Odkrijte sveže novice o telefonih Xperia

Naslov natečaja za najboljši film, posnet s pametnim telefonom, na črnem ozadju z logotipom družbe Sony
Natečaj za najboljši kratek film, posnet s pametnim telefonom, na filmskem festivalu Short Shorts Film Festival & Asia 2021 

Postanite ustvarjalec – posnemite film s pametnim telefonom. Ta natečaj se odvija v sodelovanju z družbo Sony Mobile, njegov cilj pa je razširiti obseg izraznosti in priložnosti ustvarjalcev za ustvarjanje izvirnih ter inovativnih dosežkov. Podpiramo edinstven napredek v ustvarjalnosti snemanja filmov s pametnimi telefoni.

Slika telefona Xperia 5 II od spredaj in zadaj ter logotip tečaja Masterclass
Tečaj Xperia 5 II Masterclass

Popolna izbira za snemanje, gledanje, poslušanje in igranje iger – v kompaktni zasnovi. Pridružite se našim strokovnjakom v zakulisju, kjer vam bodo pokazali, kako lahko izkoristite vse zmogljivosti telefona Xperia 5 II.

Xperia 5 II s povezljivostjo 5G
Napoved izdelka Xperia v letu 2020

Kompaktni telefoni, zasnovani za hitrost. Sony nadaljuje razvoj pametnih telefonov z novim telefonom Xperia 5 II, najnovejšim dodatkom v seriji izdelkov, ki združuje glavne tehnologije telefona Xperia 1 II v kompaktni zasnovi.

Oglejte si napoved izdelka, kjer bo Sony Mobile predstavil telefon Xperia 5 II.

Filmski festival Short Shorts Film Festival & Asia 2020
Sony je sponzor filmskega festivala Short Shorts Film Festival & Asia 2020

To je prvič, ko bo podjetje sponzoriralo prestižni natečaj za najboljši kratek film, katerega zmagovalci so lahko nominirani za nagrado Academy Awards®. Xperia se bo povezala tudi z dogodkom Creators’ Junction, katerega namen je raziskati prihodnost filma in tehnologije z naslednjo generacijo filmskih ustvarjalcev.

Za ljubitelje glasbe – sodelovanje z založbo Sony Music Entertainment

Poslušajte pristen zvok glasbe. V sodelovanju z založbo Sony Music Entertainment smo s skupnim znanjem ter izkušnjami s področja zvočne opreme in glasbene industrije zasnovali telefon Xperia 1 II za povsem pristno doživetje ob poslušanju.