Odkrijte sveže novice o telefonih Xperia

Xperia in trajnost

Pri družbi Sony si že od leta 1993 aktivno prizadevamo zmanjšati škodljiv vpliv svojih izdelkov in praks na okolje. Svojo ustvarjalnost in tehnologijo trenutno uporabljamo pri uresničevanju našega okoljskega načrta Pot do ničnega vpliva, ki ga nameravamo uresničiti do leta 2050, hkrati pa pospešujemo ukrepe, ki nam bodo pomagali živeti na našem planetu brez negativnega vpliva na okolje.

Pri novih kompaktnih izdelkih postopoma zmanjšujemo vso plastično embalažo in se tako približujemo cilju izdelkov brez plastične embalaže. Pionir je Xperia PRO-I, ki je že na voljo v embalaži brez plastike.

Logotip za Photography Pro s fotoaparatom Sony Alpha poleg logotipa za Cinematography Pro z digitalno kinematografsko kamero Sony CineAlta
Navdušujoči namigi za fotografije in video

S telefoni s funkcijo Photography Pro in Cinematography Pro, izdelanih na osnovi fotoaparatov Alpha in kamer CineAlta, imate v rokah orodje za ustvarjalne posnetke. Z nekaj preprostimi namigi boste fotografirali in snemali kot profesionalci.

Naša vsakdanja življenja so se v letu 2020 znatno spremenila, vključno z načinom potovanja med kraji. S kampanjo #TravelByXperia želimo v času, ko se nam fizično potovanje morda zdi še vedno težko dosegljivo, znova povezati vse ljubitelje pustolovščin po svetu. Raziščite svet z napravo Xperia, od očarljivih mestnih panoram do lokalnih specialitet – nikoli ne veste, kaj boste morda odkrili.

Če se nam želite pridružiti na tem potovanju, enostavno posnemite čudovito pokrajino, hrano in kulturo svoje države z napravo Xperia ter objavite fotografijo v Instagramu s ključnikom #TravelByXperia. V našem uradnem kanalu Sony MobileInstagram @SonyXperia bomo nato izbrali najboljše posnetke, ki jih bomo delili v viru in zgodbi.

 Za deljenje svoje fotografije v kanalu @SonyXperia morate:

Pred prijavo na to kampanjo prebrati pogoje in določila ter jih sprejeti.

Objavite s tem ključnikom: #TravelByXperia.
      Dodati ime svoje države ali regije, npr. #Slovenija.
Dodati ime svoje naprave Xperia, npr. #Xperia 5II.

Model vašega pametnega telefona ni pomemben, če fotografirate z napravo Xperia. Če bomo za objavo izbrali vašo fotografijo, bomo vzpostavili stik z vami prek neposrednega sporočila v Instagramu. 

Želimo vam zabavna (virtualna) potovanja.

Xperia 1 III s povezljivostjo 5G
Predstavljamo vam novi telefon Xperia

Hitrost in druge zmogljivosti. Naš najnovejši telefon Xperia je čudovit in zmogljiv ter ponuja raznovrstne inovativne funkcije, ki bodo navdušile vse zainteresirane skupnosti.

Oglejte si predstavitev novega telefona Xperia.

Preklopite na uradni kanal @SonyXperia v storitvi YouTube

Odkrijte vsebino za predane in strastne ljubitelje fotografije v našem kanalu v storitvi YouTube. Na voljo so namigi za naše najnovejše pametne telefone, videoposnetki in kratki filmi, ki so jih s telefoni Xperia posneli vrhunski strokovnjaki. Naročite se na naš kanal in se pridružite družini Xperia ter si oglejte videoposnetke in prisluhnite novicam o novih izdelkih takoj po najavi.

Naslov natečaja za najboljši film, posnet s pametnim telefonom, na črnem ozadju z logotipom družbe Sony
Natečaj za najboljši kratek film, posnet s pametnim telefonom, na filmskem festivalu Short Shorts Film Festival & Asia 2021 

Postanite ustvarjalec – posnemite film s pametnim telefonom. Ta natečaj se odvija v sodelovanju z družbo Sony Mobile, njegov cilj pa je razširiti obseg izraznosti in priložnosti ustvarjalcev za ustvarjanje izvirnih ter inovativnih dosežkov. Podpiramo edinstven napredek v ustvarjalnosti snemanja filmov s pametnimi telefoni.

Slika telefona Xperia 5 II od spredaj in zadaj ter logotip tečaja Masterclass
Tečaj Xperia 5 II Masterclass

Popolna izbira za snemanje, gledanje, poslušanje in igranje iger – v kompaktni zasnovi. Pridružite se našim strokovnjakom v zakulisju, kjer vam bodo pokazali, kako lahko izkoristite vse zmogljivosti telefona Xperia 5 II.

Filmski festival Short Shorts Film Festival & Asia 2020
Sony je sponzor filmskega festivala Short Shorts Film Festival & Asia 2020

To je prvič, ko bo podjetje sponzoriralo prestižni natečaj za najboljši kratek film, katerega zmagovalci so lahko nominirani za nagrado Academy Awards®. Xperia se bo povezala tudi z dogodkom Creators’ Junction, katerega namen je raziskati prihodnost filma in tehnologije z naslednjo generacijo filmskih ustvarjalcev.

Za ljubitelje glasbe – sodelovanje z založbo Sony Music Entertainment

Poslušajte pristen zvok glasbe. V sodelovanju z založbo Sony Music Entertainment smo s skupnim znanjem ter izkušnjami s področja zvočne opreme in glasbene industrije zasnovali telefon Xperia 1 II za povsem pristno doživetje ob poslušanju.