Objektivi α
Sonyjevi objektivi serije E
Sonyjevi objektivi serije E za zahtevne ustvarjalce

Snemanje filmov se je temeljito spremenilo. Zaradi visoke ločljivosti in hitrosti fotografiranja, oddaljenih nastavitev in fotografiranja iz roke sta samodejno ostrenje in stabilizacija bolj pomembna kot kdaj koli prej. Sony je prisluhnil zahtevam strank ter izdelal fotoaparate in objektive, ki so optimalno zasnovani za največjo zmogljivost in izpolnjujejo njihove zahteve. Oglejte si videoposnetek o prednostih Sonyjevih objektivov pri snemanju filmov.

Potret ženske, posnet ponoči
Nadzor ostrenja za vsestransko fotografiranje

Več možnosti ostrenja za različne situacije. Samodejno ostrenje za ostrino hitrih predmetov pri ločljivosti do 4K 120p z majhno globinsko ostrino. Linearna odzivnost ostrenja zagotavlja ponovljivost in natančnost ročnega upravljanja. Pomoč pri samodejnem ostrenju pa nudi najboljše iz obeh svetov, saj omogoča takojšnjo ročno ostrenje, hkrati pa uporablja samodejno ostrenje.

Bližnji posnetek objektiva
Zmogljiv zoom za izjemno izraznost

Za razliko od ročnih objektivov z zoomom ponujajo Sonyjevi zmogljivi objektivi z zoomom dosledno in tiho upravljanje zooma za gladko premikanje tudi pri nizkih hitrostih. Obroč za zoom, ročica in oddaljeno upravljanje za vrhunsko prilagodljivost.

Slika fotografa, ki fotografira manekena na prostem
Najvišja stabilizacija za ročno fotografiranje

Sonyjevi najnovejši fotoaparati vključujejo optično stabilizacijo slike z aktivnim načinom, ki omogoča stabilno ročno fotografiranje brez dodatne opreme. Kombinacija Sonyjevih fotoaparatov in objektivov zagotavlja izjemno stabilizacijo slike.

Bližnji posnetek objektiva
Nadzor zaslonke za natančno globinsko ostrino

Izbrani Sonyjevi objektivi omogočajo nemoteno prilagajanje zaslonke za pristno filmsko zameglitev ozadja. Z vgrajenim elektronskim spremenljivim filtrom ND pri izbranih Sonyjevih fotoaparatih lahko nadzorujete globinsko ostrino in ohranite osvetlitev.

Objektivi, zasnovani za spreminjanje sveta

Z izboljšavami učinkovitosti fotoaparatov se hkrati spreminjajo tudi zahteve za objektive. Sony G Master znova definira učinkovitost objektivov skladno z zahtevami fotoaparatov prihodnosti. Objektivi nudijo visoko ločljivost, privlačno zameglitev ozadja ter hitro in natančno samodejno ostrenje za nove ustvarjalne možnosti zajemanja slik in filmov.

FE 50mm F1,2 GM – inženirji
Slika izdelka
G Master

Objektivi, ki jih odlikujejo visoka ločljivost in spektakularni učinki zameglitve, zagotavljajo dolgoletno vrhunsko zmogljivost in imajo najnaprednejša ohišja.

Slika izdelka
Objektiv G

Objektive G z veliko zaslonko odlikuje več novosti in so zato izjemno zmogljivi. Posebno steklo zmanjša barvne premike, ki lahko nastanejo pri velikih zaslonkah; krožna zaslonka pomaga ustvariti čudovito zamegljeno ozadje.

Slika izdelka
Objektivi ZEISS®

Sony v sodelovanju z legendarnim podjetjem ZEISS® razvija objektive, ki temeljijo na več kot 160-letni tradiciji strokovnega znanja s področja optike. Posebno steklo, premazi in prefinjena izdelava nudijo zares profesionalno, ustvarjalno orodje.

Slovarček izrazov za α Lens

Več o najnovejši tehnologiji

Povezovanje slik z domišljijo

ZA LASTNIKE