Odkrijte sveže novice o telefonih Xperia

Xperia 1 III s povezljivostjo 5G
Predstavljamo vam novi telefon Xperia

Hitrost in druge zmogljivosti. Naš najnovejši telefon Xperia je čudovit in zmogljiv ter ponuja raznovrstne inovativne funkcije, ki bodo navdušile vse zainteresirane skupnosti.

Oglejte si predstavitev novega telefona Xperia.

Preklopite na uradni kanal @SonyXperia v storitvi YouTube

Odkrijte vsebino za predane in strastne ljubitelje fotografije v našem kanalu v storitvi YouTube. Na voljo so namigi za naše najnovejše pametne telefone, videoposnetki in kratki filmi, ki so jih s telefoni Xperia posneli vrhunski strokovnjaki. Naročite se na naš kanal in se pridružite družini Xperia ter si oglejte videoposnetke in prisluhnite novicam o novih izdelkih takoj po najavi.

Naslov natečaja za najboljši film, posnet s pametnim telefonom, na črnem ozadju z logotipom družbe Sony
Natečaj za najboljši kratek film, posnet s pametnim telefonom, na filmskem festivalu Short Shorts Film Festival & Asia 2021 

Postanite ustvarjalec – posnemite film s pametnim telefonom. Ta natečaj se odvija v sodelovanju z družbo Sony Mobile, njegov cilj pa je razširiti obseg izraznosti in priložnosti ustvarjalcev za ustvarjanje izvirnih ter inovativnih dosežkov. Podpiramo edinstven napredek v ustvarjalnosti snemanja filmov s pametnimi telefoni.

Slika telefona Xperia 5 II od spredaj in zadaj ter logotip tečaja Masterclass
Tečaj Xperia 5 II Masterclass

Popolna izbira za snemanje, gledanje, poslušanje in igranje iger – v kompaktni zasnovi. Pridružite se našim strokovnjakom v zakulisju, kjer vam bodo pokazali, kako lahko izkoristite vse zmogljivosti telefona Xperia 5 II.

Xperia 5 II s povezljivostjo 5G
Napoved izdelka Xperia v letu 2020

Kompaktni telefoni, zasnovani za hitrost. Sony nadaljuje razvoj pametnih telefonov z novim telefonom Xperia 5 II, najnovejšim dodatkom v seriji izdelkov, ki združuje glavne tehnologije telefona Xperia 1 II v kompaktni zasnovi.

Oglejte si napoved izdelka, kjer bo Sony Mobile predstavil telefon Xperia 5 II.

Filmski festival Short Shorts Film Festival & Asia 2020
Sony je sponzor filmskega festivala Short Shorts Film Festival & Asia 2020

To je prvič, ko bo podjetje sponzoriralo prestižni natečaj za najboljši kratek film, katerega zmagovalci so lahko nominirani za nagrado Academy Awards®. Xperia se bo povezala tudi z dogodkom Creators’ Junction, katerega namen je raziskati prihodnost filma in tehnologije z naslednjo generacijo filmskih ustvarjalcev.

Za ljubitelje glasbe – sodelovanje z založbo Sony Music Entertainment

Poslušajte pristen zvok glasbe. V sodelovanju z založbo Sony Music Entertainment smo s skupnim znanjem ter izkušnjami s področja zvočne opreme in glasbene industrije zasnovali telefon Xperia 1 II za povsem pristno doživetje ob poslušanju.