Slika osebe, ki pred praznim odrom nosi slušalke serije 1000X Slika osebe, ki pred praznim odrom nosi slušalke serije 1000X
Serija 1000X znova piše pravila nemotenega poslušanja. Uživajte v najboljšem odpravljanju šumov in neprimerljivi kakovosti zvoka, ki vam omogoča, da slišite vsako podrobnost glasbe vašega najljubšega izvajalca.
Slika logotipa For The Music

ISKALNIK IZDELKOV

NAŠA PRIPOROČILA

INZONE

INTO YOUR ZONE

Izostrite svoje čute in se pripravite na boj. Naše igralne slušalke INZONE vam pomagajo bolje slišati in hitreje reagirati za nepremagljivo igranje iger.
INZONE na sivem ozadju

LinkBuds

Vedno vklopljene

S slušalkami LinkBuds ste vedno v stiku z življenjem okoli sebe. Brez težav jih lahko udobno nosite 24 ur na dan, saj lahko slišite zvoke okoli sebe, ne čutite ničesar v ušesu, hkrati pa ostanete v stiku z ljudmi in kraji, ne da bi morali prekiniti glasbo, ki jo poslušate. Slušalke LinkBuds povezujejo vaše življenje s priljubljeno vsebino, ne glede na to, kje ste in kaj delate.
LinkBuds na sivem ozadju

LinkBuds S

Vedno vklopljene

S slušalkami LinkBuds S ste vedno v stiku z svetom okoli sebe. Ker so izjemno majhne in lahke, jih lahko udobno nosite 24 ur na dan ter ohranite stik z ljudmi in kraji. Slušalke LinkBuds S samodejno preklopijo na optimiziran ambientalni zvok ali visokokakovostno odpravljanje šumov za poslušanje brez motenj.
LinkBuds S na sivem ozadju

WH-1000XM5

VAŠ SVET. IN NIČ DRUGEGA.

Z dvema procesorjema, ki nadzorujeta osem mikrofonov, Auto NC Optimizer za samodejno optimizacijo odpravljanja hrupa glede na vaše pogoje nošenja in okolja ter posebej zasnovano gonilno enoto, slušalke WH-1000XM5 z vodilnim v panogi odpravljanjem hrupa0 na novo napišejo pravila za poslušanje brez motenj in jasnost klicev.
Slika WH-1000XM5

ZA IZBOLJŠANO POSLUŠANJE

RAZIŠČITE FUNKCIJE DOSTOPNOSTI SONYJEVIH ZVOČNIH IZDELKOV

PODPORA