TA-ZH1ES

Nova arena glasbenega izraza 

Izkoristite vse zmogljivosti slušalk in občutite vsako skladbo tako, kot si je zamislil izvajalec. Združevanje najboljšega, kar ponujata digitalna in analogna tehnologija zvoka – to je namenjeno resnim poslušalcem.

ZVOČNE KOMPONENTE

Vrhunski ojačevalnik za slušalke z digitalnim ojačevanjem Vezje hibridnega ojačevalnika

TA-ZH1ES
Slika Vrhunski ojačevalnik za slušalke z digitalnim ojačevanjem Vezje hibridnega ojačevalnika

PMPC

€ 2.094,30

(z DDV)
Signature Series

One Signature Sound

Višja izkušnja zvoka visoke ločljivosti: zvoka ne boste zgolj slišali, temveč ga boste začutili.

Vezje hibridnega ojačevalnika z digitalnim oajčevanjem: revolucija na področju ojačevanja zvoka

Naša tehnologija S-Master brez povratne povezave ohranja čistost digitalnega zvoka. Naše novo vezje D.A. hibridnega ojačevalnika vam omogoča, da naredite še en korak naprej, saj se z analognim ojačevalnikom s povezavo naprej izboljša natančnost in kakovost zvoka. Analogni ojačevalnik odpravi napako pri pretvarjanju, do katere pride zaradi preklapljanja ojačevanja.

Ohranjanje občutka

S tehnologijo DSEE HX zajamete vsako noto in vsak zvočni odtenekTM

Doživite glasbo tako, kot si je zamislil izvajalec s kakovostjo, ki se približa zvoku visoke ločljivosti. Naša nova tehnologija DSEE HX™ višanja ločljivosti ponuja štiri dodatne standardne načine: ženski vokal, moški vokal, tolkala in godala za optimalno predvajanje zvoka.

Pretvorite kateri koli vir v format DSD

Prilagajanje zvoka z novim mehanizmom za obdelavo DSD

Novi mehanizem za obdelavo DSD ponuja dvakrat večjo natančnost pretvorbe, kot so jo zagotavljali prejšnji modeli, in omogoča pretvarjanje vseh glasbenih virov formata PCM v format DSD 11,2 MHz. Tehnologija za pretvorbo katerega koli signala v zvočni format DSD uporablja procesor FPGA (Field Programmable Gate Array).

Mehanizem za obdelavo DSD
FPGA
Napredna obdelava FPGA

Nepprekosljivo predvajanje glasbe

Za kar največjo zmogljivost novega digitalnega ojačevanja Vezje hibridnega ojačevalnika – naši inženirji so razvili ojačevalnik z uporabo naprednega procesorja FPGA. Tako so lahko popolnoma prilagodili tehnologijo in razvili nekaj resnično enkratnega.

Fazni linearizator DC

Znan analogni zvok

Naš fazni linearizator DC učinkovito predvaja fazne značilnosti tipičnega analognega ojačevalnika. Prilagodi se faznim značilnostim analognega ojačevalnika, s čimer ustvari bolj analogen zvok.

Fazni linearizator DC
Integriteta strukture pomeni natančnost zvoka

Izdelava ojačevalnika TA-ZH1ES je bila celostno izjemno natančna, kar povečuje kakovost zvoka.

Odkrijte TA-ZH1ES

Preberite več o tehnologiji in navdihu, ki se skrivata izza našega vrhunskega stacionarnega ojačevalnika za slušalke. 

PCM 32 bitov
Podprti zvočni formati

Uživajte ob zvočnih formatih PCM 32 bitov/768 kHz in DSD22,4 MHz.

Uravnotežena povezava 4,4 mm
Vtičnica za uravnoteženo povezavo 4,4 mm Φ

Ena uravnotežena vtičnica 4,4 mm Φ je nov standard za uravnoteženo povezavo za slušalke. Jasno ločevanje kanalov zagotavlja natančno predvajanje in širok prostor za zvok.

Vhodna povezava
Vhodne povezave

Na ojačevalniku je nekaj priključkov za podporo različnih vhodnih naprav, vključno s predvajalniki Walkman®, televizorji in konzolami Playstation®. 

Izhodna povezava
Izhodne povezave

Ojačevalnik uporablja različne izhodne povezave za slušalke, vključno z uravnoteženimi (4,4 mm, 3-polni mini vtič x 2 in XLR4) in neuravnoteženimi (stereo standardni vtič, stereo mini vtič).

Zapolnite svoj svet z vrhunskim zvokom

Odkrijte serijo Signature Series

Ne sprejmite nič manj kot le najboljšo kakovost s polno ponudbo izdelkov serije Signature Series. Ker je bila serija zasnovana za vrhunsko kakovost zvoka, boste z njo doživeli novo stopnjo užitka ob vsaki noti.

Specifikacije in funkcije

Ojačevalnik TA-ZH1ES je vrhunski ojačevalnik serije Signature Series, zasnovan za doseganje višje ravni kakovosti zvoka ob poslušanju s slušalkami.
  • Digitalno ojačevanje Vezje hibridnega ojačevalnika

  • Z novo tehnologijo DSEE HX je na voljo 5 načinov

  • Podpira pretvorbo PCM 32 bitov/768 kHz in zvočne formate DSD 22,4 MHz

  • Novi mehanizem za obdelavo DSD

  • Podpira uravnotežene (4,4 mm, 3‐polni mini vtič x 2, XLR4) in neuravnotežene (standardni vtič, stereo mini vtič) povezave

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju