Serija A80K/A83K/A84K

Osupljiva kontrast in svetlost, pristen zvok
VSI TELEVIZORJI

A80K / A83K / A84K | BRAVIA XR | OLED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

A80K / A83K / A84K Series
Slika A80K / A83K / A84K | BRAVIA XR | OLED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

Cene se začnejo pri:

PMPC

€ 1.965,40

(z DDV)

139 cm (55 palcev)

XR-55A80K

PMPC

€ 1.965,40

(z DDV)

139 cm (55 palcev)

XR-55A83K

PMPC

€ 1.965,40

(z DDV)

139 cm (55 palcev)

XR-55A84K

Cena ni na voljo

164 cm (65 palcev)

XR-65A80K

PMPC

€ 2.771,80

(z DDV)

164 cm (65 palcev)

XR-65A83K

PMPC

€ 2.771,80

(z DDV)

164 cm (65 palcev)

XR-65A84K

Cena ni na voljo

195 cm (77 palcev)

XR-77A80K

PMPC

€ 4.233,40

(z DDV)

195 cm (77 palcev)

XR-77A83K

PMPC

€ 4.233,40

(z DDV)

195 cm (77 palcev)

XR-77A84K

Cena ni na voljo

Prijavite se zdaj, če želite prejemati naše najnovejše posodobitve in ponudbe, ki veljajo omejen čas. Kliknite spodnjo povezavo, da jih ne zamudite.

Dobitnik nagrade
Logotip za CES® 2021 Innovation Awards
CES® 2022 Best of Innovation Awards Honoree za BRAVIA CAM
Logotip za CES® 2021 Innovation Awards
CES® 2022 Innovation Awards za BRAVIA CORE
Slika in zvok naslednje generacije s kognitivno inteligenco

S procesorjem Cognitive Processor XR™ bosta ogled vsebin in zvok na višji ravni. Naš revolucionarni procesor televizorjev Sony BRAVIA XR™ reproducira vsebino na način, ki ljudem omogoča ogled vsebin in zvok, ki sta neverjetno blizu njihovemu resničnemu doživetju. Razume, kako človeško oko sliko izostri in jo navzkrižno analizira, na podlagi tega pa nato ustvari pristno globino, izjemen kontrast in čudovite živahne barve. 

Izjemno pristna črna barva za resnično globino in teksturo

Ta televizor združuje našo ploščo OLED s tehnologijo XR OLED Contrast Pro, zato izboljša barve in kontrast na svetlih predelih, tako da lahko uživate v čistih črnih in svetlih odtenkih. Skupaj s tehnologijo Cognitive Processor XR™ izboljša kakovost slike na enak način, kot to počnejo vaše oči, zato ne boste spregledali nobene podrobnosti v svetlih in temnih odtenkih.

Glasbenik na koncertu igra na violino z zvočnimi valovi
Zaslon je zvočnik, slike in zvok pa usklajeni

Tehnologija Acoustic Surface Audio+™ s sprožilniki spremeni zaslon v večkanalni zvočnik. Slišali boste zvok, ki se natančno ujema z dogajanjem na zaslonu, pri čemer sta slika in zvok popolnoma usklajena za popolno potopitveno doživetje.

Z glasovnim iskanjem povejte, kaj želite gledati

Z glasovnim iskanjem hitreje poiščite priljubljene vsebine. Oddajo ali film lahko začnete gledati tako, da izgovorite naslov, ali pa ga poiščete z glasovnim iskanjem. Za začetek na upravljalniku pritisnite tipko za glas. 

Posnetek ženske z upravljalnikom od blizu, ki upravlja televizor z glasom.
Prinesite kinem. izkušnjo domov, uživajte v filmih, vključ. v BRAVIA XR
Popoln za PlayStation®5
Logotip načrta Pot do ničnega vpliva
Obnovite, reciklirajte in zmanjšajte – zasnovani za okolje 

BRAVIA XR za pristno doživetje z mislijo na okolje. Za večje dele naših televizorjev uporabljamo manj primarne plastike. Zadnji pokrov televizorja A80K je iz reciklirane plastike. Tehnologije za upravljanje osvetlitve ozadja, BRAVIA CAM in senzorji ne zagotavljajo le visokokakovostne slike, zmanjšujejo tudi porabo energije.

XR Picture
Pristna črna barva za resnično globino in teksturo

S tehnologijo XR OLED Contrast Pro so barve in kontrast na svetlih predelih izboljšani za izjemno realistične slike, ki jih odlikujeta čisti črni in izjemni svetli predeli. Ta televizor OLED s temperaturnim senzorjem in ploščo z visoko svetilnostjo uporablja naš procesor Cognitive Processor XR™ za zaznavanje temperature zaslona in natančen nadzor svetlobe, tako da so hkrati osvetljene slikovne pike na svetlih predelih. 

Širok barvni spekter za naravne sence in odtenke

A80K s procesorjem Cognitive Processor XR™ in tehnologijo XR Triluminos Pro reproducira več kot milijardo barvnih odtenkov s subtilnimi razlikami. S široko barvno lestvico in procesorjem, osredotočenim na človeka, v nasičenosti, odtenkih in svetlosti zazna barve ter zagotavlja naravne odtenke vsake podrobnosti.

Bližnji posnetek sadja, vključno z jagodami in breskvami
Bližnji posnetek ptičjega perja
Obnovitev izgubljene teksture, vsa vsebina povečana na 4K

S tehnologijo XR 4K Upscaling boste uživali v razvedrilnih vsebinah v kakovosti blizu 4K, ne glede na vsebino ali vir. Cognitive Processor XR™ dostopa do podatkov ter pametno poustvarja izgubljene teksture in podrobnosti za vrhunsko sliko. 

Pametna obdelava gibanja za tekoče in hitre akcije

XR OLED Motion s Cognitive Processor XR™ preprečuje zamegljenost zaradi gibanja tako, da zazna in navzkrižno analizira pomembne vizualne elemente v zaporednih kadrih. Med prvotne kadre vstavi kadre za tekočo in čisto akcijo, tudi v hitrih zaporednih sekvencah.

Slika ženske na rolki v rolkarskem parku
Slika ljudi, ki gledajo dva zaslona z različnih kotov. Slika ponazarja pristne barve z vseh strani.
Čudovite barve z vseh zornih kotov

Gledanje televizorja s strani je zdaj enako prijetno kot s sredine. Naša samosvetleča plošča OLED ohranja dosledne in pristne barve, ne glede na to, kje gledate.

Spoznajte slikovne tehnologije
 
Zvok XR
Slika zvočnih valov iz televizorja s tehnologijo Acoustic Surface Audio+
Zaslon je zvočnik, zvok pa natančno sledi sliki

S tehnologijo Acoustic Surface Audio+™ prihaja zvok z zaslona. Trije sprožilniki ustvarijo zvok, ki se premika s sliko. Visokofrekvenčni zvok izboljšata še stranska sprožilnika, zato dialogi zvenijo razločno. Levi in desni globokotonec okrepita nizkotonski zvok in poskrbita za pristen zvok.

Vaše razvedrilne vsebine z zvišanim prostorskim zvokom 3D

S televizorji BRAVIA XR™ vse vsebine, ki jih gledate, vključujejo pristni prostorski zvok. Tehnologija XR Surround z zvočniki televizorja ustvari prostorski zvok s strani in od zgoraj, tako da lahko doživite 3D zvok. Naši televizorji BRAVIA XR™ so združljivi tudi s tehnologijo Dolby Atmos®.

Prizor iz dnevne sobe z žensko na zofi, ki prikazuje zvočni učinek tehnologije XR Surround
Najboljše s Sonyjevim zvokom

Naši najnovejši TV-ji BRAVIA XR s povezano Sonyjevo zvočno opremo nudijo izjemno zvočno-vizualno izkušnjo z vrhunsko sliko XR in kakovostjo zvoka.

Prizor ženske na ulici, ki govori po telefonu, prikazuje, kako Voice Zoom 2 olajša poslušanje govora
Voice Zoom™ 2 za boljši glas in razločnejše dialoge

Televizijski dialogi so lahko razločnejši, ne da bi povečali glasnost. Čeprav je govor težko slišen, zazna Voice Zoom 2 vrsto glasu, ga analizira in izboljša njegovo jasnost. 

Odkrijte zvočno tehnologijo
 
Prvovrstna slika in zvok ne glede na okolje

Udobno se namestite in uživajte v vznemirljivi izkušnji gledanja. Naša edinstvena tehnologija optimizacije okolja s svetlobnim senzorjem samodejno prilagodi sliko in zvok vašemu okolju.

Privoščite si še bolje doživetje ob gledanju, optimizirano s kamero BRAVIA CAM

Povežite svoj televizor BRAVIA XR s kamero BRAVIA CAM, ki je na prodaj ločeno, in uživajte v še bolj potopitvenem doživetju ob gledanju. Kamera BRAVIA CAM zazna vaš položaj v sobi in vašo oddaljenost od televizorja, na podlagi tega pa nato optimalno prilagodi nastavitve zvoka in slike. Zvok je čist, svetlost slike pa je prilagojena vašemu okolju gledanja.

Nov način uživanja ob gledanju TV-ja s kamero BRAVIA CAM

S kamero BRAVIA CAM imate vedno najboljši sedež v dvorani. Zazna vašo lokacijo ter temu primerno optimizira sliko in zvok. Na voljo so tudi upravljanje s kretnjami in druge nove izkušnje.

Videoklepeti s prijatelji in sorodniki na velikem zaslonu

Povežite se s prijatelji in družino na velikem zaslonu. Popestrite si zabavo tako, da TV povežete s kamero BRAVIA CAM.

Slika para v dnevni sobi, ki maha prijatelju med videoklepetom

Odkrijte kamero BRAVIA CAM
 

Funkcije pametnega televizorja
Posnetek ženske z upravljalnikom od blizu, ki upravlja televizor z glasom.
Vse, kar želite gledati, na enem mestu

Preprosto dostopajte do priljubljenih vsebin in storitev. Več kot 700.000 filmov in Tv-oddaj na enem mestu. Google TV združuje in razvrsti najljubše vsebine iz vseh aplikacij in naročnin na enem mestu. 

Vsebine iz pametnega telefona na velikem zaslonu

Hitro in preprosto prikažite najljubše videoposnetke, fotografije, igre in drugo vsebino iz naprav s sistemom iOS ali Android na velikem zaslonu.

Slike pretakanja mačke in kanuista iz pametnega telefona v televizor
Odkrijte pametno tehnologijo
 
Enostaven daljinski upravljalnik
Slika daljinskega upravljalnika z osvetljenim ozadjem v dnevnem in nočnem okolju
Vrhunski daljinski upravljalnik, tudi za uporabo v temi

Upravljalnik ima novo zasnovo za preprosto upravljanje televizorja podnevi in ponoči. Naš novi daljinski upravljalnik je preprost za uporabo in ima osvetlitev ozadja, da lahko vse jasno vidite tudi v temi. S kompaktno aluminijasto zasnovo ima ta daljinski upravljalnik lep prefinjen videz in se tudi udobno prilega dlani.

Poiščite daljinski upravljalnik z glasovnim ukazom

Ne iščite več daljinskega upravljalnika. Recite preprosto ''OK Google, find my remote’’ (Google, najdi daljinski upravljalnik) ali pritisnite tipko ob strani televizorja. Daljinski upravljalnik bo zazvonil, da ga boste lažje našli.

Dnevna soba s kavčem in aktivirana funkcija Finder za iskanje izgubljenega daljinskega upravljalnika
Slika brisanja daljinskega upravljalnika s krpo
Enostavno brisanje, dolgotrajna čistoča

Naš daljinski upravljalnik je zasnovan z gladko površino z nižjimi tipkami in posebno poliuretansko prevleko, ki omogoča preprosto brisanje in čiščenje. Vse tipke so prevlečene s posebnim protibakterijskim materialom.

Upravljajte naprave s pametnim daljinskim upravljalnikom

Vse povezane naprave lahko upravljate s pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor z oddajami in filmi.

Slika s ponazoritvijo, kako je vse povezane naprave mogoče upravljati z enim pametnim daljinskim upravljalnikom
Zasnova
Minimalistična zasnova za popolno potopitev brez motenj

Z našo minimalistično zasnovo s konceptom ene plošče in z eno samo plošče iz kaljenega stekla bo vaš pogled osredotočen na sliko, kar zagotavlja potopitveno doživetje ob gledanju brez motenj. Ta televizor OLED je lepega videza in ponuja čudovit zvok na stojalu ali na steni.

Dejanski videz je odvisen od velikosti televizorja.

Povlecite
Slika 3-smernega večpozicijskega stojala in televizorja BRAVIA s sliko modrih kristalov
Prestižno trismerno večpozicijsko stojalo za vse postavitve TV-ja

3-smerna postavitev omogoča izbor postavitve, ki postavlja v središče vas. Ozek dizajn je primeren za ozke prostore, nastavitev zvočniškega modula pa omogoča vrhunski zvok.

Uživajte v razvedrilu, kot si je to zamislil režiser

Z naborom tehnologij, ki ohranja namene ustvarjalcev, vključno z izboljšano tehnologijo Calibrated Mode, IMAX Enhanced in Dolby Vision®, ta TV poustvarja dramatičnost in razburjenje, kot si ju je zamislil režiser. Podpira programsko opremo Calman, zato ga lahko profesionalci umerijo in uporabljajo pri urejanju vsebine.

Slika para v dnevni sobi, ki gledata Netflix na televizorju BRAVIA, nameščenem na steni. Ob vklopu in izklopu gumba načina Adaptive Calibrated Mode pod sliko lahko opazite, kako se svetlost zaslona spremeni tako, da se ujema z okoljem.
Slika para v dnevni sobi, ki gledata Netflix na televizorju BRAVIA, nameščenem na steni. Ob vklopu in izklopu gumba načina Adaptive Calibrated Mode pod sliko lahko opazite, kako se svetlost zaslona spremeni tako, da se ujema z okoljem.
VKLOP
IZKLOP
Glejte Netflix v studijski kakovosti s samodejno optimizirano vsebino

Uživajte v vsebinah storitve Netflix v vrhunski kakovosti, kot si jo je zamislil ustvarjalec. Način Netflix Adaptive Calibrated Mode, razvit posebej za vsebino storitve Netflix, deluje skupaj s funkcijo optimizacije okoliške svetlobe televizorja BRAVIA XR in vas posrka v vaše najljubše oddaje, saj optimizira svetlost slike glede na osvetlitev prostora.

Optimizacija slik za vse vaše priljubljene vsebine

Vsebina, kot si je to zamislil ustvarjalec. Z načinom BRAVIA CORE Calibrated se vsi filmi, vključno s filmi IMAX Enhanced™, samodejno prilagodijo optimalnim nastavitvam slike in ustvarijo resnično izjemno izkušnjo gledanja filmov doma.

Posnetek zaslona z logotipom BRAVIA CORE
Logotip za Assistive Technology
Pomožna tehnologija v storitvi Google TV

Naši TV-ji so opremljeni s podporno tehnologijo za uporabnike z omejitvami sluha, vida ali gibanja.

Specifikacije in funkcije

Vrhunsko doživetje gledanja vsebin OLED s slikami in zvokom v popolni harmoniji – s procesorjem Cognitive Processor XR™.

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok

Ocene

Mnenja uporabnikov