UŠESNO

Ušesne slušalke XBA-N3AP/XBA-N3BP

XBA-N3AP
Slika Ušesne slušalke XBA-N3AP/XBA-N3BP

PMPC

€ 314,15

(z DDV)
Slike Ušesne slušalke XBA-N3AP/XBA-N3BP
Slike Ušesne slušalke XBA-N3AP/XBA-N3BP
Slike Ušesne slušalke XBA-N3AP/XBA-N3BP
Izreden zvok v majhnem ohišju

Uživajte v polnem spektru zvoka z izboljšano jasnostjo v celotnem frekvenčnem razponu. Te vrhunsko izdelane ušesne slušalke z novo zasnovanim sistemom hibridnih pogonskih enot HD zagotavljajo izredno natančne podrobnosti zvoka v majhnem ohišju.

Zvok visoke ločljivosti
Zvok visoke ločljivosti

Z zvokom visoke ločljivosti, ki presega kakovost nosilcev zvoka CD, slišite tudi najbolj fine odtenke zvoka studijske kakovosti. 

Sistem hibridnih pogonskih enot HD LCP
Sistem hibridnih pogonskih enot HD LCP 

Izdelek vključuje dinamično pogonsko enoto z membrano LPC za obogatene nizke tone in ušesu prijetne srednje tone, pogonska enota Balanced Armature pa skrbi za izjemne visoke tone.     

Nadzor prostorskega zvoka
Nadzor prostorskega zvoka

Povečan dizajn odprtega ohišja in izboljšan pretok zraka izboljša zvočno kuliso in nudi še bolj obogaten in naraven zvok.     

Uravnotežena moč

Optimizirano podajanje zvoka v vseh frekvencah s sistemom hibridnih pogonskih enot HD

Dinamična, 9-milimetrska pogonska enota ohrani moč za globoke nizke tone in jasne srednje tone, pri tem pa ne izgubi zmogljivosti, kot je to mogoče opaziti pri drugih pogonskih enotah. Neprodušna pogonska enota Balanced Armature pa omogoča daljše predvajanje naravnih visokih tonov. Obe pogonski enoti skupaj zagotavljata dosledno zvočno odzivnost v vseh frekvencah.

Ključen je pretok zraka

Nadzor prostorskega zvoka

Večji pretok zraka v povečanem ohišju pomeni, da ima pogonska enota več prostora za premikanje, boljša pa je tudi resonanca zvoka. Rezultat je bolj naraven zvok z obogatenimi srednjimi toni ter uravnoteženimi nizkimi in visokimi toni. 

Zvok visoke ločljivosti

3,2-krat več prenesenih podatkov

Optimalno doživetje vsake skladbe

Enako kot pri videih standardne in visoke ločljivosti so tudi skladbe z zvokom visoke ločljivosti veliko boljše kakovosti kot datoteke mp3 in celo CD-ji. Slišite lahko vsak dih, vsak udarec bobna, vsako noto. 

Vrhunska kakovost v majhnem paketu

Izjemno natančna tehnologija zvoka v majhnem ohišju. Tem lahkim slušalkam je priložena torbica za prenašanje, tako jih boste z veseljem vzeli s seboj na pot. 

Popolno udobje

Naši ušesni čepki Triple Comfort so na voljo v treh velikostih. Tako boste brez težav našli najbolj primerno obliko za svojo obliko ušes. Trda silikonska guma ter posebej razvit in oblikovan silikon sta odlična kombinacija kakovosti zvoka in udobja.         

Nadgradite svoj kabel

Zamenjajte kable in izkoristite prednost ponudbe opcijskih kablov za še večjo kakovost zvoka in uporabnost. Odločite se lahko za uravnotežen kabel z ločeno levo in desno žico za ozemljitev, kar omogoča manj prekrivanja in šuma.

Odobrene slušalke za osebno prilagojeno izkušnjo

Z odobrenimi slušalkami za tehnologijo 360 Reality Audio in aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko optimizirate izkušnjo z analizo oblike posameznega ušesa in uživate v vrhunski glasbi.

Artist_connection
Preizkusite vzorčno glasbo tako, da prenesete aplikacijo Artist Connection

Specifikacije in funkcije

Uživajte v polnem spektru zvoka z izboljšano jasnostjo v celotnem frekvenčnem razponu. Te vrhunske ušesne slušalke z novo zasnovanim sistemom hibridnih pogonskih enot HD ter dinamično pogonsko enoto LCP in nadzorom prostorskega zvoka nudijo še bolj široko zvočno kuliso v majhnem ohišju.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Sistem hibridnih pogonskih enot HD za globoke nizke in jasne visoke tone

  • Nadzor ritmičnega odziva zmanjšuje popačenje zaradi izrazitih nizkih tonov

  • Udobni silikonski ušesni čepki za zanesljivo namestitev

  • Lahko za vrhunsko prenosno predvajanje glasbe

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju