MDR-Z1R

Vrhunska kakovost zvoka, oprijemljiva kakovost

Udobno se namestite, sprostite se in se pripravite na novo raven doživetja ob poslušanju. Te slušalke so kombinacija najnaprednejše tehnologije in vrhunske izdelave, kar omogoča najpopolnejše doživetje ob poslušanju doslej.

Signature Series

One Signature Sound

Višja izkušnja zvoka visoke ločljivosti: zvoka ne boste zgolj slišali, temveč ga boste začutili.

Vsak ton, vsak odtenek.

Uživajte v zvoku vrhunske kakovosti s 70 mm pogonsko enoto HD

Novo zasnovana membrana z magnezijevo kupolo ter polimeri in tekočimi kristali omogoča predvajanje zvoka visoke ločljivosti pri 120 kHz. Rezultat je jasnost in natančnost zvoka brez primere.

Čist zvok, brez šuma

Ohišje brez resonance odpravi neželene šume

Posebni zvočni filtri nadzorujejo upor zvoka in odpravijo morebitne odmeve, do katerih bi prišlo zaradi premikanja pogonske enote, tako da prispejo v vaša ušesa le kristalno čiste frekvence. 

Natančnost zvoka, mojstrski dizajn
Nov mejnik standardov zvočne kakovosti

Slušalke MDR-Z1R so bile zasnovane tako, da nudijo širši frekvenčni razpon ter tako omogočajo podajanje izredno nizkih in izredno visokih frekvenc do 120 kHz. Širši dinamični razpon omogoča obogateno zvočno izkušnjo tudi pri najmanjših zvočnih odtenkih. Rezultat je pristno doživetje ob poslušanju.

Odkrijte MDR-Z1R

Preberite več o tehnologiji in navdihu, ki ju je mogoče najti v večini slušalk razreda premium – MDR-Z1R. 

Dobite poln paket

Izkoristite vse prednosti slušalk MDR-Z1R z vključenimi dodatki

trd etui
Trda škatla za shranjevanje

Slušalke in priloženi kabli so zapakirani v privlačno oblikovani škatli z ločenimi razdelki in razkošno prevleko iz satena. 

uravnoteženo
Uravnotežen povezovalni kabel 4,4 Φ

Novo razvit uravnotežen povezovalni kabel 4,4 Φ ločuje levi in desni zvočni signal, hkrati pa minimira izgubo pri prenosu signala, zaradi katere bi prišlo do padca kakovosti zvoka. Rezultat so bolj ušesu prijetne visoke frekvence in vrhunska kakovost zvoka.

OFC
S srebrom prevlečeni iz bakra brez kisika

Pri izdelku MDR-Z1R smo uporabili s srebrom prevlečene kable iz bakra brez kisika, zasnovane za čim manjši upor in posledično čim manjšo izgubo signala med prenosom. Rezultat je manjša izguba kakovosti zvoka, bolj natančne podrobnosti in bolj ušesu prijazni visoki toni. 

Vrhunska kakovost izdelave z Japonske 

Izdelki podjetja Sony, izdelani na Japonskem, so sinonim za vrhunsko kakovost in zmogljivost. Slušalke MDR-Z1R niso izjema. Slušalke so skrbno izdelane z vrhunskimi tehnikami proizvodnje, uporabljene pa so le skrbno izbrane komponente. Rezultat je izjemna kakovost zvoka.

Odkrijte serijo Signature Series

Ne sprejmite nič manj kot le najboljšo kakovost s polno ponudbo izdelkov serije Signature Series. Ker je bila serija zasnovana za vrhunsko kakovost zvoka, boste z njo doživeli novo stopnjo užitka ob vsaki noti.

Odobrene slušalke za osebno prilagojeno izkušnjo

Z odobrenimi slušalkami za tehnologijo 360 Reality Audio in aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko optimizirate izkušnjo z analizo oblike posameznega ušesa in uživate v vrhunski glasbi.

Artist_connection
Preizkusite vzorčno glasbo tako, da prenesete aplikacijo Artist Connection

Specifikacije in funkcije

Izkusite brezkompromisno kakovost zvoka in izdelavo z vrhunskimi slušalkami podjetja Sony serije Signature Series.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Odzivna magnezijeva membrana s polimeri in tekočimi kristali za večjo jasnost zvoka

  • Ohišje brez resonance

  • S srebrom prevlečeni kabli iz bakra brez kisika

  • Ergonomsko oblikovani naušniki iz ovčje kože

Pogonska enota
70 mm tip kupole (zvočniška tuljava CCAW)
Frekvenčni odziv
4 Hz–120.000 Hz
Dolžina kabla
Kabel za slušalke (pribl. 3 m (118 1/8 palca), s srebrom prevlečene niti OFC, z zlatom prevlečen stereo mini vtič), kabel za slušalke z uravnoteženo povezavo (pribl. 1,2 m (47 1/4 palca), s srebrom prevlečene niti OFC, z zlatom prevlečen uravnotežen standardni vtič oblike L)

Kaj je v škatli?

Univerzalni adapter vtiča (pozlačen), Kabel za slušalke (pribl. 3,0 m, posrebreni kabli OFC, pozlačen stereo mini vtič), Kabel za slušalke za uravnoteženo povezavo (pribl. 1,2 m, posrebreni kabli OFC, pozlačen standardni vtič oblike L za uravnoteženo povezavo), Trd etui

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju