HT-A9

Nov mejnik prostorskega zvoka

Začutite zvok iz vseh smeri in tudi izven zidov vaše sobe. Z našo edinstveno tehnologijo 360 Spatial Sound Mapping sistem prostorskega zvoka zvočniškega modula HT-A9 vsem poslušalcem zagotovi posebno večdimenzionalno doživetje. 

ZVOČNIŠKI MODULI

Sistem za domači kino Dolby Atmos®/DTS:X® s tehnologijo 360 Spatial Sound Mapping | HT-A9

HT-A9
Slika Sistem za domači kino Dolby Atmos®/DTS:X® s tehnologijo 360 Spatial Sound Mapping | HT-A9

PMPC

€ 1.799,00

(z DDV)
Dobitnik nagrade

Prijavite se zdaj, če želite prejemati naše najnovejše posodobitve in ponudbe, ki veljajo omejen čas. Kliknite spodnjo povezavo, da jih ne zamudite.

Tehnologija 360 Spatial Sound, ki se prilagodi vašemu okolju

Naša revolucionarna tehnologija 360 Spatial Sound Mapping iz samo štirih pravih zvočnikov ustvari do dvanajst fantomskih zvočnikov. Poglejte, kako.  

Oglejte si videoposnetek 360 Spatial Sound Mapping

Želite preizkusiti naš videoposnetek 360 Spatial Sound Mapping v svojih priljubljenih napravah? Nataknite si slušalke in prisluhnite.

Mnenje strokovnjakov pri Sony Pictures o našem novem zvoku

V tem videoposnetku strokovnjaka za zvok iz Sony Pictures govorita o svojih izkušnjah s HT-A9 in o tem, kako tehnologija 360 Spatial Sound Mapping obogati filme.

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

BRAVIA XR in HT-A9 sta odlična za Gran Turismo® 7

Producent in ustvarjalci priljubljene dirkaške igre Gran Turismo govorijo o svojih izkušnjah s televizorjem BRAVIA XR in HT-A9.

S tehnologijo 360 Spatial Sound se zdi, kot da ste sredi prizora

Ker je enota z vseh strani obdana z več fantomskimi zvočniki z izboljšanim zvočnim poljem, boste slišali vsak udarec krila in sapico vetra izjemno razločno. Zdelo se vam bo, da ste se znašli v središču filma.

Prepustite se izredno širokemu prostorskemu zvoku s tehnologijo 360 Spatial Sound

Modul pokriva izjemno široko območje, tako da lahko zapolni vse kotičke vašega življenjskega prostora in zagotavlja vsem poslušalcem enako zvočno izkušnjo. Območje poslušanja ni omejeno na sprednji del televizorja, ampak zajema veliko širši prostor.

Raznolika postavitev za vse vrste dnevnih sob

Ni vam treba prestaviti pohištva ali natančno usmeriti zvočnikov. Enota HT-A9 uporablja sistem dvojnih mikrofonov v vsakem zvočniku, da spretno izmeri njuno višino in položaj ter omogoči sistemu, da ustvari dvanajst fantomskih zvočnikov in popolnoma napolni vaš prostor z bogatim prostorskim zvokom.

Prikaz nadzorne enote HT-A9, priključene na televizor prek povezave HDMI s štirimi brezžičnimi zvočniki
Povežite se brezžično

Krmilno enoto postavite v bližino televizorja in jo povežite s kablom HDMI. Štirje zvočniki se s krmilno enoto povežejo brezžično, tako da po dnevni sobi nimate speljanih kablov.

Optimizacija zvočnega polja

Kadarkoli aktivirajte optimizacijo zvočnega polja, tako da opravite enostavno namestitev iz začetnega menija na zaslonu televizorja. Sistem za domači kino HT-A9 pametno izmeri razdaljo med zvočniki in stropom ter omogoča pametno in enostavno namestitev.

Inovativna zasnova zvočnika

Naši zvočniki so zasnovani z najsodobnejšimi tehnologijami, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost zvoka in široko usmerjenost, potrebno za tehnologijo 360 Spatial Sound Mapping. 

Potopite se v vrhunsko kakovost glasbe

Uživajte v glasbi na način, kot so si ga zamislili izvajalci, z zvokom visoke ločljivosti za kristalno čisto natančnost. Odkrijte nov način poslušanja s tehnologijo 360 Reality Audio in izkusite pristno izkušnjo koncerta v živo ali studijskega posnetka. S sistemom za domači kino HT-A9 bo vaša glasba oživela kot nikoli doslej.

Graf, ki prikazuje sprotno obnovitev stisnjenih datotek s tehnologijo DSEE Extreme

A = razširjena zvočna dinamika (strune in tiho šepetanje)
B = obnovljene visoke frekvence (realizem akustičnega in vokalnega instrumenta)

Sprotna restavracija vseh stisnjenih datotek

DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) z umetno inteligenco Edge-AI sproti zvišuje ločljivost stisnjenih datotek z digitalno glasbo. Z dinamičnim zaznavanjem instrumentov, glasbenih žanrov in elementov skladbe, kot so vokali ali interludiji, obnovi zvok visokega razpona, ki se izgubi s stiskanjem, zato je doživetje bogatejše in popolnejše.

Izjemno pristni filmi in igre

Prepustite se živahnim prizorom, polnih naravnih barv in globine. Pri predvajanju prek sistema za domači kino HT-A9 bo ohranjena izvirna kakovost slike za popolno filmsko doživetje Igranje je prav tako bolj razburljivo in realistično s podporo za najnovejše formate, kot je Variable Refresh Rate (VRR) in Auto Low Latency Mode (ALLM) v povezavi HDMI 2.1.

Slika logotipa 8K HDR, logotipa 4K 120 in logotipa združljivosti z Dolby Vision.
Konzola PlayStation®5 in igralni plošček ob televizorju BRAVIA XR™, ki prikazuje prizor iz igre Horizon Forbidden West
Uživajte v pristnih igrah in filmskih užitkih

Ko BRAVIA XR™ in PlayStation®5 povežete prek tega izdelka, lahko uživate v pristnih igrah in filmih z optimiziranimi nastavitvami slike, ki jih omogoča samodejni HDR z barvno preslikavo in samodejnimi slikovnimi načini za žanr.

Uživajte v izjemno nizkih tonih z dodatnim globokotoncem 

Če v sistem vključite dodaten globokotonec za nizke frekvence, bo lahko sistem ustvaril močnejše n izrazitejše zvoke kot kadarkoli prej. Na voljo sta dva modela, zasnovana za izvabljanje še bolj globokih nizkih tonov, bolj jasnega glasu in izjemne ločljivosti pri vseh zvrsteh glasbe. 

Slika sprednjega dela globokotonca SA-SW5
SA-SW5

300 W nizkih, bogatih tonov, ki prihajajo iz 180 mm gonilnika s pasivnim zvočnikom.

Slika sprednjega dela globokotonca SA-SW3
SA-SW3

200 W zvoka iz kompaktnega globokotonca bass reflex z 160 mm gonilnikom.

Najboljše s Sonyjevimi televizorji

V kombinaciji s televizorji BRAVIA™ vam zvočniški modul HT-A9 prinaša izjemno avdiovizualno izkušnjo z najboljšo kakovostjo slike in zvoka. Je popoln sistem prostorskega zvoka za televizorje BRAVIA.

Prikaz nadzorne enote HT-A9, priključene na TV prek povezave HDMI s 4 brezžičnimi zvočniki in TV-jem, ki je hkrati osrednji zvočnik z BRAVIA Acoustic Center Sync
Še bolj potopno doživetje s tehnologijo Acoustic Center Sync

Ko priklopite zvočnik s priloženim kablom na televizorje BRAVIA, igra ta vlogo osrednjega kanala sistema za domači kino in je del nastavitve tehnologije 360 Spatial Sound Mapping. Na ta način se zvok do popolnosti ujema s prizorom na ekranu in ponudi resnično bogato izkušnjo.

Zvok, ki se odlično ujema z dogajanjem

S tehnologijo Acoustic Center Sync boste slišali pogovor, ki prihaja z mesta, kjer lik stoji v prizoru. Dogajanje in zvok sta tako natančno usklajena za še pristnejše doživetje ob gledanju.

Družina na kavču gleda TV s sistemom za domači kino HT-A9 na leseni mizici z zvočnimi valovi, ki sevajo iz zaslona.
Posnetek zaslona z nastavitvami zvočniškega modula v meniju BRAVIA Quick Settings
Preprosto upravljanje s televizorji BRAVIA

S priključitvijo na novo družino TV-jev BRAVIA ustvarite popolno združitev. Upravljajte nastavitve zvoka in glasnost kar s TV-upravljalnikom ter preverite stanje zvočnega sistema med gledanjem programov. Z integriranim vmesnikom se nastavitve sistema za domači kino samodejno prikažejo v meniju Quick Setting TV-jev BRAVIA.

Uživajte v glasbi s celotno družino 

Preprosto dostopajte do priljubljenih glasbenih storitev, kot je Spotify, ter pretakajte vse najljubše albume in sezname predvajanja s storitvijo Chromecast ali Apple AirPlay 2. Povabite družino in priredite zabavo. 

Vsi imajo najboljši sedež v pred televizorjem

Pri izjemno širokem območju poslušanja lahko vsa družina uživa v izkušnji pretakanja glasbe, tudi če sedi oseba kje ob strani.

Družina uživa v glasbi med sedenjem ali stanjem na različnih mestih v prostoru
Logotip Bluetooth®
Povezava Bluetooth®

Tehnologija Bluetooth® omogoča brezžično pretakanje glasbe iz pametnega telefona in tabličnega ali prenosnega računalnika. 

Logotip Wi-Fi®
Pretakanje prek povezave Wi-Fi

Vzpostavite povezavo z internetom z vgrajeno povezavo Wi-Fi ali LAN in pretakajte glasbo iz naprav v domačem omrežju.

Logotip za Spotify Connect™
Spotify Connect™

Z aplikacijo Spotify Connect™ v napravi, ki jo uporabljate za daljinsko upravljanje, lahko Spotify predvajate neposredno prek zvočnika.

Logotip Chromecast built-in
Chromecast built-in

Glasbo, spletni radio in poddaje iz pametnega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika pretakajte v zvočno napravo. Dotaknite se gumba za prenašanje.

Logotip za Apple AirPlay
Apple AirPlay 2

Predvajajte glasbo iz vaše najljubše naprave Apple v sistemu za domači kino. Vse to lahko naredite z enim tapom.

Družina na kavču pred televizorjem s sistemom za domači kino HT-A9 in z vklopljeno funkcijo Immersive AE; prikazani so zvočni valovi od tal do stropa.
S prostorskim zvokom uživajte v filmih kot še nikoli prej 

Pametni algoritem doda običajni filmski glasbi, posneti s prostorskim zvokom, vseobsegajoč zvok, usmerjen nad glavo, ter stereo zvok, s čimer je zagotovljeno potopno doživetje s tehnologijo 360 Spatial Sound. Pritisnite gumb Immersive AE na daljinskem upravljalniku za aktiviranje.

Glasovni nadzor

Sistem za domači kino je združljiv z napravami, ki podpirajo Pomočnika Google in Chromecast built-in, ter napravami, ki podpirajo storitev Amazon Alexa. HT-A7000 dodajte v skupino zvočnikov z Google Home, predvajajte glasbo, spremenite glasnost ali uporabite druge funkcije z glasom.

Prikaz osebe, ki upravlja sistem za domači kino HT-A9 z glasovnimi ukazi v aplikaciji Google Home
Zasnova kocke z vsesmernim zvokom

HT-A9 je eden naših najnovejših domačih zvočnih sistemov, zasnovan po konceptu Omnidirectional Block. Cilindrična oblika predstavlja celovito kocko, ki zagotavlja 360-stopinjski prostorski zvok. Zaradi ravne hrbtne površine se enota odlično prilega steni. Svetlo siva biserna barva se čudovito zlije s stenami, policami in drugo notranjo opremo.

Slika povezav na zadnji strani zvočniškega modula HT-A9
Nastavitev v nekaj sekundah 

Ko vzamete HT-A9 iz embalaže, je skoraj že pripravljen za uporabo. Preprosto ga priključite, povežite s televizorjem prek kabla in vklopite. Z LAN, HDMI IN in izhodom HDMI (eARC) ste zdaj pripravljeni na doživetje novega prostorskega zvoka.

Spremenite dnevno sobo v čudovit družinski prostor

Zaradi izjemno širokega prostorskega zvoka enote HT-A9 bo ogled filmov v domačem kinu z družino še bolj vznemirljiv in zabaven kot kadarkoli prej.

Družina na kavču pred televizorjem z zvočniki v postavitvi, ki ustvarja izjemno izkušnjo

Specifikacije in funkcije

Slišite zvok na povsem novi ravni. Z našo edinstveno tehnologijo 360 Spatial Sound Mapping v enoti HT-A9 se boste vi, vaša družina in prijatelji lahko prepustili večdimenzionalni izkušnji, ki povzdigne filme in glasbo na povsem novo raven.
  • Tehnologija 360 Spatial Sound Mapping za popolnoma novo izkušnjo zvoka

  • Prilagodljiva postavitev z brezžično povezavo

  • Optimizacija zvočnega polja za preprosto nastavitev

  • Funkcija izboljšave pristnega zvoka pretvori običajen zvok v prostorski zvok

  • Več fantomskih zvočnikov za filme in glasbo, ki vas kar potegne vase

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Nagrade

Nagrade