Signature Series

Privoščite si popolno glasbeno doživetje

Izdelki serije Signature Series so rezultat vseživljenjskega iskanja vrhunske zvočne izkušnje, ki presegajo omejitve zvoka visoke ločljivosti ter uporabniku pričarajo zvočno izkušnjo brez konkurence.

Signature Series

One Signature Sound

Višja izkušnja zvoka visoke ločljivosti: zvoka ne boste zgolj slišali, temveč ga boste začutili.

Oplemenitite vsako noto z zvokom One Signature Sound

Začelo se je z glasbeno revolucijo, ki jo je leta 1979 zanetil Sonyjev ikonični Walkman®. S svobodo poslušanja glasbe s slušalkami kjerkoli in kadarkoli je navdušil na milijone ljudi po svetu. Serija Signature Series je revolucijo še raznetila s ponudbo popolnoma nove razsežnosti odlične ločljivosti zvoka in tako spremenila doživetje poslušanja v doživetje občutenja. Serija Signature Series, ki predstavlja vrhunec izkušenj in trdnosti, združuje analogne in digitalne tehnologije najvišje kakovosti, zato dvigne doživetje glasbe do skrajnih razsežnosti. Od mogočne akustike velikega orkestra do poslušanja koncertne glasbe v živo – vsaka živahna podrobnost, celo strast in energija, je reproducirana natančno tako, kot si jo je zamislil izvajalec. 

 Naši inženirji, ki so glasbi predani prav tako kot glasbeni ustvarjalci in izvajalci, so ustvarili izjemno linijo štirih kakovostnih izdelkov za vrhunsko doživetje zvoka ob poslušanju s slušalkami. Predani so snovanju izdelkov, ki posredujejo strast in energijo izvirne glasbe. Po tem je naše izdelke tudi mogoče prepoznati. 

Vodilni inženirji za zvok so optimizirali natančno nastavitev in natančnost

Naši inženirji v svojih prizadevanjih, da bi dosegli popolnost, skozi več tisoč preizkusov neutrudno zasledujejo reprodukcijo čistosti zvoka. Vsak najmanjši odtenek zvoka, od mogočnih uvertur veličastnih predstav, prostorske resonance in do težko ulovljivega zvoka ob zaključku izvedbe, ki se približuje tišini, je pristno zajet in reproduciran. Zvočni izraz na ta način presega vse, kar ste slišali ali občutili, saj skoraj lahko občutite temperaturo in vlago izvajanja. Rezultat je osupljiva reprodukcija pristnega zvoka, ki je popolnoma jasen in izrazen, saj je mogoče slišati celo izjemne podrobnosti mikro zvoka in mogočnejšega zvoka pri večji dinamiki. Naši glasbeni navdušenci ljubiteljem glasbe ponujajo razburljivo doživetje zvoka, kot ga še ne poznajo.

Pionirji na področju zvočnih inovacij

Od predstavitve ikonske naprave Walkman® leta 1979 pa vse do zvoka visoke ločljivosti, s katerim smo postavili nov standard v kakovosti zvoka leta 2013, se lahko pri podjetju Sony pohvalimo z osupljivo zapuščino zvočne odličnosti brez konkurence. Serija Signature Series je najnovejša inovacija, s katero smo kakovost zvoka naprav najvišjega kakovostnega razreda dvignili na novo raven.

Revolucija na področju osebnega poslušanja glasbe

Zgodovina inovacij slušalk

Naši inženirji so z inovativnimi tehnologijami oblikovanja in izredno natančno tehnologijo zvoka dosledno razvijali ponudbo svetovno znanih slušalk, rezultat pa je bilo osupljivo pristno doživetje ob poslušanju.

Media Object

Oglejte si zgodovino slušalk

Glasba se je še bolj približala ljudem

Zgodovina ušesnih slušalk

Sony je iznašel prve ušesne slušalke na svetu – MDR-E252 – in si že od samega začetka prizadeva poiskati načine, ki ponujajo popolno doživetje ob mobilnem poslušanju glasbe.

Media Object

Oglejte si zgodovino ušesnih slušalk

Doseganje najvišje kakovosti zvoka

Zgodovina digitalnega zvoka in ojačevanja

Gradnja zvočnih sistemov, ki ne popačijo zvok, je natančna umetnost, ki smo jo izpopolnjevali več kot pol stoletja. Združili smo odličnost inženiringa, vrhunske komponente in napredno akustiko, da bi izboljšali kakovost zvoka.

Media Object

Prikaz zgodovine digitalnega zvoka/ojačevanja

Rojstvo ikone

Zgodovina naprave Walkman®

Naprava Walkman® je pomenila revolucijo v načinu poslušanja glasbe za celo generacijo. Stereo glasba je na lepem postala mobilna, uporabniki pa so lahko v njej uživali kjer koli in kadar koli. Vse odtlej to ikono le še izpopolnjujemo.

Media Object

Oglejte si zgodovino naprave Walkman®

Ljubko izdelano, lepo sestavljeno
Vrhunska natančnost izdelave

Pri izdelavi izdelkov serije Signature Series smo uporabili zgolj najnaprednejše postopke izdelave in rešitve izdelkov: od uporabljenih materialov pa do natančnosti pri spajkanju in uporabljenih strukturnih metod. Le tako smo lahko zagotovili najvišje standarde kakovosti in zvočne odličnosti.