ID članka : 00254186 / Nazadnje spremenjeno : 28.12.2020Natisni

Zakaj besedilo na televizorju ni izostreno, ko prejme signal 4K 120 Hz iz druge naprave?

  POMEMBNO: članek se navezuje samo na določene izdelke in/ali operacijske sisteme. Več podrobnosti poiščite v razdelku Zadevni izdelki in kategorije.

  Ob uporabi televizorja v načinu za igre/grafiko so se pojavile programske težave pri obdelavi video signala. Posodobitev programske opreme Sonyjevih televizorjev različice 6.0414 je odpravila to težavo.

  Postopek za prenos najnovejše posodobitve programske opreme za televizor s sistemom Android TV.

  Da boste prejeli posodobitve programske opreme, morate imeti nastavitev Automatically check for update (Samodejno preverjanje za posodobitve) ali Samodejni prenos prog. opreme na televizorju nastavljeno na Vključeno. V tem primeru se bo posodobitev samodejno prenesla takoj, ko bo na voljo. Če to nastavitev nastavite na Izključeno, boste morali sami preverjati, če so posodobitve za televizor na voljo.

  Posodobitev za svoj model televizorja lahko prenesete s strani za prenose in jo ročno namestite.

  Prenesel sem najnovejšo posodobitev programske opreme, a je besedilo na televizorju pri vhodnem signalu 4K120Hz se vedno zamegljeno.

  Podpora 4K 120Hz je precej nova funkcija televizorja, ki je bila zasnovana predvidoma za videovsebino in ne toliko za nepremično sliko. Prednosti hitrosti osvežitve 120 Hz, kot so jasni videoposnetki brez migetanja, so tako najprepoznavnejše v načinu televizije in načinu za igre/grafiko.

  Pri prikazu nepremičnih slik priporočamo, da spremenite nastavitev signala izhodne naprave na 4K 60Hz, da boste zagotovili optimalno obdelavo slike.

  • Registrirajte izdelek

   Pridobite dostop do vseh informacij, imejte izdelek vedno posodobljen in izkoristite odlične ponudbe

  • Skupnost Sony

   Obiščite našo skupnost ter delite svoje izkušnje in rešitve z drugimi Sonyjevimi strankami

  • Stik s podporo

   Obrnite se na Sonyjevo ekipo za podporo

  • Popravila in garancija

   Dogovorite se za popravilo, temu sledite ali se mu celo izognite