zato je doživetje bogatejše in popolnejše.

Logotip za DSEE Extreme
Pametna tehnologija poslušanja za boljše doživetje poslušanja

Slušalke WH-1000XM4 uporabljajo vrsto pametnih tehnologij, ki zagotavljajo brezhibno doživetje ob poslušanju in prostoročno uporabo. Ko na primer začnete govoriti, funkcija "Spregovori in klepetaj" samodejno začasno zaustavi predvajanje glasbe, po zaslugi senzorja bližine in dveh senzorjev pospeška, ki zaznavata, ali uporabljate slušalke ali ne, pa lahko izkoristite prednosti prilagodljivega predvajanja.

Priročne s funkcijo "Spregovori in klepetaj"

Ko z nekom spregovorite, funkcija "Spregovori in klepetaj" samodejno ustavi glasbo in prepusti okoljski zvok, da lahko začnete s pogovorom – priročno, če ne želite sneti slušalk ali imate polne roke. Pametna funkcija temelji na tehnologiji natančnega zajemanja zvoka in uporablja pet mikrofonov, ki so vgrajeni v slušalke, ter napredno obdelavo zvočnega signala za prepoznavanje vašega glasu ter odzivanje nanj. Ko se klepet konča, se glasba samodejno predvaja naprej.

Adaptive Sound Control se samodejno prilagodi temu, kar počnete

Prilagodljiv kontrolnik za zvok je pametna funkcija, ki zazna, kje ste in kaj počnete, nato pa prilagodi nastavitve okoljskega zvoka in zagotovi popolno doživetje ob poslušanju.

Slušalke WH-1000XM4 med potovanjem z avtobusom
Potovanja

Prepustite se potovanju brez šuma iz ozadja, ki bi vas motilo pri poslušanju najljubše glasbe.

Slušalke WH-1000XM4 med potjo po ulici
Peš

Zavedajte se vsega okrog sebe, od uličnih do pisarniških zvokov, a kljub temu uživajte v glasbi.

Slušalke WH-1000XM4 med čakanjem na platformi
Čakanje

Med čakanjem lahko slišite pomembna obvestila, ne da bi vas zmotil šum iz ozadja.

Zapomni si vaše najljubše lokacije

Sčasoma se prilagodljiv kontrolnik za zvok nauči prepoznavati lokacije, ki jih pogosto obiskujete, kot je vaše delovno mesto, telovadnica ali najljubša kavarna, in prilagodi zvok okoliščinam.

Zemljevid
Slušalke, ki se odzovejo na vas

Senzor bližine in dva senzorja pospeška v slušalkah zaznata, ali slušalke uporabljate ali ne in temu primerno prilagodijo predvajanje, s čimer varčujete z energijo.

Slušalke WH-1000XM4 okoli vratu v kavarni
Začasna zaustavitev predvajanja glasbe

Ko snamete slušalke, se predvajanje glasbe samodejno začasno zaustavi.

Uporaba slušalk WH-1000XM4 v kavarni
Nadaljevanje predvajanja

Ko si slušalke znova nadenete, se predvajanje glasbe samodejno nadaljuje.

"Hitra pozornost" v kavarni
Hitra pozornost

Če morate hitro prisluhniti glasovom in zvokom okoli sebe, z dlanjo enostavno prekrijte ohišje, s čimer takoj znižate glasnost predvajanja glasbe, da slišite okoliški zvok.

Vrhunsko udobje za celodnevno uporabo

Slušalke WH-1000XM4 združujejo prefinjen slog in udobno uporabo. Mehke ušesne blazinice iz uretanske pene ne pritiskajo na ušesa in enakomerno porazdelijo pritisk ter povečajo stik ušesnih blazinic, zato je prileganje stabilnejše. Ker so lažje, komajda opazite, da jih imate na sebi.

Energija za dan in hitro polnjenje

Dolg čas delovanja baterije, 30 ur, omogoča uporabo slušalk na dolgih potovanjih. Če jih morate na hitro napolniti, lahko z dodatnim napajalnikom v 10 minutah napolnite baterijo in slušalke uporabljate 5 ur.

Enostavno upravljanje

S slušalkami WH-1000XM4 je vse tako enostavno, da bolj ne bi moglo biti – od upravljanja glasbe, dostopa do glasovnega pomočnika in do prostoročnih klicev.

WH-1000XM4 z glasovnim pomočnikom
Pomagajte si z glasovnim pomočnikom

Prostoročna pomoč. Recite “OK Google” ali “Alexa”, da aktivirate pomočnika. Prepustite se razvedrilni vsebini, povežite se s prijatelji, poiščite informacije, poslušajte glasbo in obvestila, nastavite opomnike ter še veliko več. Z glasom lahko tudi upravljate funkcije slušalk, npr. odpravljanje šumov.

WH-1000XM4 s prostoročnim telefoniranjem
Jasnejše prostoročno klicanje 

Uživajte v tekočih pogovorih z enostavnim prostoročnim telefoniranjem, za pogovor telefon le dvakrat tapnite. Po zaslugi tehnologije natančnega zajemanja glasu, ki združuje pet vgrajenih mikrofonov in napredno obdelavo zvočnega signala, je glas osebe na drugi strani telefona v slušalkah WH-1000XM4 čistejši. 

Slušalke WH-1000XM4, ki jih upravljate s konicami prstov
Gumbi na dosegu prstov

Zamenjajte skladbo, povečajte ali zmanjšajte glasnost in opravljajte ali sprejemajte klice tako, da se s prsti dotaknete plošče ali podrsate po njej.

Sony | Aplikacija Headphones Connect

V aplikaciji Sony | Headphones Connect lahko s kontrolnikom okoljskega zvoka prilagodite glasnost zvoka iz ozadja, na voljo pa imate tudi možnost, da slišite le glasove. Medtem lahko z izenačevalnikom prilagodite ravni tako, da ustrezajo vaši glasbi.

Logotip aplikacije Headphones Connect
Večtočkovna povezava

Popolno priročnost slušalk WH-1000XM4 dopolnjuje možnost istočasne povezave z dvema napravama Bluetooth. Ko vas torej nekdo kliče, vaše slušalke prepoznajo napravo, ki zvoni, in takoj samodejno vzpostavijo povezavo z njo. Z dotikom gumba pa lahko tudi hitro in nemoteno preklopite slušalke na eno ali drugo napravo.

Slušalke WH-1000XM4, ki jih uporablja moški v restavraciji
Logotip hitre seznanitve

WH-1000XM4 podpira novo uporabno Googlovo funkcijo za hitro seznanitev, s katero lahko poiščete slušalke WH-1000XM4 z zvokom tona ali ogledom njihove zadnje znane lokacije v Googlovi aplikaciji Poišči mojo napravo v pametnem telefonu.

Slušalke WH-1000XM4, zložene navznoter
Zložljiva zasnova

Ušesne čašice se zložijo navznoter, zato jih je mogoče priročno spraviti v kompaktno torbico.

Slušalke WH-1000XM4 v torbici s kablom
Torbica s kablom

Priložena prenosna torbica je trpežna in vključuje kabel za poslušanje glasbe z žično povezavo.

Odobrene slušalke za osebno prilagojeno izkušnjo

Z odobrenimi slušalkami za tehnologijo 360 Reality Audio in aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko optimizirate izkušnjo z analizo oblike posameznega ušesa in uživate v vrhunski glasbi.

Osebno kinematografsko doživetje

S televizorjem BRAVIA XR™ in brezžičnim oddajnikom WLA-NS7

Prepustite se razburljivemu doživetju tehnologij Dolby Atmos® in 360 Spatial Sound, ki prilagodi zvok vašim ušesom, s televizorjem BRAVIA XR in temi slušalkami z brezžičnim oddajnikom WLA-NS7.  

Artist_connection
Preizkusite vzorčno glasbo tako, da prenesete aplikacijo Artist Connection

Specifikacije in funkcije

Pametne in intuitivne slušalke WH-1000XM4 smo še dodatno izboljšali s svojo napredno odpravljanja šumov, zvokom izjemne kakovosti in s pametnim poslušanjem, ki se prilagodi temu, kar počnete, ter vaši lokaciji.
  • Procesor QN1 za odpravljanje šumov visoke ločljivosti, Bluetooth Audio SoC in dvojni senzor hrupa poskrbijo za poslušanje brez motenj.

  • Osebna optimizacija odprave šuma in optimiziranje atmosferskega tlaka

  • Visokokakovosten zvok s tehnologijama DSEE Extreme™ in LDAC

  • Prilagodljiv kontrolnik za zvok samodejno prilagodi nastavitve okoliškega zvoka vaši lokaciji in temu, kar počnete

  • Brezžična prostost s tehnologijo BLUETOOTH®

POGONSKA ENOTA
40 mm, izbočeno (glasovna tuljava CCAW)
DSEE Extreme
Da
FREKVENČNI ODZIV
4 Hz–40.000 Hz
FREKVENČNI ODZIV (KOMUNIKACIJA BLUETOOTH®)
20–20.000 Hz (vzorčenje 44,1 kHz)/20–40.000 Hz (vzorčenje LDAC 96 kHz, 990 kb/s)
FREKVENČNI ODZIV (AKTIVNO DELOVANJE)
4 Hz–40.000 Hz
PASIVNO DELOVANJE
Da
NFC
Da
DOLŽINA KABLA
Kabel za slušalke (pribl. 1,2 m, kabli OFC, pozlačen stereo mini vtič)
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Nagrade

Nagrade